Bıktım artık

Birgün eve geldiğin saatte gelme. Arasınlar dönmücem artık aramayın beni de bıktım laflarınızdan de. Aramaya devam edeceklerdir emin ol. İçini dökersin bi güzel. Bu sorunu başkaldırmadan çözemezsin.
Bu tür insanlar Sonra Ona o***u der! Normal insanlar anlar halden. Bence gizli bi ev tut mobilya al yavas yavas Sonra Haber vermeden cek git bu nedir ya düpe düz Ağırrrrr psikolojik şiddet! Senin hayatin BIRTANE

Kredi ödeyebilecek bir gelirin varsa neden ailenin yanına geri döndün? Hadi döndün diyelim, her ne kadar annen baban da olsalar sen kendi sınırlarını belirlemek zorundasın. Her insanın kendini iyi hissedeceği bir çemberi olmalı, o çembere dil uzatıldığında kibarca bile olsa uyarmalıdır. Benim anladığım kadarıyla ailen sana sürekli sınır ihlali yapıyor. Şuan onlarla arana biraz masefe koyup her istediklerini yapmayarak biraz sınır belirlemen lazım bence. Bazı şeylere hayır bazı şeylere evet demelisin. Herşeye evet herşeye fedakarlık olmaz. Bu kurallar gerek aile içinde gerek arkadaş çevresinde gerekse sevgiliye karşı hep aynıdır.

Paranızı aliyorlarsa laf söylemeyecekler. Laf söylüyorlarsa paranızı almayacaklar. Bu ne ya kadınların çektiği? Kocası ayri onun anası atası ayrı onlardan kurtulsa kendi anası babası rahat göstermiyor. Bir yaştan sonra kimsenin kahrini çekmek zorunda değilsiniz. Kredi cektilerse başlarının çaresine baksınlar madem siz "rezil" etmişsiniz. Kendinize küçük bir ev tutup düzen kurarsaniz daha rahat edersiniz. Tabii ki anne babamız bizim için kıymetli. Ama onlar da rahat dursun. Analık atalık yapsınlar değil mi ?

onlar size destek olacağı yerde bu ağır lafları ederken pişman olmayacağım laflar etmeyeyim diye düşünüyor mu? zaten boşanma travmasını yaşamış üzerine gitmeyeyim destek olayım diyor mu? demiyor. siz neden pişman olursam diyorsunuz ki? fark ettiyseniz kendi aileniz bile olsa kendi arkanızda durup kendinizi savunmazsanız kimse sizi savunmuyor, üstüne eziyor. o yüzden kendinizi daha fazla ezdirmeyin. bir de borçlarını ödüyormuşsunuz işe bak. valla bana bu lafları etseler ödemem bile ne halleri varsa görsünler. sanki siz onları memnun etmek için yaşıyorsunuz.

boşanmanın nesi rezillikmiş? bu dünyada o kadar rezil şeyler var ki, boşanmak bu kategoriye girmiyor. sen de evde bunun rezillik olduğunu duya duya kabullenmişsin. "tamam haklılar belki" diyorsun. hayır efendim haklı filan değiller. sana borç ödetiyorlar, her şeyi yaptırıyorlar sana da "sen hata yaptın" psikolojisini öyle bir yerleştirmişler ki "ben madem hata yaptım, onları rezil ettim bari hoş tutmaya çalışayım" diye çaba gösteriyorsun. evlendin, boşandın diye tüm bunlara katlanmak zorunda değilsin. kendini ezdirmeyi bırak, kendine saygı duy. bunları ya anlat ya da ayrı eve çık ve ne dediklerini umursama

Back
X