- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.967
- 298
- Konu Sahibi NeverSayNever--
-
Sevgimi bir şekilde göstermek istiyorum artık gözü görsün sevgimi istiyorum. Ben çok çabalıyorum o tek kelimeyle bitiriyor herşeyi
O sizin sevginizin farkında zaten. Onsuz yapamadığınızın , gururunuzu hiçe saydığınızın vs... Sorun farkında olmaması değil bunların onun için bir önemi olmaması.Sevgimi bir şekilde göstermek istiyorum artık gözü görsün sevgimi istiyorum. Ben çok çabalıyorum o tek kelimeyle bitiriyor herşeyi
canım sevmek gerçekten böyle birşey değilBeni sevdiğini şuna dayanarak söylüyorum. Beni gözünden bile kıskanır. İlgi gösterdiği zaman oluyor ama parmakla sayılacak kadar az yani çok nadir. Bana bu lafları söyledikten 5 dk sonra pişman olup Özür diliyor. Şuan bile arıyor. Gidiyorum dedim ama gitmedim gidemedim. Arayıp duruyor şuan nerdesin gitme bir yere sakın diyor
Siz niçin gereken cevabı veremiyorsunuz ben işin o kısmını merak ediyorum esas.
Neden sizi alması için annenizi arıyor, ne demektir bu? "Sen insan mısın, kadın mısın, birey misin, sen kimsin ya, velini arıyorum alsın götürsün, eğlendim tamam şimdi sıkıldım alın bunu" demek bu. Hakaret yahu. Bu adam öpülür mü, bu adama kahvaltı hazırlanır mı, bu adam için ağlanır mı? Size zerre saygısı yok, sevmek de böyle bir şey değil ayrıca, sizi insan yerine koymuyor. Siz onu neden insan yerine, eş yerine koyuyorsunuz?
Beni sevdiğini şuna dayanarak söylüyorum. Beni gözünden bile kıskanır. İlgi gösterdiği zaman oluyor ama parmakla sayılacak kadar az yani çok nadir. Bana bu lafları söyledikten 5 dk sonra pişman olup Özür diliyor. Şuan bile arıyor. Gidiyorum dedim ama gitmedim gidemedim. Arayıp duruyor şuan nerdesin gitme bir yere sakın diyor
Ya bide bu durumda acele çocuk istediğini okudum başka bir konusunda. şaşıyorum bu kadınlara ya!
Şimdi gitsem hayatım beter olacak. Çalışıp kendimi bir düzene sokup tekmeyi basarım diye düşünüyorum. Ama çalışmama da izin yok.Yazık sana, sen de bir insan evladısın. Gitmiyorsan bile bu kadar adamın peşinde dolanma. Kendine bir meşgale edinki, sana hiç saygısı olmayan bu şahış bu kadar hayatının merkezinde olmasın.
Mümkünse çalış; hem para kazanır, hem farklı bir çevre edinirsin. Evden bir iş bile oabilir.
Bu durumda 16 yaşında mı evlendirmişler :/Konu sahibi çok genç18 yaşında, 1,5 yıl önce evlenmiş. Henüz öyle küçük ki bu davranışlara nasıl karşılık vermesi gerektiğini bile bilmiyor bence. Ailevi sebeplerden ötürü evlendim demişti bir konusunda da. Ne yapılabilir, nasıl akıl verilebilir ben tıkandım.
Konu sahibi anneannem var köyde gidebileceğim demişsin. Okuluna devam edebilme, meslek edinebilme şansın hiç yok mu?
Çoğu genç kadın çocuk olursa kocasının eve bağlanacağını daha çok sevgi göstereceğini düşünüyor o yüzden. Daha beter olduğu gibi bir de çocukla eve tıkılan kendisi oluyor. Adam yine hayatına bakıyor değişen bir şey yok. Konu sahibinin yaşı daha küçük zaten, muhtemelen bu ilk duygusal ilişkisidir. Sevgi ve değer nasıl gösterilir bilgisi yok gibi.
Açıktan okuyorum şuan. 59 kredim eksik sadece. İki sınavda alırım Allah nasip ederseKonu sahibi çok genç18 yaşında, 1,5 yıl önce evlenmiş. Henüz öyle küçük ki bu davranışlara nasıl karşılık vermesi gerektiğini bile bilmiyor bence. Ailevi sebeplerden ötürü evlendim demişti bir konusunda da. Ne yapılabilir, nasıl akıl verilebilir ben tıkandım.
Konu sahibi anneannem var köyde gidebileceğim demişsin. Okuluna devam edebilme, meslek edinebilme şansın hiç yok mu?
Oturup konuşmayı denedim yok konuşulmuyor hiç bir şeyi kabullenmiyor. Her kavgada annemi arıyor kızın böyle böyle yaptı. Demiyor ki ben bunu yaptımda kızın böyle yaptı. Ben kimseye evimin sırrını vermedim anneme bile. Ama artık canıma tak etti anneme anlattım. Annem gerçek yüzünü gördü artık. Annemlere kendini melek gibi adam numarası yaptı yutturdu. Şimdi eskisi gibi annelik yapmıyor annem ona. Kaynana ve kayınbabaya şikayet edeyim bende bi dedim. Gittik şikayet ettim üçü bir oldu beni ağlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?