• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık şu küsmelerinden be kocacım;(

sende sık dişini biraz, ona aynısını yap, bak nasıl kuzu oluyor,tekrarlamıyor
üstelik onun gibi çok basit nedenlerden küslük çıkar, kavga yarat
demek ki huzursuzluğu seven bir adam
yap ta görsün
yoksa bebişin olunca çok bocalarsın söyleyim

anladığım kadarıyla hamile olan eşin sanırım,nazlanmada artış olduğuna göre...şutarafagitti
bu arada kaçan kovalanır canım...
bence sen kovalayan olmayı bırakki,eşinde azcık koşan olmaktan çıksın...
sen her daim bu şekilde davranırsan inan ilerde çok daha uğraşırsın onunla...
çocuk ruhlu anlaşılan,ilerde iki çocuğa bakmak zor olur senin için...
bu nedenle tatlı bir sertlikle onu büyütmeye başla derim...yerimseniben

ay canım kıyamam sana,boşversene sen onu,bence sen onu çok takıyorsun o da bunun farkında...biraz boşla onu..cidden kötü alıştırmışsın kocanı...bu aralar arkadaslarını ön plana koy,dışarı çık gez,birde hamilesin bak bebişe zarar verme lütfen....

çeşitli alternatifler deneyebilirsin. benim sevgilime yaptıklarım bunların benzerleri:)
1-bence böyle gereksiz gereksiz küstüğünde orda yokmuş gibi davran.
2-güldür onu.mesela şakkkkıdı şukkudu oyna önünde:)
3-veya sen gül. aç netten komedi dükkanı ıvır zıvır video,eğlen içerden sesini duyup çatlasın:)
eğer çok ciddi bir ilişki varsa aranızda gülmeyen sert bi adamsa işe yaramayabilir veya konunuz ciddiyse yine işe yaramaz.ama gereksiz şeylerse siniri geçtikten hemen sonra böyle şeyler yap.
biraz abartmış eşin "burda sadece tribi ben ve bebeğim yaparz" de:) olay yumuşayınca konuşmayı dene. ama en büyük hatan onun istediği gibi evde matem havası estrmek sessiz üzgün oturmak ve aşkımm nolur yapma etme diye nazlamak olur.aman diyim!

canım mesajımı tekrar okudum da sakın ciddiye almadığımı dalga geçtiğimi düşünme emi.ben genelde olayları yumuşatmaktan yanayım.bu yüzden yazdım bunları. ama eşin seni kırdıysa tabii ki gülüp geçmeyeceksin hamilesin sonuçta o yüzden böle hem senin stersini azaltacak hem de onun yaptığının saçmalık olduğunu hissettirecek şeyler önerdm.bebeğini sağlıkla büyüt.yemeden içmeden kesildim diyorsun bu kadarını da görmezden geliyorsa sen de dişini göster tabiiki.
sevgiler

Arkadaşlar,hepinize çok ama çok teşekkür ederim..Yanlız olmaığımı,kocaman bir arkadaş grubumun olduğunu görmek beni ne kadar sevindirdi anlatamam..Tüm yorumları tekrar tekrar okudum ve ne yapmam gerektiğine karar verdim. Dün gece de eşim benden ayrı yattı.Hiç oralı olmadım,nete takıldım,arkadaşlarımla sohbet ettim.Sabah baktım hala beni önemsemior,akşam işten dönmesini bekledim.Durumumuz hakkında konuşmak istediğimi söleyip,küs kalmasından ne kadar rahatsız olduğumu ve bebeğimizin kötü etkilendiğini açıkladım.Amaaaa eşim konuşmamakta direndi,böle çok mutlu olduğunu,benimle konuşmayınca kafasının dinç olduğunu falan söledi.Sonunda ben de patladım tabi.Tam ne sölediğimi hatırlamıorum ama sonsuza dek küs kalabileceğini artık umrumda olmadığını avaz avaz bağırdım.Asla yatak odasına giremeyeceğini ve beni unutmasını söledim.Çekip odama gittim,tabi hala homurdanıordum ki yastığını alıp yanıma geldi ve bensiz yatmak istemediğini üzgün olduğunu söledi.Haaa,bi de bi daha küsmeyeceğine söz verdi.(ne kadar doğruysa görcez artık)
Demekki benim kocam bundan anlıyor ama artık gözüm açldı;onu şımartmak yok.Hepinize tekrar tekrar sonsuz teşekkürler........Bebekim de sizleri öpüyor..:)

boşver be güzelim sen yemene içmene bak düşme üstüne azcık rahat ol.senin nazlanman lazım.ilgilenme eşinle.aranız düzelir nasıl olsa .düzelince konuş ciddi ciddi uyar onu bu küsmelerin doğru değil de.Allah yardımcın olsun..

eşinizle aranızın düzelmesine sevindim.

aynı dert bende de var. bizim aramızda bir tartışma da olmaz. işe gider gelir ve küser ne olduğunu anlayamam. sorarım cevap vermez. günlerce hatta aylarca konuşmaz. 1,5 yıllık evliyim ben de. 6 ayımız küs geçmiştir. yatağını falan ayırmaz ama elim kolum bir yerine değse iter beni. beni itme diye defalarca söyledim ama yine aynı şeyi yapıyor. ben de çok inatım bu hareketinden sonra ben de konuşmuyorum. 21 gündür konuşmuyoruz inanır mısınız nedenini bilmiyorum. ona karşı yaptığım bir hareketim yok. şu an eşimin işi gereği doğudayız. bazen 1 ay eve gelmediği zamanlar oluyor ben burda yapayalnız kalıyorum. ailemden kilometrelerce uzaktayım. derdimi kimseye anlatamıyorum. küsmesinin nedenini tahmin ediyorum ama doğrumu bilmiyorum. 2 ay kayınvalidemle konuşmadım ne zaman arasam evde yok. en son aradığımdada kayınbabamdan fırça yedim. niye aramıyorsun dedi. ben de siz niye hiç arayıp sormuyorsunuz ben burda tek başıma kalıyorum insan merak eder dedim. ben arkadaşlarla görüşüyormuşum evde misafir falan oluyormuş kayınbaban seni niye arıyor diceklermiş. saçmalama baba allah aşkına bu kimi ilgilendirir nasıl bir cevap dedim. sonra ben de aramadım. eşime aramıyor sormuyor bizi dedilerse bu eşime yetiyor işte. tek sorun bu var. kendi küser kendi barışır. niye küstüğünü de anlayamam. o konuşmuyorsa bende konuşmam. ama bazen o kadar bunalıyorum ki. ben onun için burdayım. burda herşeye katlanıyorum. onun yaptığını kabullenemiyorum. bazen eşyalarımı toplayıp gidesim geliyor. ama böyle yaparak kayınvalidemi sevindirmek istemiyorum. kayınvalidem yüzüme bağırdı ben seni hiç istemedim diye. eşimi çok seviyorum yoksa 1 dk durmazdım. daha ne kadar böyle dayanabilirim bilmiyorum.

:lepi:işte bu işte bu işte bu....yaşasın her zamanki gibi zafer kadınların :lepi:

Ya sen sürekli alttan aldığnı biliyor ondan seninle barışmaya yanaşmıyor bence canım çünkü biliyorki sen zaten barışmak için bir şeyler yapacaksın.sende acıcık nazlan kız..birazda o barışmaya uğraşsın.:teselli:

Arkadaşlar,hepinize çok ama çok teşekkür ederim..Yanlız olmaığımı,kocaman bir arkadaş grubumun olduğunu görmek beni ne kadar sevindirdi anlatamam..Tüm yorumları tekrar tekrar okudum ve ne yapmam gerektiğine karar verdim. Dün gece de eşim benden ayrı yattı.Hiç oralı olmadım,nete takıldım,arkadaşlarımla sohbet ettim.Sabah baktım hala beni önemsemior,akşam işten dönmesini bekledim.Durumumuz hakkında konuşmak istediğimi söleyip,küs kalmasından ne kadar rahatsız olduğumu ve bebeğimizin kötü etkilendiğini açıkladım.Amaaaa eşim konuşmamakta direndi,böle çok mutlu olduğunu,benimle konuşmayınca kafasının dinç olduğunu falan söledi.Sonunda ben de patladım tabi.Tam ne sölediğimi hatırlamıorum ama sonsuza dek küs kalabileceğini artık umrumda olmadığını avaz avaz bağırdım.Asla yatak odasına giremeyeceğini ve beni unutmasını söledim.Çekip odama gittim,tabi hala homurdanıordum ki yastığını alıp yanıma geldi ve bensiz yatmak istemediğini üzgün olduğunu söledi.Haaa,bi de bi daha küsmeyeceğine söz verdi.(ne kadar doğruysa görcez artık)
Demekki benim kocam bundan anlıyor ama artık gözüm açldı;onu şımartmak yok.Hepinize tekrar tekrar sonsuz teşekkürler........Bebekim de sizleri öpüyor..:)

:lepi: "DELİ DELİYİ GÖRÜNCE SOPASINI SAKLARMIŞ" yerimseniben

eşinizle aranızın düzelmesine sevindim.

aynı dert bende de var. bizim aramızda bir tartışma da olmaz. işe gider gelir ve küser ne olduğunu anlayamam. sorarım cevap vermez. günlerce hatta aylarca konuşmaz. 1,5 yıllık evliyim ben de. 6 ayımız küs geçmiştir. yatağını falan ayırmaz ama elim kolum bir yerine değse iter beni. beni itme diye defalarca söyledim ama yine aynı şeyi yapıyor. ben de çok inatım bu hareketinden sonra ben de konuşmuyorum. 21 gündür konuşmuyoruz inanır mısınız nedenini bilmiyorum. ona karşı yaptığım bir hareketim yok. şu an eşimin işi gereği doğudayız. bazen 1 ay eve gelmediği zamanlar oluyor ben burda yapayalnız kalıyorum. ailemden kilometrelerce uzaktayım. derdimi kimseye anlatamıyorum. küsmesinin nedenini tahmin ediyorum ama doğrumu bilmiyorum. 2 ay kayınvalidemle konuşmadım ne zaman arasam evde yok. en son aradığımdada kayınbabamdan fırça yedim. niye aramıyorsun dedi. ben de siz niye hiç arayıp sormuyorsunuz ben burda tek başıma kalıyorum insan merak eder dedim. ben arkadaşlarla görüşüyormuşum evde misafir falan oluyormuş kayınbaban seni niye arıyor diceklermiş. saçmalama baba allah aşkına bu kimi ilgilendirir nasıl bir cevap dedim. sonra ben de aramadım. eşime aramıyor sormuyor bizi dedilerse bu eşime yetiyor işte. tek sorun bu var. kendi küser kendi barışır. niye küstüğünü de anlayamam. o konuşmuyorsa bende konuşmam. ama bazen o kadar bunalıyorum ki. ben onun için burdayım. burda herşeye katlanıyorum. onun yaptığını kabullenemiyorum. bazen eşyalarımı toplayıp gidesim geliyor. ama böyle yaparak kayınvalidemi sevindirmek istemiyorum. kayınvalidem yüzüme bağırdı ben seni hiç istemedim diye. eşimi çok seviyorum yoksa 1 dk durmazdım. daha ne kadar böyle dayanabilirim bilmiyorum.

arkadaşım sen de arkadaşın yaptıklarını denesene belki işe yarar.
amma kaprisli adamlar var ha:mymeka:

Bebeğin anne karnında bile olanlardan haberdar olduğunu ve etkilendiğini söyle belki işe yarar...

evet haklısın canım ben ilk hamileliğimde eşimle bir çok şeyler yaşadık küsmeleri filanda ve
anne karnındaki bebek herşeyi alğılıyo
bebeğim doğdugunda var ya inanmayacaksınız ama
bebeğim babası yaklaştıgında ağlamaya başlıyordu uzaklaştıgında susuyordu
eşimde fark etmiş ya dedi ben yanına yaklaşınca neden ağlıyo uzaklaşınca susuyor dedi
bende bebek bile anlıyor senin nasıl bir insan oldugunu diye karşılığını verdim

Mrb arkadaşlar,şuan o kadar yanlızım ve çaresizim ki sizinle paylaşmak istedim.Bu saatte sizin de kafanızı şişireceğim,lütfen kusuruma bakmayın.
Eşimle 3 gündür küsüz,çok basit bi nedenden dolayı.Özür diledim çok önceden ama nazlanıp duruyor.Geceleri yanımda yatmıyor,evde konuşmuyor.Kaç defa konu açmaya çalıştım ama hep tersliyor. 2,5 aylık hamileyim.Yemeden içmeden kesildim.Evde iki yabancı gibiyiz.Çok üzülüyorum,kimseye anlatamıorum.Annemle konuşmak istiorum ama sesini duyunca ağlamaya başlıorum.Anlayacağınız sizden başka kimsem yok.1,5 yıllık evliyim.Kaç defa küsmemeye yemin etti ama yine aynısını yapıor.Bıktım artıka alttan almaya,çok yıprandım.Ben küs duramayan birisiyim,eşim beni kırınca bi sarılması yetior ama o çok inatçı.Akıl verin nolur.Dayanamıyorum..:a015:

tatlım sende kendımı gordum sankı ayrıca bızım de bas harflerımız ö ve e cok garıp ben de aynı senın gıbıyım kus duramam ustelık de esımı cok sevıyorum ve bır bucuk yıllık evlıyım ama onun bı laz ınadı var tuttumu tuttuyo kuslukler yapıyo sureklı ben de bıktım ama çözümü buldum:jeyyar:artık hiiiç konusmuyorum baska normal seylerden bahsedıp aldırıs etmıyorum kendı kendıne sorun çözülüyor eskıden cok kafaya takardım hatta ozur bıle dılerdım sucsuz dahı olsam sımdı hiiiççç banamısın demıyorum öööylle barısıyoss gıdıyo :CüvCüv:

a.serkek fazla küs kalamaz canım sen ilgilendikçe naz yapıyordur ilgilenmiyormuş gibi görün yaaaa naz yapmak kadınlara yakışır:oklava:: erkeğin de nazlısı çekilmez yani sabır diliyorum.:çok üzgünüm:

ay bu erkekler biz kadınlar naz yapacağına hele hamileyke onlar yapıyorlar bide aşermleri başlayacak ilerde takma sen kafana benim eşimde öle yapıyordu ilk zamanlar bende küs duramayıp yanaşıyordum baktım daha fazla naza çekio kendini bende kendi haline bıraktım şimdi küssün o konuşana kadar konuşmuyom kendisi paşa paşa gelio

bebişin hayırla uğurla gelsin canım , güzelim üzme kendini sende o yokmuş gibi davran pohpohlanmak ister şimdi bide:olmaz: sakın ilgilenme kendi haline bırak barıştıktan sonrada konuşmaya çalış bu küçücük sorunlar birikir ilerde daha büyük dertler açar:CüvCüv: sorununuz bu kadar küçükken büyütmemeniz gerktiğini hatırlat allah kolaylık versin canım anlıyorum seni , bende aynı derdi iki sene çektim sonra huyundan vazgeçiverdi birden kocacım.

ya düşme üstüne hatalıysan bile özürünü dilemişsin daha ne istiyoda kız gibi cekip gidiyo naz yapıyo tamam senin iş bitmiş bosver
sen konusma onu görmüyomus gibi yap erken saatte yat yada o erken yatarsagec saate kadar otur takmamıs gibi yap sonra sana soracaktır ne tafra yapıyosun hem suclusun hem güclüsün diye
sende kusura bakma senle ugrasamam cok yoruldum hep senin arkandan kosamam yeter artık öyleyse böyle hamile hamile hiç cekemiyorum kendine ceki düzen ver hep ben yapıcıyım bi erkek olarak senden benim yaptıgımdan daha cok sey istiyorum ha böyle devam edeceksen basım üstüne banada yazık bi bayan olarak kendimden utanıyorum artık benden bukadar buarada ben alıstım sensizliğe de yavas yavas kaybettiğini anlasın
ay küs erkekde hiç cekilmez kız gibi ne o öyle ha barısırsanızda nazey diye sev belki dokunur:hulya:

Back
X