Bıktım Artık

karşısındaki insanin özgüvenini yikarak kendine bağımlıymış gibi hayat sürmesini saglamaya calisan klasik kıskanç kendine özgüveni olmayan türk erkeği
Aslında özgüveni var hep onun istediği olsun istiyor
Ucuz sevici. Lafta herkes herkesi seviyor, ben de derim ölür biterim senin için, sensiz bir hayat düşünemem diye. Efor gerekmiyor ki buna.

Ama iş icraate gelince kimin kimi ne kadar sevdiği belli oluyor; bu kadar kolay kalp kıran, sizin düşüncenize hiç önem vermeyen adam sadece kendini seviyordur.
Önünde hüngür hüngür ağlasam git başka yerde ağla der hiç gönlümü almaya çalışmadı
Kaç yaşındasın
Yazdıkların kafamda hiç yaşamamış, hayat tecrübesi olmayan, yirmili yaşlarının başında bir genç kızı düşündürdü
Seni saymayan adam sever mi güzel kardeşim kandırma kendini, yoluna git bu adamla evlilik, mutluluk olmaz
25 yaşındayım ama 20 yaşında evlendim keşke biraz daha tanıyıp evlenmeyi düşünseydim diye geçiriyorum hep içimden
Sen de ona öyle davran diyoruz, el cevab: Yapamam.
Hesap verme bağımsız davran diyoruz, el cevab: Yapamam.
Eee ne yapalım biz buradan? Sen korktukca tepene binmiş işte. Hala korkmaya devam mı edeceksin?
Dediklerinizde çok haklısınız diyecek birşey yok

Eşin kaç yaşında canım? Resmen seni hakimiyeti altına almış, ne yapsam elimin altında duracak rahatlığı var.

En azından bir süre ailenin yanına gitsen?

Sınırları çizmemişsin kötü davranmasına izin veren sensin...Sana boyle davranmasına izin veriyorsun...Ne demek gizli yazıyorum.
Sen kendine güvenmezsen, böyle ezik durursan her erkek seni ezer zaten...

Erkeklere ceza-ödül olarak davranmak lazım yoksa işte böyle cozuturlar...
Bunun da maddi olarak ona bağımlı olmanla ilgisi yok
Evet ne zaman tartışsak ilk ben giderim hep dayanamıyorum küs kalmaya maalesef böyle bir huyum var :(
Bu herifi birden birakacaksinki felegini sasirsin

Eşin kaç yaşında canım? Resmen seni hakimiyeti altına almış, ne yapsam elimin altında duracak rahatlığı var.

En azından bir süre ailenin yanına gitsen?
27 yaşında, evet bu hissiyatı benim yüzümden
1 gün ablamda kaldım ertesi gün arıyor özledim diye

Evet ne zaman tartışsak ilk ben giderim hep dayanamıyorum küs kalmaya maalesef böyle bir huyum var :KK43:

27 yaşında, evet bu hissiyatı benim yüzümden
1 gün ablamda kaldım ertesi gün arıyor özledim diye
O da 22 Yaşında evlenmiş yanii, çok erken bir erkek için :( Ya hayat ona güzel arkadaşım, vermeyin bu kadar taviz. Her lafına kanmayın, azıcık kaybetme korkusu olsun.

O da 22 Yaşında evlenmiş yanii, çok erken bir erkek için :KK43: Ya hayat ona güzel arkadaşım, vermeyin bu kadar taviz. Her lafına kanmayın, azıcık kaybetme korkusu olsun.
Ben şehir dışında okurken tanıştık eşimle. Aileme söyledim okul bitene kadar nişanlı kalalım diye kabul etmediler biz de evlendik onlara söylemeden. Ama ailem 'bu kadar ciddi olduğunuzu bilseydik kabul ederdik' dedi
İkimiz de bir cahillik ettik aceleye getirdik. O da keşke acele etmeseydik ben seni okul bitene kadar beklerdim ama şimdi de pişman değilim diyor.
Ama artık gözümü açmaya başladım o kadar taviz vermek yok, umarım düzelecek
Ama eğer birşeyini görürsem boşanırım, ona da dedim bunu

Kafam şuan o kadar karışık ki ne düşündüğümü bile bilmiyorum

Eşiniz arsızlıklarıyla sizi bastırmış. Siz baştan ona bu tavizi verdiğiniz için, bu gibi durumlardaki duruşunuz belli olduğu için bu saatten sonra birşeyleri değiştirmek için biraz geç kalmış gibisiniz üzgünüm ama.

Eşiniz arsızlıklarıyla sizi bastırmış. Siz baştan ona bu tavizi verdiğiniz için, bu gibi durumlardaki duruşunuz belli olduğu için bu saatten sonra birşeyleri değiştirmek için biraz geç kalmış gibisiniz üzgünüm ama.
Bazen eşimle bu konuyu konuşmak istiyorum ama içimden geçenleri dile dökemiyorum maalesef o yüzden nasıl konuşacağımı da bilmiyorum :(

Ben şehir dışında okurken tanıştık eşimle. Aileme söyledim okul bitene kadar nişanlı kalalım diye kabul etmediler biz de evlendik onlara söylemeden. Ama ailem 'bu kadar ciddi olduğunuzu bilseydik kabul ederdik' dedi
İkimiz de bir cahillik ettik aceleye getirdik. O da keşke acele etmeseydik ben seni okul bitene kadar beklerdim ama şimdi de pişman değilim diyor.
Ama artık gözümü açmaya başladım o kadar taviz vermek yok, umarım düzelecek
Ama eğer birşeyini görürsem boşanırım, ona da dedim bunu
Sen onu ne kadar sever ve fedakarlik edersen o da o kadar sever sandin degil mi?
Boylece eviniz sevgiyle dolup tasacakti,sevgi carpila carpila cogalacakti.
Fakat hicte boyle olmaz canim,saygi yoksa temelde,bölüne bölüne azalir,elinde bir parca birsey kalir.

Yillar önce bir yazi okumustum,sen esine hizmetci olursan o sana kole olur diyordu,oyle bir sey yok,hizmetci bulan kole degil efendi rolüne soyunur.

Hani var ya,aslan öküz vs oturmus yiyip iciyorlarmis.Saat gec olmus,aslan,
ben gideyim hanim bekler demis.
Öküz,ne o,korkuyormusun deyince,oglum beni senin gibi inek degil,yine aslan bekliyor demiş.

Saygin oldugunu bilip ona gore davranacaksin ki saygi goresin...

Sen onu ne kadar sever ve fedakarlik edersen o da o kadar sever sandin degil mi?
Boylece eviniz sevgiyle dolup tasacakti,sevgi carpila carpila cogalacakti.
Fakat hicte boyle olmaz canim,saygi yoksa temelde,bölüne bölüne azalir,elinde bir parca birsey kalir.

Yillar önce bir yazi okumustum,sen esine hizmetci olursan o sana kole olur diyordu,oyle bir sey yok,hizmetci bulan kole degil efendi rolüne soyunur.

Hani var ya,aslan öküz vs oturmus yiyip iciyorlarmis.Saat gec olmus,aslan,
ben gideyim hanim bekler demis.
Öküz,ne o,korkuyormusun deyince,oglum beni senin gibi inek degil,yine aslan bekliyor demiş.

Saygin oldugunu bilip ona gore davranacaksin ki saygi goresin...
Gerçekten içimi okudunuz, hep diyorum içimden ben ona hiç saygısızlık etmiyorum ama o beni hiç düşünmüyor. Ama sadece içimde kalıyor dışarı çıkaramıyorum çünkü benim duygularımı hiç önemsemiyor

Gerçekten içimi okudunuz, hep diyorum içimden ben ona hiç saygısızlık etmiyorum ama o beni hiç düşünmüyor. Ama sadece içimde kalıyor dışarı çıkaramıyorum çünkü benim duygularımı hiç önemsemiyor
Normal olan sizin beklentiniz,fakat herkes fitratinda olani yapar.
"Arı su icer,bal akitir,yilan su icer zehir döker"şeklinde bir söz okumustum yillar once,olay tam da bu...

Normal olan sizin beklentiniz,fakat herkes fitratinda olani yapar.
"Arı su icer,bal akitir,yilan su icer zehir döker"şeklinde bir söz okumustum yillar once,olay tam da bu...
Peki onunla nasıl konuşabilirim bu konuyu biraz yardımcı olabilir misiniz? İçimden bir sürü şey geçiyor ama onları kelimelere dökemiyorum

Peki onunla nasıl konuşabilirim bu konuyu biraz yardımcı olabilir misiniz? İçimden bir sürü şey geçiyor ama onları kelimelere dökemiyorum
Vallahi bilemedim,saygi temeldir benim icin,uzerine her türlü bina kurulabilir.
Ben esime sakin,kizarak,cikisarak,tripli her sekilde konusurum,ama saygiyi da elden birakmam,çünkü sayginin bittigi yer benim yerim olamaz.
Saygisizligi da kabul etmem,herseye katlanirim ona asla.
Biz cok zor gunlerden geldik,yoktan bir duzen kurduk,beni ayakta tutan en buyuk etken bunu tesis edebilmemiz oldu.
Ama nasil,esim de arada terslik yapsa da bilir ki ben de saygisizligi kabul etmem,buna layik degilim,o yuzden haddini asan kelime kullanmaz,trip atmakla kalir.
Özür dilerim yardimci olamadim,o yuzden kendi hayatimdan ornek verdim,bazı seyler bastan kurulmali sanirim...

Mektup yazın madem. Ciddiyim. Bir kez ben de yaptım. Konuşurken kalbini kırarım, sert bir söz çıkar agzimdan diye daha net ifade etmek için bir kağıda hislerimi, derdimi anlatıp basucuna koydum. Sabah işe gitmeden görüp okudu. Etkili bir yontem, deneyin.

Back
X