- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
Mrb arkadaşlar 3 yıldır iyi kötü ayrıl barışlı bir ilişkim vardı en sonunda araya 1 yıl ayrılık girdi tekrar bir araya geldik aklını başına almış iki insan olduğumuzu düşünerek. İki gün önce ailesiyle bize tanışmaya geldiler. Asıl konu biz bir yıl ayrı kaldığımız zamanlarda bunun bir kız arkadaşı olmuş sevgili manasında değil arkadaş. Ama kız buna yazılıyormuş üniveriste kazanmış gitmiş. Neyse ilk barıştığımız zamanlarda sürekli o kızdan bahsediyordu sürekli uyardığım halde. O huyunu terketti. Telefonda konuştuklarını gördüm neymiş efendim kızı instagramdan çıkarmış da artık ciddi düşündüğüm biri var o istemiyor demiş empati kur demiş o yüzden kızla konuşmuş 10 dk. Bir kez daha aradığını görmüştüm yine aynı şeyi söylemişti numarasını değiştirdi bir nebze olsun rahatladım. . Neyse yaz geldi malum okullarda kapanıyor ben sevgilime geçen sen o kızla görüşmüşsün duydum dedim ağzını aramak için evet kim söyledi demez mi. Kız güya bunun yanına iş yerine gelmiş. Arkadaşlığımızı sattın numaranı değiştirdin bana vermedin vs demiş bu da her zamanki gibi ciddi düşündüğüm biri var senin erkek arkadaşının kız arkadaşı olsa nasıl karşılarsın vs demiş. Bende kayışlar koptu. Pardon da o kıza daha ne kadar açıklama yapmak zorundasın ki dedim kavga çıktı. Burda bana kızanlar olacaktır. Erkek arkadaşımın tabiki arkadaşları olabilir. Ama bu kız sevgilime zamanında yazılmış hâlâ da gözünün olduğunu hissediyorum. Haklı değil miyim ama kızlar. Bunun önüne nasıl geçebilirim. Kız artık takıntım oldu resmen.