Biktim artik

canım bende küçük bi yerde yaşıyorum 8 sene öncesi ayrıldım eşimden üstelik çocuğumda vardı...insanlar konuşuyorlar konuşsunlar dedim kötüyüm ben geçimsizim dedim sevmesin beni kimse kötü bilsin dedim....kimseye hesap vermedim....o cehennemi ben yaşıyordum onlar değil... ben ağlarken kimin haberi vardı...karnım burnumda bi psikopat tarafından hastanelik edildiğimde o konuşan insanların hangisi vardı yanımda ALLAH biliyor dedim dedikodulara kulak tıkadım....en fazla 1-2 ay konuşurlar sonra aynı şey üzerine dedikodu yapmaktan sıkılırlar yeni malzemeler bulurlar kendilerine merak etme...sakın başkaları için yaşama hayat senin hayatın... hayatını başkaları yüzünden mahvetme...unutma hiçbir kadın severek evlendiği erkekten mutlu yuvasından kolay vazgeçmez mutlaka onu bu hale getiren bişeyler vardır...dünyaya bir kere geldik neden güzel bi ömür yaşamak varken hayatı sana zehir eden biriyle olacaksınki hemde başkalarının ne diyeceğini düşünerek... allah değer bilen insanlar versin canım benim üzme kendini...

Cocugum yok,neyine guvenip cocuk yapabilirdim ki Ne kadar zaman gecerse gecsin yapamamda..yani bu evlilikten bir hayir gelmez.

o kadar sinirlendim ki simdi
Allah esine,coccuguna,hayvanlara, acizlere, kendinden gucsuzlere siddet uygulayan insanlarin cezasini versin.
Soyle kelli felli iri yari bi adamin bogazini sıksın sıkıysa

Konu sahini arkadasim,daha iki yil olmus,siddet goruyorsan buna sessiz kalma
Rabbim yardimciniz olsun

Benim esim polis canim genelleme yapmamak lazim AMA kendisi yapiyor baskasina Ne diyecek

Senin eşin Polis ama aynı zamanda da bir psikopat canım ben eşinin normal olduğunu düşünmüyorum. Annenin yanında bile sana şiddet uyguluyorsa bir an evvel kaç kurtul. Senin ailende seni sokakta bulmadı değil mi?

Suan telefondan zor ya ziyorum.pzt ise gittigimde konusmak isterim tekrar sizinle tatil gunlerimi Dort gozle bekleyen Ben simdi ise gitmek icin can atiyorum.Daha 24 yasindayim 3 senem gitti bosubosuna Allah bildigi gb yapsin bunlarida Hala gezmede Adam umrumdada degil uzak dursun da benden

Ayrilmak istemekte sonuna kadar haklisin
kimse istemez ayni yastiga bas koydugu adamin
insanlar icinde kucuk dusurmesine
tartaklamasina dengesiz hareketler etmesine
bir duzelme olmayacaksa ayril kesinlikle
birde polis olacak utanmaz adam
okkali bir konusma yapsan nasil olur?

insan olmakla beraber esi oldugunu
seninde gururunun oldugunu artik tahammul etmedigini
psikopatliklar yaparak goz dagi vermesini umursamadigini
ve bu gidisle bosanacagini soylesen
akli basina gelmezmiki?
gerci sansta hakketmiyor bu adam ya..
Hersey gonlunce olsun arkadasim umarim hak ettigin degeri gorursun

canım ya çok üzüldüm durumuna.. benim eşimde polis ve biz de şuan sorunluyuz ayrıyız... ben sözlü şiddete,hakarete maruz kalıyorum.. buda çok acı veriyor.. artık içimde en ufak bişey kalmadı ona karşı.. muhtemelen seninde kalmamıştır çocuğunda yokken yol yakınken bitir derim.. seni çok iyi anlıyorum.. Allah ım yar ve yardımcın olsun inş..

Allah yardımcınız olsun.Severek evlenip böyle şeylere maruz kalmak çok acıtır insanı.Severek evlendim şükür sorunum yok ama sizin yerinize kendimi koymam bile üzülmeme yetti.

Çocuk yokken,yol yakınken(kimi bayanlar daha uzun süre katlanmak zorunda kalabiliyor.)içinizde kendinize güveniniz varken,hele de aileniz destekken bence daha fazla çekmeyin bu acıları.

Konuşulacak biri değil eşiniz umarım zorlamaz boşanma konusunda.Allah kolaylıkla bu badireyi atlatmayı nasip etsin....

her sey bir yanada el kaldirmasi ve ailenin yaninda seni yuceltecene kendini dusurmekten baska bir ise yaramaz saygisizligi.ama bir konus neden böyle yada hepmi böyleydi.allh sabir versin

canım ailen destek veriyormuş ne güzel.
eşyalarını topla o işteyken. ailenin yanına git.
bulabilirsen bir avukatla görüş.
işin gücünde varmış kendi ayakların üzerinde de durabiliyorsun.
akıllıca davranıp bebek yapmamışsın.
dilekçeni ver boşan.
koruma talep et. uzaklaştırma cezası veriyorlar sanırım atıyorum 100 metre yakınına yaklaşamıyor.
ama tam prosedürü bilmiyorum. avukat yardımcı olur sanırım.

Eşiniz çok saygısızmış. Bence yol yakınken dönün. Böyle bir insanla bir ömür paylaşmak zor.

Canim senin icinde Ben cok uzuldum.cocugunda var cocuk olunca isler daha cok zorlasiyor bunlar kendilerini cok begenmisler agizlari bozuk genelleme yapmam AMA Aralarinda boylesi cok fazla seninde Allah Yardimcin olsun,bilemezdik Boyle seyler yasayacagimizi sans iste..

Zaten bir evlilikte saygı bitmişse ondan hayır beklememelisin. Senin adına çok üzüldüm.

iyice düşündünüz mü eminseniz adım atın aileniz de destekmiş boşanın...ama iyice düşünmenizi tavsiye ederim geri dönüş zor bu işlerde..

milletin lafından senin ruh sağlığın daha önemli bence.bu evlilik değil ki canım bitmiş zaten .sana el kaldıran değer vermeyen bi insan için üzülmyey değmez.ailerimiz bizi bunlar için büyütmedi.allah yardımcın olsun

cok uzucu bir durum fakat ben anlamadim
esini tartaklayan bir adam var ve kimse mudahale etmiyor
seslenmiyor
vallahi ben olsam bagirirdim burasi dag basimi diye ustunede polisi arardim yazik o yavrucaga

evet canim seni bu duyarliligindan dolayi cok seviyorum...begen tiklamasi yok yaa bir su forum duzelemedi gitti bunada sukur...yok hamdolsun benim esimin bu tarz davranislari yok disarda baska insanlarin yaninda dikkatlidir bana karsi saygilidir..arada evde olan tartisma disinda...neyse konu sahibi arkadasim gecmis olsun ama kacmak en kolayi bir uzmandan yardim alin bence inanin cok yarari oluyor...o cocuga yazik yaa...annesi dovulmus ya..ah yavrucakbenim esim cocuk konusunda cok hassasdir kendisi yetim buyudugu icinonlara toz kondurmaz tartisma olacagi zaman gel baska odaya gidelim der yaa..beterin beteri varmis....

canim seni icin elimden dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden allah insallah kocana bir an önce vijdan sahibi olmasini en kisa zamanda dilerim cunki vijdanli olan insan ayaginin altindaki kucucuk bir bocegi bile bilerek ezerek gecemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…