bıktım artık!!

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Mrb arkadaşlar 3 yıldır iyi kötü ayrıl barışlı bir ilişkim vardı en sonunda araya 1 yıl ayrılık girdi tekrar bir araya geldik aklını başına almış iki insan olduğumuzu düşünerek. İki gün önce ailesiyle bize tanışmaya geldiler. Asıl konu biz bir yıl ayrı kaldığımız zamanlarda bunun bir kız arkadaşı olmuş sevgili manasında değil arkadaş. Ama kız buna yazılıyormuş üniveriste kazanmış gitmiş. Neyse ilk barıştığımız zamanlarda sürekli o kızdan bahsediyordu sürekli uyardığım halde. O huyunu terketti. Telefonda konuştuklarını gördüm neymiş efendim kızı instagramdan çıkarmış da artık ciddi düşündüğüm biri var o istemiyor demiş empati kur demiş o yüzden kızla konuşmuş 10 dk. Bir kez daha aradığını görmüştüm yine aynı şeyi söylemişti numarasını değiştirdi bir nebze olsun rahatladım. . Neyse yaz geldi malum okullarda kapanıyor ben sevgilime geçen sen o kızla görüşmüşsün duydum dedim ağzını aramak için evet kim söyledi demez mi. Kız güya bunun yanına iş yerine gelmiş. Arkadaşlığımızı sattın numaranı değiştirdin bana vermedin vs demiş bu da her zamanki gibi ciddi düşündüğüm biri var senin erkek arkadaşının kız arkadaşı olsa nasıl karşılarsın vs demiş. Bende kayışlar koptu. Pardon da o kıza daha ne kadar açıklama yapmak zorundasın ki dedim kavga çıktı. Burda bana kızanlar olacaktır. Erkek arkadaşımın tabiki arkadaşları olabilir. Ama bu kız sevgilime zamanında yazılmış hâlâ da gözünün olduğunu hissediyorum. Haklı değil miyim ama kızlar. Bunun önüne nasıl geçebilirim. Kız artık takıntım oldu resmen.

sen senin sevgilinden eminsen cok kavga etme, arada lafini yapistirirsin. sürekli kavga mahfeder sizi

Ben boyle biraz ayri kalalim ara verelimleri anlamiyorum. Kurkcu dukkani degilsiniz siz

Arkadaşliktan fazlasi var gibi görünüyor . 1 sene çok uzun bir zaman gerçekten eminmisiniz bu beraberliğe belki sadece alışkanlıktir.
Tekrar tekrar size yalan söylemesi ve hep kıza açıklama yapma zorunlulugu hissetmesi ( tabi ki onun dediği dogruysa) daha fazlasının göstergesidir bir de uzaktaymiş bana pek olumlu gelmedi bu ilişki . Dikkatli olun .

Biz eşimle ilk tanıştığımız zamanlar bir kız vardı sürekli mesaj atan. Benimle tanışmadan önce o kızla mesajlasiyormus ama sevgili olmamışlar. Yine de ne olursa olsun kizla baya sohbet etmiş ve bence bu da bir ümit vermektir. Noldu sonra benimle tanıştı ve bu kızla iletişimi kopardı. Kız sürekli mesaj atıp en konuşmak istiyordu. Neden durup dururken iletişimi kopardı diye soruyordu. Açıklama yaptı ama kız yine anlamayınca numaraları değistik. Şimdi ben başlarda kıza bir suç bulamadım. Sanırım sizin sevgiliniz de arkadaş olsa da kızın ona karşı birşeyler hissettiğini bile bile konusmussa bu ümit vermektir. Şimdi kız da haklı olarak gururuna yedirmiyor. He doğru mu yaptığı tabi ki yanlış ama burda suçlu olan sevgiliniz. Ben o zaman da eşime kizmistim ve kız mesaj atınca tepki vermiyordum. Aslında sinir de olmadım hiç çünkü artık benimle beraber sonuçta. Eğer onu sevse onunla olurdu. Sadece yaptığı yanlışı düzeltmesi ve kızı insan yerine koyup özür dilemesi gerekir. İnsan ilişkileri böyle malesef. Erkekler begenildiklerini anladıklarında hoşlarına gidiyor ve karşı tarafın duygularını önemsemiyorlar.

Valla okuyup okumama konusunda tereddüt ettim paragraf kullansaymışsın keşke.

Konuya yorumum: Ben ayrılıp hayatıma devam ettikten sonra eski sevgilimle barışmam o yüzden en başta tekrar barışmanız doğru-yanlış tartışılır.
Kızın ona ilgisi olduğunu ballandırarak anlattıysa sevgilinizin de hoşuna gitmiş demektir bu durum. Bi gözlemle sevgilini derim.

Sevgilinin kızla bu konuda net konuştuğuna eminmisin? Erkekler istemediği zaman cevap dahi vermez, seninki sürekli açıklama yapıyor ama kız rahat bırakmıyor öyle mi? Bana pek inandırıcı gelmedi

Biz eşimle ilk tanıştığımız zamanlar bir kız vardı sürekli mesaj atan. Benimle tanışmadan önce o kızla mesajlasiyormus ama sevgili olmamışlar. Yine de ne olursa olsun kizla baya sohbet etmiş ve bence bu da bir ümit vermektir. Noldu sonra benimle tanıştı ve bu kızla iletişimi kopardı. Kız sürekli mesaj atıp en konuşmak istiyordu. Neden durup dururken iletişimi kopardı diye soruyordu. Açıklama yaptı ama kız yine anlamayınca numaraları değistik. Şimdi ben başlarda kıza bir suç bulamadım. Sanırım sizin sevgiliniz de arkadaş olsa da kızın ona karşı birşeyler hissettiğini bile bile konusmussa bu ümit vermektir. Şimdi kız da haklı olarak gururuna yedirmiyor. He doğru mu yaptığı tabi ki yanlış ama burda suçlu olan sevgiliniz. Ben o zaman da eşime kizmistim ve kız mesaj atınca tepki vermiyordum. Aslında sinir de olmadım hiç çünkü artık benimle beraber sonuçta. Eğer onu sevse onunla olurdu. Sadece yaptığı yanlışı düzeltmesi ve kızı insan yerine koyup özür dilemesi gerekir. İnsan ilişkileri böyle malesef. Erkekler begenildiklerini anladıklarında hoşlarına gidiyor ve karşı tarafın duygularını önemsemiyorlar.
Bizim durum da aynı sizin gibi. Haklisin bende hep erkek arkadaşıma suç buldum.

Bizim durum da aynı sizin gibi. Haklisin bende hep erkek arkadaşıma suç buldum.
Eğer sizi gerçekten seviyorsa tamamen iletişimi koparması lazım. Hem sizinle olup hem ona açıklama yapmaya devam edeyim olmaz. Tamam zamanında yapmışsın bir hata konusmussun falan filan ama önüne bak artık. Bir de ciddi düşünüyorsunuz. Mide bulandırır böyle şeyler.

Hiç hoş olmadı kusura bakmayın
Sen bence erkek arkadaşına sahip çık önce,
Bu yorumun epey taraflı çünkü
O kıza ne vaatlerde bulundu bilemezsin.
Vaatlerde bulunduysa haklı olabilirsiniz ama sürekli uyarılıp aynı şeyi yapan kıza başka diyecek birşey bulamıyorum.

Back
X