türkiyede polis bile umursamıyor
Benim esim polis canim genelleme yapmamak lazim AMA kendisi yapiyor baskasina Ne diyecek
canım bende küçük bi yerde yaşıyorum 8 sene öncesi ayrıldım eşimden üstelik çocuğumda vardı...insanlar konuşuyorlar konuşsunlar dedim kötüyüm ben geçimsizim dedim sevmesin beni kimse kötü bilsin dedim....kimseye hesap vermedim....o cehennemi ben yaşıyordum onlar değil... ben ağlarken kimin haberi vardı...karnım burnumda bi psikopat tarafından hastanelik edildiğimde o konuşan insanların hangisi vardı yanımda ALLAH biliyor dedim dedikodulara kulak tıkadım....en fazla 1-2 ay konuşurlar sonra aynı şey üzerine dedikodu yapmaktan sıkılırlar yeni malzemeler bulurlar kendilerine merak etme...sakın başkaları için yaşama hayat senin hayatın... hayatını başkaları yüzünden mahvetme...unutma hiçbir kadın severek evlendiği erkekten mutlu yuvasından kolay vazgeçmez mutlaka onu bu hale getiren bişeyler vardır...dünyaya bir kere geldik neden güzel bi ömür yaşamak varken hayatı sana zehir eden biriyle olacaksınki hemde başkalarının ne diyeceğini düşünerek... allah değer bilen insanlar versin canım benim üzme kendini...
Benim esim polis canim genelleme yapmamak lazim AMA kendisi yapiyor baskasina Ne diyecek
canım ya çok üzüldüm durumuna.. benim eşimde polis ve biz de şuan sorunluyuz ayrıyız... ben sözlü şiddete,hakarete maruz kalıyorum.. buda çok acı veriyor.. artık içimde en ufak bişey kalmadı ona karşı.. muhtemelen seninde kalmamıştır çocuğunda yokken yol yakınken bitir derim.. seni çok iyi anlıyorum.. Allah ım yar ve yardımcın olsun inş..
cok uzucu bir durum fakat ben anlamadim
esini tartaklayan bir adam var ve kimse mudahale etmiyor
seslenmiyor
vallahi ben olsam bagirirdim burasi dag basimi diye ustunede polisi arardim yazik o yavrucaga
Ailem bosanma Konusunda hic birsey demiyor,bu konuda sansliyim zor gunler bekliyor beni kucuk bi yerde oturuyorum milletin lafi falan AMA bu defa bunlari dusunmeyecegim bir omur asla cekemem bunlari aileside kendiside yasatmadiklari kalmadi bana ve Benim ailem cok sessizdir Benim bu kadar gucu ondan buluyor kendinde sanirim.o kadar cok seviyordum ki onu Ne oldu kurdugum hayallere ve sonucunun bu olmasina cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?