- 18 Ağustos 2017
- 169
- 9.601
- 138
- Konu Sahibi NeverSayNever--
-
Çok küçüksün...en azından uzun bir sürü çocuk düşünme, iyi korun mutlaka. Çocuk elini ayağını bağlar.Şimdi gitsem hayatım beter olacak. Çalışıp kendimi bir düzene sokup tekmeyi basarım diye düşünüyorum. Ama çalışmama da izin yok.
Seni bu çıkmazdan bir tek okumak kurtarır.Açıktan okuyorum şuan. 59 kredim eksik sadece. İki sınavda alırım Allah nasip ederse
Açıktan okuyorum şuan. 59 kredim eksik sadece. İki sınavda alırım Allah nasip ederse
Bu durumda 16 yaşında mı evlendirmişler :/
Biraz fazla safım galiba. Onsuz yapamayacağımı düşünüyorumAnladığım kadarıyla size saygı duymuyor. Bu da sizin kendinize saygı duymamanızdan kaynaklanıyor bence. Duygularınıza söz geçiremezseniz yıllarca bu duygularla yaşamak zorunda kalabilirsiniz ve bu da çok korkunç bir şey.
Ilk once size saygısızlık yapmasına izin vermeyin. Kendinize değer verin yahu. Azıcık egoist olun gerektiği zaman.
Sevgi böyle birşey değil emin ol.Hepiniz düşüncelerinizde haklısınız. Neden bilmiyorum ama beni sevdiğini düşünüyorum. Şimdi çıkıp gitsem o da perişan olur bende. Bu arada 17 yaşında evlendim. Şuan 18 yaşındayım. Babamdan her gün şiddet gördüğüm için intihar etmeye kalkıştım olmadı. Bende çareyi evlenmekle buldum. Ve bu sebepten ötürü ilk gelene evet dedim.
Hepiniz düşüncelerinizde haklısınız. Neden bilmiyorum ama beni sevdiğini düşünüyorum. Şimdi çıkıp gitsem o da perişan olur bende. Bu arada 17 yaşında evlendim. Şuan 18 yaşındayım. Babamdan her gün şiddet gördüğüm için intihar etmeye kalkıştım olmadı. Bende çareyi evlenmekle buldum. Ve bu sebepten ötürü ilk gelene evet dedim.
Okumama izin vermemişti güç bela ikna ettim. Ona muhtaç olmamak ve ayaklarımın üzerinde durmak için çabalıyorum. Ders çalışırken tv sesini açıyor. Başka odaya gidiyorum benimle ilgilenmeyen adamın ilgilenesi geliyor kovup kapıyı kitliyorum bağıra bağıra türkü söylüyor kapıyı tıklatıp duruyor. Yani okumamam için her şeyi yapıyorSakın okulunu bırakma, daha ilerisini de düşün mutlaka. Kendine yetebilecek durumda ol, acil durum planın olsun. Lütfen ama lütfen çocuk yapma.
o işteyken çalış dersini imkansız değil yapabilirsinOkumama izin vermemişti güç bela ikna ettim. Ona muhtaç olmamak ve ayaklarımın üzerinde durmak için çabalıyorum. Ders çalışırken tv sesini açıyor. Başka odaya gidiyorum benimle ilgilenmeyen adamın ilgilenesi geliyor kovup kapıyı kitliyorum bağıra bağıra türkü söylüyor kapıyı tıklatıp duruyor. Yani okumamam için her şeyi yapıyor
Biraz fazla safım galiba. Onsuz yapamayacağımı düşünüyorum
Amin inşallah. Ama şuan gidip gitmemekte kararsızım. Ne yapmalıyım?Çok küçüksün...en azından uzun bir sürü çocuk düşünme, iyi korun mutlaka. Çocuk elini ayağını bağlar.
Dışardan okulunu bitirmeye, açık öğretimle meslek edinmeye çalış en azından. Sen istersen herşeyi yapabilirsin.
Güzel bir ömrün olsun inşallah.
Eşim beni çok seviyor beni kesinlikle aldatmaz.
Temizliği yemeği yapıp kalan vakitle çalışıyorum yemek yedikten sonra mutfağı toplayıp önüne çayı koyup nw ne çalışırsam kârdır deyip çalışıyorum. O da engel olmaya çalışıyor. Geçen sınava girdiğim zaman çalışmıyordu. Bana engel oldu durdu. Çalışamadım. Ama 1 kredi bile benim için kâr deyip girdim sınava yinede. 16 kredi almışımo işteyken çalış dersini imkansız değil yapabilirsin
Babama bakarak iyi. İkisinide tanısan illa birini seçeceksen kocanı seç dersin.Ah be kuzum ya yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun, en kötü baba evi bile bu adamı çekmekten iyidir.
Lütfen okulunu oku, çocuk sakın, sakın düşünme, elini kolunu bağlayıp, hayat boyu bu adamı çekme.
Mesleğini al eline, bas tekmeyi, çok küçüksün daha, önünde yaşanacak çok daha güzel hayatlar var ama bu adamla değil.
Seven insan sevdiğinin saçının teline zarar gelsin istemez, sevmek psikopatça duygular beslemek değildir.
Lütfen ama lütfen kurtarmaya bak kendini bu adamdan, şu an seviyorum sanıyorsun ama inan sevgi böyle bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?