Biktim artık

Sonneschein

Hoş geldin mucizem...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
566
697
103
On yıldır evliyim .hala çocuğumuz olmadi.sikinti bende.ve hergeçen gün ilerliyor sıkıntılarım.cok ağır çikolata kisti hastasiyim.yilda en az bir kere ameliyat oluyorum.doktorlar tüp bebekten başka oluru kalmadı diyor.
Eşim ise ölsem yaptırmam diyor.resmen benden kaçıyor.yumurtlama günlerimi dahi degerlendiremiyorum.artk biktim.ya büyük bi ameliyat olucam ki sonrasında hamile kalmam yıllarca yasak.yada acil hamile kalmam lazım yoksa ağrılar dan öleceğim.biktim artık. Hem ağrılardan hemde bu geri görüşlü insandan.ilac içmeden duramıyorum.ne yediğinden nede içeriğinden birşey anlıyorum.her lokmam beni ağrıdan öldürüyor.

Niye istemiyor eşiniz tüp bebek anlamadım. Sonuçta sizin bebeğiniz. Çok geçmiş olsun.
Tessekkür ederim .
Kendisi çok geri görüşlü. Maço. Geçen yıl benden gizli gidip kontrol olmuş.ve kendisinde sorun yok diye çok rahat.ben bu süreçte mahvoldum her ay negatif görmek beni bitirdi.bunlar onun umrunda değil.cok uzerine gidince.zamani gelince olur diyor.olmazsada yapacak birşey yok diyor.son iki aydır ağrılarım çok arttı.bu ağrılar yüzünden elimden gelse vücudumu terk edesim geliyor..
Us yerimde artık herkese agrım var demekten biktim.utaniyorum.

iyi de problem onda degil ki erkekligine yediremeyecek ne var hem sorun onda da olabilirdi ya da olabilir. saglik bu her sey olabilir. hal boyleyken size hala aci cektirmek hosuna mi gidiyor cocuk istemiyorsa bile sizin icinde bulindugunuz durum icin ameliyati kabul etmesi lazim

Cehalet cok kotu ve zor birsey..
Evet sanki tüp bebek bizden olmayacak.sanki başkasının çocuğu olacak.nedir kafasından geçen bilmiyorum ama bukadar anlayissiz olması beni çileden çıkarıyor.ona karşı iyi davranmaya çalışsamda yapamıyorum.bu kadar kaygısız duyarsız olması, hele birde ağrılarım artınca resmen düşman gibi görüyorum onu.

Çok geçmiş olsun canım agrılarınız neden kaynaklı hamilelikle geçecekmi başka birşeydir önce onun çaresine baksanız rabim hayırlı evlatlar versin inşallah

Canim çikolata kisti çok ilerlemiş bağırsak ve rahim arasına yer yapmış bağırsağı düğümlemiş. Bunun alınması içinde kalın bağırsağın büyük bi kısmı kesilecek o esnada bağırsak çıkışı karindan yapılacak.yani karnımda torba olacak.eger kesilip dikilen bağırsak düzelirse tekrar bi ameliyatla karındaki bağırsak çıkışı kapatılacak.ama doktorlar çok riskli düzelmeye bilir diyor.duzelsede düzelmezse de hamilelik bu ameliyattan sonra yasak.cocuk geliştikçe bağırsağın yırtılma riski var

Vardır herşey de bir hayır . Siz çocuktan önce sagliginizla ilgilenin o ağrılar çekilecek gibi değildir tahminimce .

Anlattığınız kadarıyla bu süreç sizi de evliliginizi de yipratmis gibi görünüyor. Tüp bebek zorlu bir yol ve tek başına çok zor. Yani eşiniz tamam dese ama size destek olmasa gerçekten çok zor . Yani bilemedim bence önce eşinizle problemlerinizi cozmelisiniz

Çok geçmiş olsun yeni mesajınızı okudum . Durumunuz gayet ciddi görünüyor tek dr la kalmayın iyice arastirdiniz mi

Tüp bebeği biliyor canım.kendisi bilgili bir insan ama bu işlemler ona ters geliyor.erkekligine yediremiyor
Bunun erkeklikle ne alakası var.
Bir de işte bu modellerden var eşi hamile kalamıyor diye onun sözde erkekliğine laf edecekler diye düşünüyor hey allahım yarabbim.
Acı bir şey ama belki de bu adamdan hamile kalmamanız sizin yararınıza bir şeydir kim bilir :)

Canim çikolata kisti çok ilerlemiş bağırsak ve rahim arasına yer yapmış bağırsağı düğümlemiş. Bunun alınması içinde kalın bağırsağın büyük bi kısmı kesilecek o esnada bağırsak çıkışı karindan yapılacak.yani karnımda torba olacak.eger kesilip dikilen bağırsak düzelirse tekrar bi ameliyatla karındaki bağırsak çıkışı kapatılacak.ama doktorlar çok riskli düzelmeye bilir diyor.duzelsede düzelmezse de hamilelik bu ameliyattan sonra yasak.cocuk geliştikçe bağırsağın yırtılma riski var
Canım benim çok geçmiş olsun önce saglık ameliyatınızı olun saglıgınıza kavuşun ondan sonra düşünün eger böyle agrılarınız varsa hamilelik daha zor olmazmı acele etmeyin bebek için belki eşinizinde fikri degişir anne olmak böyle birşey sanırım kendi saglıgınızı bile düşünemiyorsun rabbim şifa versin size çok duygulandım

Evet sanki tüp bebek bizden olmayacak.sanki başkasının çocuğu olacak.nedir kafasından geçen bilmiyorum ama bukadar anlayissiz olması beni çileden çıkarıyor.ona karşı iyi davranmaya çalışsamda yapamıyorum.bu kadar kaygısız duyarsız olması, hele birde ağrılarım artınca resmen düşman gibi görüyorum onu.
İsiniz cok zor. Allah kolayliklar versin..

Belkide sperm karışır diye düşünüyor.bana neden istemediğini söylemiyor.bu konuda konuşamıyoruz.hemen kapatıyor.esimde olsa kimseyi istemediği birseye zorlayamam diyorum.ama zaman kalmadı.her geçen gün sağlığım kötüye gidiyor.
Olduğum ameliyatlardan dolayı yumurta sayım çok düştük.yasim da 30 .ne yapacağımı bilmiyorum.

Ne anne olmak arzusu bitiyor içimde. Nede sağlığım iyiye gidiyor.

Back
X