- 9 Temmuz 2008
- 1.426
- 320
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar,hepinize çok ama çok teşekkür ederim..Yanlız olmaığımı,kocaman bir arkadaş grubumun olduğunu görmek beni ne kadar sevindirdi anlatamam..Tüm yorumları tekrar tekrar okudum ve ne yapmam gerektiğine karar verdim. Dün gece de eşim benden ayrı yattı.Hiç oralı olmadım,nete takıldım,arkadaşlarımla sohbet ettim.Sabah baktım hala beni önemsemior,akşam işten dönmesini bekledim.Durumumuz hakkında konuşmak istediğimi söleyip,küs kalmasından ne kadar rahatsız olduğumu ve bebeğimizin kötü etkilendiğini açıkladım.Amaaaa eşim konuşmamakta direndi,böle çok mutlu olduğunu,benimle konuşmayınca kafasının dinç olduğunu falan söledi.Sonunda ben de patladım tabi.Tam ne sölediğimi hatırlamıorum ama sonsuza dek küs kalabileceğini artık umrumda olmadığını avaz avaz bağırdım.Asla yatak odasına giremeyeceğini ve beni unutmasını söledim.Çekip odama gittim,tabi hala homurdanıordum ki yastığını alıp yanıma geldi ve bensiz yatmak istemediğini üzgün olduğunu söledi.Haaa,bi de bi daha küsmeyeceğine söz verdi.(ne kadar doğruysa görcez artık)
Demekki benim kocam bundan anlıyor ama artık gözüm açldı;onu şımartmak yok.Hepinize tekrar tekrar sonsuz teşekkürler........Bebekim de sizleri öpüyor..:)
:lepi: "DELİ DELİYİ GÖRÜNCE SOPASINI SAKLARMIŞ" yerimseniben
eşinizle aranızın düzelmesine sevindim.
aynı dert bende de var. bizim aramızda bir tartışma da olmaz. işe gider gelir ve küser ne olduğunu anlayamam. sorarım cevap vermez. günlerce hatta aylarca konuşmaz. 1,5 yıllık evliyim ben de. 6 ayımız küs geçmiştir. yatağını falan ayırmaz ama elim kolum bir yerine değse iter beni. beni itme diye defalarca söyledim ama yine aynı şeyi yapıyor. ben de çok inatım bu hareketinden sonra ben de konuşmuyorum. 21 gündür konuşmuyoruz inanır mısınız nedenini bilmiyorum. ona karşı yaptığım bir hareketim yok. şu an eşimin işi gereği doğudayız. bazen 1 ay eve gelmediği zamanlar oluyor ben burda yapayalnız kalıyorum. ailemden kilometrelerce uzaktayım. derdimi kimseye anlatamıyorum. küsmesinin nedenini tahmin ediyorum ama doğrumu bilmiyorum. 2 ay kayınvalidemle konuşmadım ne zaman arasam evde yok. en son aradığımdada kayınbabamdan fırça yedim. niye aramıyorsun dedi. ben de siz niye hiç arayıp sormuyorsunuz ben burda tek başıma kalıyorum insan merak eder dedim. ben arkadaşlarla görüşüyormuşum evde misafir falan oluyormuş kayınbaban seni niye arıyor diceklermiş. saçmalama baba allah aşkına bu kimi ilgilendirir nasıl bir cevap dedim. sonra ben de aramadım. eşime aramıyor sormuyor bizi dedilerse bu eşime yetiyor işte. tek sorun bu var. kendi küser kendi barışır. niye küstüğünü de anlayamam. o konuşmuyorsa bende konuşmam. ama bazen o kadar bunalıyorum ki. ben onun için burdayım. burda herşeye katlanıyorum. onun yaptığını kabullenemiyorum. bazen eşyalarımı toplayıp gidesim geliyor. ama böyle yaparak kayınvalidemi sevindirmek istemiyorum. kayınvalidem yüzüme bağırdı ben seni hiç istemedim diye. eşimi çok seviyorum yoksa 1 dk durmazdım. daha ne kadar böyle dayanabilirim bilmiyorum.
Bebeğin anne karnında bile olanlardan haberdar olduğunu ve etkilendiğini söyle belki işe yarar...
Mrb arkadaşlar,şuan o kadar yanlızım ve çaresizim ki sizinle paylaşmak istedim.Bu saatte sizin de kafanızı şişireceğim,lütfen kusuruma bakmayın.
Eşimle 3 gündür küsüz,çok basit bi nedenden dolayı.Özür diledim çok önceden ama nazlanıp duruyor.Geceleri yanımda yatmıyor,evde konuşmuyor.Kaç defa konu açmaya çalıştım ama hep tersliyor. 2,5 aylık hamileyim.Yemeden içmeden kesildim.Evde iki yabancı gibiyiz.Çok üzülüyorum,kimseye anlatamıorum.Annemle konuşmak istiorum ama sesini duyunca ağlamaya başlıorum.Anlayacağınız sizden başka kimsem yok.1,5 yıllık evliyim.Kaç defa küsmemeye yemin etti ama yine aynısını yapıor.Bıktım artıka alttan almaya,çok yıprandım.Ben küs duramayan birisiyim,eşim beni kırınca bi sarılması yetior ama o çok inatçı.Akıl verin nolur.Dayanamıyorum..:a015: