Bıktım Artık :'(

konuya "eşim beni çok seviyor" diye başlamışsınız ama devamı fena... dövmeye kalkmış annene al bu kızı demiş anlamadım bu işi ben... nasıl bir sevgi modeli bu?

Sevdigine nasil eminsiniz?Gorucu usulu evlenmissiniz ustelik.
Tabi ki sevdiginizi soyleyeceksiniz ama karsiligini alamiyorsaniz,simartmayin.
Icinizden sevin belli etmeyin,cunku sevginizi hakedecek biri degil.
Siz bu kadar ustune duserken bu kadar kotu davranmasi cok onur kirici.

Konunun başı ayrı telden çalıyor,
Sonu ayrı telden...
İlginç!!!

Eşim beni çok seviyor

Sürekli her kavgamızda bana git burdan boşanma davası aç diyo.

Bir kerede üstüme yürüyüp dövmeye kalktı.

Sonra annemi aradı al kızını götür istemiyorum dedi.

Bi susta tv izleyelim der. Sürekli elinin tersiyle iter ama ben salak da olacakları bile bile yine gidip yanaşırım her defasında.

ilk cümle ile geri kalanı arasındaki çelişkiyi ben görüyorum da siz göremiyo musunuz? elin adamına kul köle olup tepenize çıkarmışsınız.

Bende o yüzden bıktım. Beklediğim cevapları karşılığı vs alamıyorum

konuda takıldığım tek yer eşim beni çok seviyor. bana BÖYLE davranmayı çok seviyor demek istediniz galiba. gönlüme söz geçiremiyorum demeyin lütfen geçirin efendim aşkınızdan ölseniz de ezdirmeyin kendinizi

Bende o yüzden bıktım. Beklediğim cevapları karşılığı vs alamıyorum

Soguk davranin,kendinizi agirdan satin biraz.Her istedigini yapmayin mesela.Sabah 4bucukta kahvalti hazirlamayin bakalim bir kere.Anneme gittigimi farzet,evde yokum farzet diyin.

evde dur canım ama hiç bir şekilde konuşma ilgilenme
yemeğini ver vb gibi kırıldığını anlasın

gitmek istemiyorsan gitma evinde kal.ama acele kendine çeki düzen ver kadın dedğin ağır olur azcık.o senin peşinde dolansın bırak adamı kendi haline ne hali varsa görsün.resimdeki sensen hoş bir hatunsun bırak o düşünsün.

ne güzel şımartmışsınız :)
aldatılmadığınızdan çok emin olmayın.
ayrıca yalan söylemek de aldatmaktır.
üstelik şiddet eğilimli, şımarık, başına buyruk..
bu adamları nereden aluyorsanız söyleyin oralardan uzak duralım.

Bir insana kendini bu şekilde sevdiremezsin, sevgi içten gelen bir duygudur. Bu şekilde davranarak şımartmış olursun hepsi bu. Ve buradaki herkes sana eşini fazla şımartmış olduğunu söylüyor ama akıl almak istiyorum deyip bu söylenenleri kulak ardı etmek neden?

Daha 18 yaşındaymışsın Adam seni birey olarak görmüyor. Benim param ben kazanıyorum istediğim gibi harcarım düşüncesi var. Sen onun için evde ki bir eşya gibisin. Demişsin ya kıskanıyor seviyor alakası yok. Oku kurtar kendini.

Ayip bir sey yapmamissin, buraya bu sekilde yazanlar kendine vermedigin deger icin sana kiziyorlar.Kimseyede kurban olma ,ben evladima bile o kelimeyi kullanmam.Senin yasina donup hayatimdada bazi seyleri degistirmeyi cok isterdim.Gencsin kendine guvenip yapabilecegin cok sey var .Esine bu kadar verici olursan, boyle karsiligini goremedigin zaman sen uzulursun.Hak edene hak ettigi kadar deger verilir.Kim olursa olsun.

Arkadaşlar ben burda hepimiz kadınız birimizi anlarız. Belki benim düşünmediklerimi düşünüp fikir verirsiniz diye konu açtım. Beni azarlayın diye değil içinizde güzel cevaplar veren oldu ancak kötü yorum yapanda vardı. Kötü yorum yapanlara tek diyeceğim ben yaşadım inşallah siz yaşamazsınız. Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Akşama kadar dışarıda saklanacağım ve anlayacak o da artık. İzninizle Mune Kazen rica etsem konumu kapatır mısınız?

Canım,güzel arkadaşım bu adamı sen simattikca simartmissin. Bırak biraz gitsin kafasına göre. Ama sende git kafana göre o yokmuş gibi cik gez dolaş umursama. Ha çok da üstüne gelirse vur kapıyı çek git... Bgn yapmazsan bunu ilerde çocuğun olduğunda çocuğuna yazık edersin. Ders alırsa ne mutlu sana almazsada afedersin ama bı halt olmaz ondan...

Anlıyorum ben konu sahibini,
Herkesin ağzında sakız gibi geveledigi sözlere takılmış...
Dayak aldatma yoksa boşanmak olmaz teraneleri...
İnsan yerine koyulmadigin yerde de kalmak olmaz...
Ama hayat senin,
Değerini bil o hayatın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…