- 4 Eylül 2017
- 195
- 114
- 23
- 35
- Konu Sahibi Dolunay3536
-
hayır haddini bilmeyen kaynanaların hepsi aynı şeyi yapıyor.Eski Konularimda gördügü kadariyla kaynanamlardan sikayetciydim bende kaldilar 9 ay elektrikleri yoktu ama kurtuldum sükür ama simdide durmadan görümcemin bizde kalmasini istiyo yakin oturuyoruz zaten kizimi sabahlari ben yada esimde götürebiliriz ama o zorla kizimi aglatio halasina düskün oldugunu bildigi icin bizde kalsin görümcem diye. Sonra evlerine gitmedende söylemeye basladi bende gelir arada sizde kalirim kiz icin felan dedi ama aramiz 5 DK ben kizimda sizde kalir arada dedimmi sesini cikarmiyo ama bilmiyorum bi tek benimmi basimda var bu yatili kalma problemi bilmiyorum cok canim SIKILIYO artik.
hayır haddini bilmeyen kaynanaların hepsi aynı şeyi yapıyor.
bi rahat bırakın artık şu insanları ya.
nefret ediorum şu tarz insanlardan.
açık açık söyle sende istemiyorum diye.
mesela benim kaynanam kendi kv ve kp bakmıyo yaşlı adamla kadın kızlarında kalıyorlar damatları bakıyor ama ara ara bana laf sokuyo yaşlanınca sizde kalırız diye. bende eşime söyledim kendi bakıyo muki benden bekliyo diye hiç yüz verme vallahi tepene çıkarlar.
ne işi var görümcenin sende kalmasın çok başka evde kalmak istiyosa gitsin evlensin kocasının yanında kalsın.
Bu yatili kalma olayindan nefret ediyorum. Hele ki evin bacasi gorunuyor mesafesinde olan kisiler neden bu kadar merakli oluyorlar baskasinin evinde kalmaya?Ev kisilerin ozel konfor alanidir. Ozeldir yani dis fircasi gibi tarak gibi vs. Mecbur kalmadikca neden bu kadar istek? İste insanlarin evini, yemegini, iyi niyetini, hosgorusunu boyle tasarrufsuzca kullanirsa kayinvalideler daha cok aglarlar yaslaninca bize kim bakacak diye. Elin ayagin tutuyorken bir nefes alsin insanlar. Biktirma.
neden arada 5 dk mesafe varken sizde kalmak istiyor ki
Hayir demeyi ögrenmeniz lazim. Elektrik yoktu anlarim,ama digeri ne alaka. Birde cocugu kullaniyorlar. Sizde evde bizden baskasi olunca huzursuz oluyor cocuk deyin. Yeni bir insan türedi bizim millette: baskasina borclarini kakalamaya calisan ve baskasinin evinde kalmaya merakli olanlarhayir demeyi ögrenmeniz lazim
Haklisiniz kötü olmak istemedigimden hayir diyemiyorum ama baska bi care kalmadi galiba bide cocukta bende soguyo durmadan hala hala hala sinir oluyorum ya. Nasil ve ne sekilde hayir diyebilirimki sizce kirmadan yani hertürlü kirilirda zaten
Söyle söyliyim: Siz o hayiri baskalari kirmak icin söylemiyorsunuz ki. Kendi özel hayatinizin sinirlarini korumak adina hayir söylüyorsunuz. Birisi alinir alinmaz o ayri. Sizin önceliginiz kendi eviniz ve aileniz öncelikle. Bu hayiri demeseniz bu ilerde sıkıntı olarak sizin ve esinizin arasina da girer. Yani yine laf gelip kalmaktan acilsa güya cocuk icin: tesekkür ederim,ama gerek yok. Cocugumla artik günlük bir rutin gelistirmemiz lazim. Rutinler cocuklarin gelisimi icin önemli... gibi birseyler söylersiniz.
Ya boşverin ne düşünüyorsunuz, kırılsın gelmesin daha iyi. Benim kayinvalidem de ilk baslarda her gittigimizde 'e kalin burda' diyordu , ben de 'yok canım niye kalalım 5 dakikalık mesafe , ben sevmiyorum öyle şeyleri 'dedim ama her seferinde ... belli bir süre sonra bıraktı:) ne siz kalın der , ne de ben kalayım der .
Hastalik herhalde.Benimki kalin dermi hayatta ama mesela dün ben hissetim görümcemin bizde kalcagini dedimki sabah kizimi getiririm ise giderken dedim yada esim getirir dedim ne duymazdan geliyo. Yine zorla bizde yatirdi kizini napti ne etti
Hastalik herhalde.
- en büyük hobiniz nedir ?
- başkasının evinde kalmak
Yukarıda bir arkadaş demiş , çocuğu bahane edin , çocuğun düzeni bozuluyor, söz dinlemiyor vs . Lutfen biraz yatili olayi askiya alalim diyip, eşinizle açık açık konuşun.
Eski Konularimda gördügü kadariyla kaynanamlardan sikayetciydim bende kaldilar 9 ay elektrikleri yoktu ama kurtuldum sükür ama simdide durmadan görümcemin bizde kalmasini istiyo yakin oturuyoruz zaten kizimi sabahlari ben yada esimde götürebiliriz ama o zorla kizimi aglatio halasina düskün oldugunu bildigi icin bizde kalsin görümcem diye. Sonra evlerine gitmedende söylemeye basladi bende gelir arada sizde kalirim kiz icin felan dedi ama aramiz 5 DK ben kizimda sizde kalir arada dedimmi sesini cikarmiyo ama bilmiyorum bi tek benimmi basimda var bu yatili kalma problemi bilmiyorum cok canim SIKILIYO artik.
Gelip yattiginda sabah erkenden al çocuğunu çık , nereye gideceksin mesela çocuk büyükse sosyal aktivite gibi bir şeye , küçükse ne biliyim annene , tanıdığına, yalnız kalsın evde. Birşey derse de a kusura bakma bilmemkim çocuk gelişmem zorunda filan de. Akşam çat kapı mi geliyor ? Arayıp soruyor mu ?Esimle herseyi acik acik konusuyorum zaten istemedigimi söylüyorum ama hep sessiz kaliyo ben abartio oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?