Bıktım artık yeterrr

Fadik5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
253
126
53
Selam kizlar
Ben çalışan bayanım akşam 19 da evde oluyorum kv ile oturuyorum eşim ben oğlum vee kv kp ile 5 kişilik aileyiz
Artik gerçekten biktim hayatimdan. Is ev arasında mekik dokuyorum. Ev isi hic bitmez mi? Peki ya hic gelinine yardımcı olmaz mi? Tamam bazen yemek yapar. Allah razi olsun da amma velakin aksam eve geli nce , hic abartmıyorum 23 e :işsiz:kadar ayaktayım.oğlumu uyutuyorum öyle rahat nefes aliyor oturuyorum bide aksam yemeği yerken oturuyorum.. ben artik çok sıkıldım her gece toparliyorum sa bah ise gitmeden gene evi derliyorum aksam eve gelince sonuç hüsrann:KK43: kv ile de konuştum. Anne ev dagimasin. Ben zaten yorgun geliyorum ev daginik olunca rahat oturup dinlenemiyorum diyorum.. 2 gün guzel gidiyor sonra gene ayni:olamaz: kv genç 50 li yaslarda...ne yapcam boyle bilemiyorum artik cok sıkıldım yeter artik

Cunku ev almak icin pesinat biriktiriyorz
O peşinatı biriktirirken bakın da hayatınızdan neler götürdüğünüzü görün.
Bu ruh sağlığıyla eviniz olsa ne olur ki?
Azıcık aşım kaygısız başım diye boşa dememişler.

O peşinatı biriktirirken bakın da hayatınızdan neler götürdüğünüzü görün.
Bu ruh sağlığıyla eviniz olsa ne olur ki?
Azıcık aşım kaygısız başım diye boşa dememişler.
Cok dogru tespit. Ben kiraya cikmak istefim esim ellere para yediremem dedigi icin pesinat biriktiriyoruz. Ya gercekten cekilir dert degil

Eşiniz halledecek bu işi. Kendisi nasıl yorulduğunuzu göremiyor mu? Ha pardon koca anası yorulmamali her şeyi düşünülmeli gelinler ölsün zaten kim ki tabi ki de hem çalışıp hem de evi cillop gibi yapacak oturmasa yemese de olur. Hem bu kv nin kendi evi diye anlıyorum yahu kadın kendi evini temizlemez mi? Bir süre ellemeyin işlere. Hiçbir şey olmasa bile dinlenmiş olursunuz. Laf söyleyen olursa da cevabını verirsiniz.

Oğlunuzla valideniz mi ilgileniyor?
Yani yemeği yapıyorum,çocukla da ilgileniyorum.Benden bu kadar mı diyor acaba?

ilk yıl bızde bu bahaneyle kv yaşadık .
Ama gördük ki çekilir dert değil .
Başlarım evine de arabasına da dedim ve çıktık .

Gayette kira da peşinet biriktirdik .
Evimizi aldık .
seneye borcumuz bıtıyor çok şükür.

İş kocan da bitiyor gibi .
Bu gunlerın geriye gelmez. Bu kadar stres sıkıntı ilerde hastalıklara yol açar.

Selam kizlar
Ben çalışan bayanım akşam 19 da evde oluyorum kv ile oturuyorum eşim ben oğlum vee kv kp ile 5 kişilik aileyiz
Artik gerçekten biktim hayatimdan. Is ev arasında mekik dokuyorum. Ev isi hic bitmez mi? Peki ya hic gelinine yardımcı olmaz mi? Tamam bazen yemek yapar. Allah razi olsun da amma velakin aksam eve geli nce , hic abartmıyorum 23 e :işsiz:kadar ayaktayım.oğlumu uyutuyorum öyle rahat nefes aliyor oturuyorum bide aksam yemeği yerken oturuyorum.. ben artik çok sıkıldım her gece toparliyorum sa bah ise gitmeden gene evi derliyorum aksam eve gelince sonuç hüsrann:KK43: kv ile de konuştum. Anne ev dagimasin. Ben zaten yorgun geliyorum ev daginik olunca rahat oturup dinlenemiyorum diyorum.. 2 gün guzel gidiyor sonra gene ayni:olamaz: kv genç 50 li yaslarda...ne yapcam boyle bilemiyorum artik cok sıkıldım yeter artik
çok titizlenme bence, zaten çalışıyorsun. İşler birikince mecbur yapacak oda... sen yaptığın için ellemiyor bence...

işten gelince çocuğunla ilgilen. ufak tefek topla etrafı kasma kendini bence. rahatsız olan varsa yardım eder. laf söz olursa da bu kadarına yetişebiliyorum yardım tekliflerine açığım dersin. biraz relaks olmak lazım. yoksa olan sana olur canım.

Kv,onlara muhtaç olduğunuzu düşünüyor ve seni hizmetçi olarak kullanıyor.
Çıkın kiraya,kafan rahat etsin.
Birkaç yıl sonra alın evinizi de ne olacak ki?

En acilinden evleri ayırın bence biraz borca girersiniz ama en azından rahat olursunuz ev ev üstünde olmaz sonuçta

Kv ogluna bakiyorsa o da yorucu ama...
Ondan temiz tutmayabilir evi...veya toplamaya hali kalmiyordur...genc tamam da 50 yaş diyorsun bi 30 degil...

Cok dogru tespit. Ben kiraya cikmak istefim esim ellere para yediremem dedigi icin pesinat biriktiriyoruz. Ya gercekten cekilir dert degil
Eşiniz parasını ellere yedirmemeye çalışırken siz kendinizi yiyorsunuz farkında mı acaba?
Ev bark sahibi olmak pekala çok güzel.
Lakin o yolda çekilen çileye değer mi?
kaybedilen yaşama sevinci,aile saadeti?
Yazık gerçekten...

Evi ayıramıyorsunuz madem valide ile yaşam alanlarınızı ayırın.
Yani kendi odanızı temiz tutun gerisine karışmayın,mesela en az 2 hafta karışmayın.
Sonra seyreyleyin bakalım ne tavır takınacak.

Back
X