Biktim artik

angel48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
112
7
46
İzmir
Bayram gunum bile aglayarak gecti Sabah 10 da esimle birlikte Aradim ailesini bayramlasmak icin neden beklemisim aramak icin kalkip hemen arayacakmisim akrabalari bizde suan izinli olduguma bile sevinemedim surekli onlara hizmet ediyorum.bu aile Arama muhabbetinden dolayi bogazimi Sikti insanlarin yaninda artik bosanmak istiyorum.Rezil olmaktan biktim bana el kaldirmasindan biktim.Dayanamiyorum bu zamana kadar hep kendim ,severek evlendim diye sabirla bekledim.2 sene olacak yakinda evleneli neyse o olaydan sonra annemleere bayramlasmaya gittik sehpaya ayagini uzatiyor Annemin Karsisinda saygizca hareketler konusmalar gelen akrabasi 30 yasinda Annemler hosgeldne gelmeliymis neler neler telefndan girdim internete zor ya ziyorum yazim hata larim olmustur mutlaka kusura bakmayin Ben bu evliligi bitirmek istiyor um artik gucum kalmadi.Ben kavga,gurultu olmadan nasil kurtulacagim.psikopat bir adam rezillik cikarmasindan korkuyorum.

Ay benim canım Allah kolaylık versin ama birşey söyliyeyim mi sana böyle insanlar sen ne kadar sessiz kalırsan o kadar ezerler.biraz dilini uzatacaksın boşanmak kolay tavrını net koy ve iyi niyetli davranma.nasıl eşler var Ya Rabbim ya çok üzüldüm şimdi yaa

Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin Ben onun normal oldugunu dusunmuyorum.

allah kurtarsın canım, sorun sırf eşinin ailesi olaydı yine bir derece kolaydı da senin eşin de, özür dileyerek söylüyorum ki, çürük çıkmış.Tez zamanda feraha çıkman dileğiyle

Son düzenleme:
Canım çok üzüldüm, başlığı görünce bugün istemeden şahit olduğum bir olay aklıma geldi ve halen etkisinden kurtulamadım eşime çok korktuğumu söylediğimde tabi tepkisi saçmalama oldu ama o da bir süre sonra adama küfürleri sıraladı.

Akşam eşimle balkonda çay içerken birden karşı apartmandan ağlayan ve bıktım artık dayanamıyorum vs.diye bağıran bir bayan sesi duyduk. onlarda bizde 4.kattayız ve o an eşini dövmeye başlayan bir adam hemde balkonda, ben eşime bakma dedim ama ben tam karşıdayım ve anneme birşey oldu diye ağlayan bir erkek çocuğu ve dayanamadım benimde gözlerim doldu. öyle üzüldüm ki anlatamam ama önce evdeki gelinleri zannettim değilmiş. Bayram ziyaretine k.validesine gelen diğer gelin. Olayın içeriğini bilemem ama bugün bu durumda olan bütün hemcinslerim için üzüldüm. aslında yazacak çook şey var ama inanın kafamı toparlayamıyorum. Sadece söyleyebileceğim hemde Bayram günü o kadar insanın içinde eşine el kaldıran o insan müsvettesine yazıklar olsun diyorum.

Allah yardımcın olsun ....

Sakın sessiz olma ama onu öfkelendirecek davranışlardan da kaçın.Eşin sana zarar verebilir..
Ailenden muhakkak yardım iste..

bende 2 yillik evliyim. hep derdimki esimin ailesi deli zaten ama ne olursa olsun önemli degil yeterki esimde arizay cikmasin. cünkü onun kurtulusu zor..senin esin icin diyebilecegim sana el kaldirmasi fcalan bunlar afedilcek seyler degil, cok da saygisiz sanirsam , üffff eger esine karsi icinde sevgoi varsa konusmayi dene , rahatsiz oldugun herseyi anlat, cünkü boyle giderse olan sana olur canim yaaa..bir sekilde düzeltmeye calisirsin esini yani. ama baktin olmuyor o zaman yapacak fazla birsey kalmiyor. esinle acik acik konusmaktan baska bir sey gelmiyor aklima, birde kendi ailene danis tabiki..sen daha iyi bilirsin.. canim üzme kendini.. Allah kurtasin.

canım benim inan çok üzüldüm biran eski günlerim geldi aklıma bayram günü benimde boğazımdan sıkmıştı psikopatın biri yani eski kocam...evlilik bi şans milli piyango gibi kimisine büyük ikramiye kimisine amorti çıkıyor kimisinede hiç bişi...böyleleriyle hayat geçmez canım iki senede canından bezdirmiş seni...düşünsene bir ömür onun manyaklıklarını...aynı şeyleri biz onlara yapıyormuyuz akrabalarımı ara diye boğazına sarılıyormuyuz...malesef yanlış insanlasın canım ben hiç uzatma derim zararın neresinden dönülürse kardır....kendini boşuna yıpratma psikolojini bozma derim....sevgide bi yere kadar zamanla sevgi falan kalmıyor bitiriyorlar içimizdeki sevgiyi...

hazırlığını gizlice yap ve o yokken evden kaç.

Ailem bosanma Konusunda hic birsey demiyor,bu konuda sansliyim zor gunler bekliyor beni kucuk bi yerde oturuyorum milletin lafi falan AMA bu defa bunlari dusunmeyecegim bir omur asla cekemem bunlari aileside kendiside yasatmadiklari kalmadi bana ve Benim ailem cok sessizdir Benim bu kadar gucu ondan buluyor kendinde sanirim.o kadar cok seviyordum ki onu Ne oldu kurdugum hayallere ve sonucunun bu olmasina cok uzuluyorum

cok uzucu bir durum fakat ben anlamadim
esini tartaklayan bir adam var ve kimse mudahale etmiyor
seslenmiyor
vallahi ben olsam bagirirdim burasi dag basimi diye ustunede polisi arardim yazik o yavrucaga

Rezillik çıkmasından korka korka sen insanlığından çıkmayasın?
Boğazını sıkmış daha ne olsun daha hangi rezilliğin çıkmasından korkuyorsun?
Rezil edilmeyi hakeden biri varsa o da kocan olucak kişi..

ayrılmak istediğini söylerse kocasının psikopatça tepki vereceğinden korkuyor bunu demek istemiş.

ben de o yüzden "gizlice kaç" dedim.

Son düzenleme:

Aman canım "o ne diyecek,bu ne diyecek" diye düşünürsen hayatın çürür gider olan yine sana olur, kimse de sana madalya takmaz.Konu komşuyu eşi dostu bırak, kimse senden iyi bilemez ne yaşadığını ne çektiğini.Ailen de yanındaymış işte onlardan da destek alırsan, inşallah tez zamanda kurtulursun.

Son düzenleme:
Duzelsin diye cok bekledim 2 senede neler yasadim Annemin yaninda bile el kaldiran bir Adam evlendim 1 hafta gecmeden dovmeye basladi.kac defa av. Gittim neler neler anlatmakla bitmez Annem zaten Hastane bu pislik yuzunden iyice kotu oluyor.sizkurtulmussunuz Darisi Benim basima..

cok uzucu bir durum fakat ben anlamadim
esini tartaklayan bir adam var ve kimse mudahale etmiyor
seslenmiyor
vallahi ben olsam bagirirdim burasi dag basimi diye ustunede polisi arardim yazik o yavrucaga

Hemde ne üzücü, benim evliliğimin ilk yıllarıda çok kötü geçmişti sanırım bende direk o günleri hatırladım. Bu arada bayan bağırmaya başladıktan sonra balkona kaçtı ama o an kaçacak yeri kalmayınca adam vurdu. Sonra araya girdiler tabi. Onların balkon camekanla kaplı zaten o arada k.valide hemen pencereleri kapattı. En son adamın kardeşi çocuğa annene bir şey olmadı o iyi diyordu. 10 dakika sonrada gittiler zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…