- 9 Mayıs 2012
- 214
- 417
- 303
Eşim hiçbir dediğimi dinlemiyor; ne dersem sen karışma, kes sesini, sen ne anlarsın gibi şeyler söylüyor. Beni çok değersiz hissettiriyor, hiçbir dediğim umurunda değil. O benim herşeyime karışır internette ne yaptığıma bile karışıyor. Buraya girmeme bile izin vermiyor şuan gizli yazıyorum. Ama benim, onun hiçbirşeyine karışmama izin vermez. Birileriyle konuşur ben çıkıyorum der, ben ne kadar gitme desem de dinlemez ama ben neredeyse markete bile ona söylemeden çıkamam. Nereye gitsem sürekli arar şu saatte evde ol der.
Bazen çok iyi davranır; sensiz yaşayamam, beni sakın bırakma gibi şeyler söyler ama herşeyime çok karışması, beni hiç dinlememesi beni çok bunaltıyor. Hiç sevgim kalmadı ona karşı ama bazen yaptığı iyi şeyleri düşünüp bırakamıyorum da. Belki beni eleştireceksiniz ama içime atmaktan bıktım artık buraya dökmek istedim, bunları çevremde anlatacak hiç kimsem yok.
Bazen çok iyi davranır; sensiz yaşayamam, beni sakın bırakma gibi şeyler söyler ama herşeyime çok karışması, beni hiç dinlememesi beni çok bunaltıyor. Hiç sevgim kalmadı ona karşı ama bazen yaptığı iyi şeyleri düşünüp bırakamıyorum da. Belki beni eleştireceksiniz ama içime atmaktan bıktım artık buraya dökmek istedim, bunları çevremde anlatacak hiç kimsem yok.