Bıktım Artık :'(

Açıktan okuyorum şuan. 59 kredim eksik sadece. İki sınavda alırım Allah nasip ederse
öncelikle çok küçüksün ve yalnız sayılırsın, babandan dolayı.
okulunu bitir en kısa sürede.
ve kendine güvenmeyi öğrenene kadar bebek fikrini aklından çıkar, en azından 25 yaşına kadar.

eşini yine sev ama ilgini gösterme. o seninle ne kadar ilgileniyorsa sen de o kadar ilgi göster.

bu arada eşinden gizli birikim yap çünkü yakında kuru ekmek alamayacak hale düşeceksiniz.
kumar oynayan her eş o yuvayı eninde sonunda yıkar emin ol. bu yüzden sakın bebek yapma

sen önce kendini kurtarmaya bak. çocuk koca hepsi bulunur.

Anneni arayıp gel kızını götür diyor, istemiyorum git diyor, hatta dövmeye kalkıyor, elinin tersi ile itiyor ama eminsin kocan seni seviyor.. İyi o zaman kurban olmaya devam et.
Tabi efendim nasıl isterseniz. Tövbe tövbe bence sen yorum da yapma akılda verme. Senin olsun verdiğin akıl. Ama şunu da unutma benim yerimde sen de olabilirdin.

Çok doğru konuşuyorsunuz. Gayret ederim. Teşekkür ederim yorumunuz için

Madem bu kadar cok seviyorsun, onunda sevdiğine inanıyorsun beraber aile terapisine gidin. Sorunu mutlaka cozmeye calisirlar.

yorumlara neden bu kadar sert çıkış yapıyorsunuz? ironi yaparak bi şeyleri farketmenizi istemiş bazısı, bazısı kendine değer vermediğinize kızmış, bazısı bu kadar ezdirdiğinize. mesajınızın ilk cümlesi ve sonrası o kadar tutarsız ki insanlar sorgulamanızı istemiş hepsi bu. sorgulayın, kimse sizden daha değerli olmamalı hayatınızda. sakın çocuk olursa değişir yanılgısına kapılmayın. burdaki insanlar da az çok yaşamış deneyim sahibi bence bir kulak verin önerilere.

Sevgimi bir şekilde göstermek istiyorum artık gözü görsün sevgimi istiyorum. Ben çok çabalıyorum o tek kelimeyle bitiriyor herşeyi
görmez sabah kalma hergün kahvaltı hazırlama üstüne düşme kendin kendine takıl bir süre bakalım ne olacak sen mutsuzssun bu nasıl sevgi allasen.

Onun burnunu kaft dağına çıkart mısınız. İnmez yere gibi duruyor. Her tartışmada haklı veya haksız tıpış tıpış gidersen olacağı budur . Ayrıl vs diyemem ama biraz burnunu sürtsün .

bende eşimi çok severim
ama her dakika ilgiye boğmam
ama düşünmem gereken zamanlarda hep önceliğim odur
kardeşim bile kocanı ne güzel şımartıyorsun diyor
ama hep ben hep ben olamam
bazende o benim için öyle yapar bir o bir ben böyle mutlu olup gideriz
kimse kimsenin sevgisini kullanmamalı

Bokunda boncuk bulmuşsun !!!!! Bunlarda sana müstehak o zaman git sarıl öp kurban ol kapıda bul sonra kendini !
sen bıkmış felan değilsin özgür olmayı bilmeyen birisin köle olmaya alışmışsın ne olsa müstehak sana

Ya bayanlar neden anlamaya çalışmıyorsunuz ? Çok küçük, baba evinde sevgi görmemiş, belki daha önce hiç bir erkeğin alakasını hissetmemiş, kurtulmak için evlenip bir adamın ilgisini görünce aşık olmuş. Bu kadar da kırıcı olmayın, 18 yaşımızda biz kimlere ölüyorduk kim bilir dimi. İlk aşkınızı hatırlayın sizde bu kadar acemi masum değil miydiniz ? Sizin gördüğünüz dünyadan çok uzak, kocasından başka kimsesi yok. Bizim destek olmamız gerekiyor ki bazı şeyleri görebilsin. Anlatabiliyor muyum ?

sana kaç satır yazı yazdım sonra vazgeçtim vallahi degmez
sen git en iyisimi seni döverek öldürene kadar bekle evde otur.
hiç aklını kullanma boyun ey böyle kurban ol oda kumarda yesin paraları .
yarın bi gün üstüne kadın da alır gül gibi yaşar gidersiniz.
sen bunları sana hakaret için yazdıgımı düşünüyorsun ya ben sana daha ne diyim.

henüz evli değilim ama yaşadıkların bi kadın olarak seni cok üzmüş olsa gerek. az biraz senin yerine koyuyorm kendimi kocam bana git dese onunla aynı evde duramazdm galiba(ben kendim gtmez onu kovardım)
yapılan yorumların sert olması seni aşağılama küçük görme amaclı değil niye kendini bu duruma düşürüyorsun diye bi tepki olarak gör
git bi kac gün ananende kal soran olursa ziyarete geldim dersin
annene de nasıl olsa anlatmışsın gözünü korkutmak istiyorum bi kac günlük de

ve peşinde it gibi dolanmaktan vazgeç biraz onun hareketlerini izle ki gözündeki değerini görebilesin

Canım sen önce bi at kendini balkonuna. Yada dışarı çık al havanı.

Sonra gel evine prensesler gibi davran kendine. Önceden de böyle birisi miydin, evlendikten sonra mı bu karaktere bezendin bilmiyorum ama bian önce silkelen.
Bir dönem bende böyleydim fakat benimkisi elimden gelen herşeyi yapayım da vicdanım rahat olsun du.
Sonra topladım pılımı pırtımı bir yerleştim babamın evine (yada gidebileceğin kim varsa) sonra eşim burnu sürtmüş bir şekilde paşa paşa geldi bensiz yapamayınca.
Giderken sevgisine güveniyordum, sende güveniyorsan yap bu hareketi fakat cevaptan emin değilsen aylarca gittiğin yerde kalabilirsin buna hazır ol.

Yok böyle bişey yapamam diyosan, kendini bu kadar ayak altı yapma bir süre umursama eşini. Biraz kendini çek bakalım, ilgi bianda kesildiğinde nasıl davranacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…