bıktım artık

her yöne 1000 dk bilmiyorum kimle konuştuğunu

benle olmadığı kesin hat onun üstüne olduğu için ayrıntısını da göremiyorum

evci komutanları çıkarmıyormuşş

valla düşünmekten beynim durdu artık

her yöne 1000dk bitirip 110 tl yi bulması faturanın
ve sizinle resmi konuşması sizinle görüşmek istememesi
pek tekin olmadığı gösteriyor eşinizin
severek mi evlendiniz çok çektirmiş size

her yöne 1000 dk bilmiyorum kimle konuştuğunu

benle olmadığı kesin hat onun üstüne olduğu için ayrıntısını da göremiyorum

evci komutanları çıkarmıyormuşş

valla düşünmekten beynim durdu artık

valla komutanların oyle bır hakkı var mı bılmıyorum
ki olamaz gibi geliyor bana
artık gunumuzde her yerde aile birliği koruma diye bas bas bağırılıyor
şimdi her yone 1000 dk. yaklaşık 16 saatten fazla
bır ayda senınle toplam kac saat konusuyor bunu hesapla bırde aılesı ıle ne kadar
gerısı aydınlatıcı olur zaten

arkadasların dedıgı gıbı para pul mevzusunu da azalt derım ben
caktırmadan kendın ıcın bırıkım yap o para ıle
ve o senınle nasıl arkadasvarı konusuyorsa sende cok sorun etmıormus havalarında konuş

zaten eşin minnetsiz biri anladıgımız kadarı ıle ve senı de cok yormuş
hatta sende her şerde bir hayır var şeklnde yaklaşmışsın

olurda ileride boşanmayı düşünürsen
bu mevzu sıcakken bence bır avukatla görüş
işte bu kadar dakıkası var ve benle toplam bu kadar saat gorusuyor ve vb seyler soyle bakalım ayrıntı ıle ılgılı yardımcı olabılecek mı?
yanı elınde delıl vb seyler olsun kı sen daha fazla maddı zarara gırme

Benim eşimde asker.

Ürktüm açıkcası konuyu okuyunca.
Çarşıya çıktığında neden cam.da falan görüşmüyorsunuz da arkadaşlarıyla geziyor??

Ayrıca bu kadar rahat telefonla nasıl konuşuyor?Seni aramıyorsa 1000dk. kiminle harcıyor???
İnşallah olağandışı bir durum yoktur.

hem durumunuz iyi, hem de anne babanız maddi destek olmasa, kayınvalide destek olmadı diye kafanızı mı yiyeceksiniz?

ne kendi ailemden, ne eşimin ailesinden hiç bir yardım almadan, akıl sağlığım yerinde, bütçeme göre yaşıyorum gayet güzel :44:

6 senedir huylarını suylarını öğrendim herhalde.
"Annen baban o kadar şey yaptı bizde yapalım" deyip, evime gelip beni çarşıya çıkaran kendileri.
yoksa alıp geçecem. sırf onların gönlü olsun diye yaptığım bişi, yoksa işim bile olmaz.
ayrıca yaptıkları bişi varsa parasını geri isteyen insanlar. onlar isterken utanmıyoda, ben verirken çok utanıyorum.
geri isteyeceksen niye iylik yapıcam diye uğraşıyorsun ki??

annem babam "bebeğin yatağını arabasını seçin beğenin söyleyin alalım" dediler aldılar. babam torunuma bişi alamıycam mı ben diye köpüren bi adam.
bi şey yapmak istemiyorsan yapmazsın, kimse kimsenin boğazına yapışmaz.
ama yapacaksanda canı gönülden yaparsın. göstermelik değil..

mesajlaşmalar görüşme paketine dahil değilse,mesaj nedeniyle de fatura kabarıyor olabilir.
bu durumda tabii kimle mesajlaşıyor o kadar çok onu düşünmek gerek..
bence bir erkeğe telefon hattının müşteri hizmetlerini aratın.eşinizmiş gibi konuşsun.ayrıntılı e fatura talep edin yada ayrıntılı faturanın adresinize gelmesini sağlayın

gelınım arkadasın soyleedıgı yol cok mantıklı
hatta dokum ayrıntısını maılıne gelmesını ıstedıgını soyletın
ve kendınızın kontrol edebılecegı esınızın adı soyadı ıle bır maıl adresı alıp oraya gelse maıl
en azından kımle gorusuyor ne yapıyor onu anlarsınız

Benim eşimde asker.

Ürktüm açıkcası konuyu okuyunca.
Çarşıya çıktığında neden cam.da falan görüşmüyorsunuz da arkadaşlarıyla geziyor??

Ayrıca bu kadar rahat telefonla nasıl konuşuyor?Seni aramıyorsa 1000dk. kiminle harcıyor???
İnşallah olağandışı bir durum yoktur.

ben çalışıyorum o da hafta içi çarşıya çıkıyor o yüzden kamerayla görüşme imkanımız olmuyor

elinizi ayağınızı çekin bakalım padişah tahtta sanki askerde değil...oh walla mis..kadıncağız çalışsın deli gibi para yetiştirsin;adam onu sömürsün bide başkalarının yanında karısı arıyo gibi değilde yabancı gibi konuşsun...walla kusuruma bakmayın ama böylelerine anca :41: yakışır...

bern bu muameleyi haketmedim müşteri hizmnetlerinden halledemedim face e pek nadir giren biriyuim ve arkadaş listesi bayağı kabarmış sanırım ben işe güce dalmaktan beni ayakta uyutmuşşşşş

ne bu yaa...herşeyi geçtim ama ağzından iki kere o da zorla seni seviyorrum dedi yazmışsınız bu ne yaa.neden erkeklerin poposu bukadar kaldırılıyor.hepimizin sevilmeye hakkı var,sevmeye de ama böyle olmazz.allah ona vicdan vermemiş demekki.sizi bukadar sömürmesine izin vermeyin lütfen.siz ne onun ne de salak ailesinin malı değilsiniz.sizide bir anne ve baba büyüttü.

ne bu yaa...herşeyi geçtim ama ağzından iki kere o da zorla seni seviyorrum dedi yazmışsınız bu ne yaa.neden erkeklerin poposu bukadar kaldırılıyor.hepimizin sevilmeye hakkı var,sevmeye de ama böyle olmazz.allah ona vicdan vermemiş demekki.sizi bukadar sömürmesine izin vermeyin lütfen.siz ne onun ne de salak ailesinin malı değilsiniz.sizide bir anne ve baba büyüttü.

bu zamana kadar sustum artık yeter herşeyi iptal ettirdim her delili topluyor4um ya yola gelecek yada hayatımdan defolup gidecek ailesi onu yönetmeye bayılıyor zaten bu hale gelmemizin büyük nedeni onlar

canım aynı mevzu bende de var tek değilsin üzülme benım eşimin ailesi fakir bizim gibi herneyse yakında skere gıdecek kımsenın umrunda değil eşimde etkilenıyor halıyle ben sana çalışıp orda magdur etmeyecegım dıyorum bırak kaynananı sonradan görme onlar anladıgım kadarıyla bakmasınlar elbet gun gelır devran döner hepsi senın eline kalır​

askerde neye para harcanır ki? Benim eşimde evliyken gitti askere kısa dönem, arada bir çarşıya çıktığında yemek yemiştir, birde benimle konuşmak için internet kafeye giderdi o kadar...hani tatile gitmiyorki neye para harcıyor bu kadar bence bunu irdeleyin biraz. Ayrıca ailesi hadi size yardım etmiyor evladına göndersin en azından,ama nasolsa gelin çalışıyor yolluyor diyip çekiliyorlardır köşeye.
Bence elini çek bakalım, görsün nasıl oluyormuş. Aslında keşke askerlikten sonra evlenseydin diyeceğim ama artık ne fayda, umarım en azından kısa dönemdir.

askerliği bitmeden bende evlenmek istemezdım ama şartlar insanların istekleri mecbur kaldım askerlikten önce evlendiğim için pişman değilim onun ve ailesinin yüzünü gördüm içimi açsam o kadar çok şey varki canım yandı ama hep sabrettim kimse kırılmasın diye tek laf etmedim kaynanama yakın ev tuttum sırf kaynanam istedi diye ne oldu kendi görümcemin yuanına gitti eee sonuç ben yaptığım zararla kaldımve bu yüzden işe gitmek için en erken 2 saat önce evden çıkmak gerek şimdi de onun yüzünden evi işe yakın yere taşımak zorundayım yapılan haksızlığa vurdum duymazlığa gelemiyorum

evet kızlar konusunda haklısınız herşeyini kesmem lazım şimdi otomatik ödemeyi iptal ettim

faturası her yöne 1000 tl tüm dakikalar bitmiş 49 tl gelen fatura 110 tl

ne düşüneyim ben

herşey ortada ama görmek istemiyorum ve işin en ilginci ben onun yanına gitsem bile evci çıkamazmış

eşi askerde olan herkes bilir eş anne baba gelirse evci çıkılıyorrrrr

Askerdeki adam 1000 dakikayı nasıl yiyor anlamadım ben benim sevgilimde askerde mutlaka bir işi bişeysi çıkyıor kapatmak zorunda kalıyor nerde öyle boş zaman ayrıca o evci olayı da yalan anne, baba, eş ve evli olan bir kardeş gelip çıkartabiiyor hatta sevgilim bana bile sen gelsen belki çıkarım diyor komutanlarla aram iyi dedi ki siz onun eşisinizi haydi haydi çıkarırsınız para göndermeyi kesin . Askerdeki adam sigara da içmiyorsa ayda 300-400 liradan fazla harcayacak yer bulamaz hadi diyelim 500 harcasın Siz kaç lira gönderiyorsunuz eşinize?

Askerdeki adam 1000 dakikayı nasıl yiyor anlamadım ben benim sevgilimde askerde mutlaka bir işi bişeysi çıkyıor kapatmak zorunda kalıyor nerde öyle boş zaman ayrıca o evci olayı da yalan anne, baba, eş ve evli olan bir kardeş gelip çıkartabiiyor hatta sevgilim bana bile sen gelsen belki çıkarım diyor komutanlarla aram iyi dedi ki siz onun eşisinizi haydi haydi çıkarırsınız para göndermeyi kesin . Askerdeki adam sigara da içmiyorsa ayda 300-400 liradan fazla harcayacak yer bulamaz hadi diyelim 500 harcasın Siz kaç lira gönderiyorsunuz eşinize?

Ben parayı da geçtim ama enayi yerine konuluyorum yalan söyleniyor içimdeki his yanlış bişeyler olduğunu hissettiriyor en az 500-600 yolluyorum tel acısında nasılsın der insan ama ben para makinesiyim ya

ben de eşime sordum evci olayını.karısı giderse kesin evci çıkar dedi.izin vermemeleri mümkün değil dedi
anlayacağın malesef eşin sana bu konuda yalan söylüyor.
askere gideli ne kadar oldu ve daha kaç ayı var askeliğinin bitmesine?

ben de eşime sordum evci olayını.karısı giderse kesin evci çıkar dedi.izin vermemeleri mümkün değil dedi
anlayacağın malesef eşin sana bu konuda yalan söylüyor.
askere gideli ne kadar oldu ve daha kaç ayı var askeliğinin bitmesine?

Es geldiginde evci cikartmiyorlarmis ama 2 gün çarşı veriyorlarmış 2 sene önce olaylar olduğu için evci iznini yasaklamislarrr esim gideli 2.5 ay oldu Mayıs ayında gelecek

Back
X