Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden çıkamazmış siz gidinceneden evci çıkamazmış siz gidince
her yöne 1000 dk bilmiyorum kimle konuştuğunu
benle olmadığı kesin hat onun üstüne olduğu için ayrıntısını da göremiyorum
evci komutanları çıkarmıyormuşş
valla düşünmekten beynim durdu artık
hem durumunuz iyi, hem de anne babanız maddi destek olmasa, kayınvalide destek olmadı diye kafanızı mı yiyeceksiniz?
ne kendi ailemden, ne eşimin ailesinden hiç bir yardım almadan, akıl sağlığım yerinde, bütçeme göre yaşıyorum gayet güzel :44:
Benim eşimde asker.
Ürktüm açıkcası konuyu okuyunca.
Çarşıya çıktığında neden cam.da falan görüşmüyorsunuz da arkadaşlarıyla geziyor??
Ayrıca bu kadar rahat telefonla nasıl konuşuyor?Seni aramıyorsa 1000dk. kiminle harcıyor???
İnşallah olağandışı bir durum yoktur.
ne bu yaa...herşeyi geçtim ama ağzından iki kere o da zorla seni seviyorrum dedi yazmışsınız bu ne yaa.neden erkeklerin poposu bukadar kaldırılıyor.hepimizin sevilmeye hakkı var,sevmeye de ama böyle olmazz.allah ona vicdan vermemiş demekki.sizi bukadar sömürmesine izin vermeyin lütfen.siz ne onun ne de salak ailesinin malı değilsiniz.sizide bir anne ve baba büyüttü.
askerliği bitmeden bende evlenmek istemezdım ama şartlar insanların istekleri mecbur kaldım askerlikten önce evlendiğim için pişman değilim onun ve ailesinin yüzünü gördüm içimi açsam o kadar çok şey varki canım yandı ama hep sabrettim kimse kırılmasın diye tek laf etmedim kaynanama yakın ev tuttum sırf kaynanam istedi diye ne oldu kendi görümcemin yuanına gitti eee sonuç ben yaptığım zararla kaldımve bu yüzden işe gitmek için en erken 2 saat önce evden çıkmak gerek şimdi de onun yüzünden evi işe yakın yere taşımak zorundayım yapılan haksızlığa vurdum duymazlığa gelemiyorum
evet kızlar konusunda haklısınız herşeyini kesmem lazım şimdi otomatik ödemeyi iptal ettim
faturası her yöne 1000 tl tüm dakikalar bitmiş 49 tl gelen fatura 110 tl
ne düşüneyim ben
herşey ortada ama görmek istemiyorum ve işin en ilginci ben onun yanına gitsem bile evci çıkamazmış
eşi askerde olan herkes bilir eş anne baba gelirse evci çıkılıyorrrrr
Askerdeki adam 1000 dakikayı nasıl yiyor anlamadım ben benim sevgilimde askerde mutlaka bir işi bişeysi çıkyıor kapatmak zorunda kalıyor nerde öyle boş zaman ayrıca o evci olayı da yalan anne, baba, eş ve evli olan bir kardeş gelip çıkartabiiyor hatta sevgilim bana bile sen gelsen belki çıkarım diyor komutanlarla aram iyi dedi ki siz onun eşisinizi haydi haydi çıkarırsınız para göndermeyi kesin . Askerdeki adam sigara da içmiyorsa ayda 300-400 liradan fazla harcayacak yer bulamaz hadi diyelim 500 harcasın Siz kaç lira gönderiyorsunuz eşinize?
ben de eşime sordum evci olayını.karısı giderse kesin evci çıkar dedi.izin vermemeleri mümkün değil dedi
anlayacağın malesef eşin sana bu konuda yalan söylüyor.
askere gideli ne kadar oldu ve daha kaç ayı var askeliğinin bitmesine?