bıktım artık

komutanlar ayda 1000dk. kullanabilecek kadar telefona karışmıcak da evciye mi karışcak.

Evli abi ,ablaya bile izin veriyolar hele ki eş...

Allah izin verirse bende mart içinde gidip eşimi evci çıkarmayı düşünüyorum.

Eşimin teklifiydi ve her telefonda biran önce gelde yüzünü göreyim diyor.

Eşiniz bence takıldığı ortamı falan görmenizi istemiyo olabilir.Çarşıya çıktığında askerlerin birçok şeyi yapma imkanları

var.

telefon içinde operatörü t...l ise diğerlerini bilmiyorum süperşifresini öğrenip internetten son 3 ay içinde yapılmış

görüşmeler,mesajlaşmalar öğrenebiliyosun.Ama şifresini öğrenmek mesele.

Es geldiginde evci cikartmiyorlarmis ama 2 gün çarşı veriyorlarmış 2 sene önce olaylar olduğu için evci iznini yasaklamislarrr esim gideli 2.5 ay oldu Mayıs ayında gelecek

evinize bölük komutanından bi mektup geldi mi?geldiyse numarası falan yazar irtibat için orayı arayıp aslını öğrenebilirsin

ya nasıl sinirleniyorum anlatamam bu nasıl bişey ya :47::47: kabulenebilecek gibi değil canım senin eşin kenine sağlam kapı bulmuş yaslamış sırtını ayrıca seni kırmak üzmek istemem ama kim bilir ne haltlar yiyiyor eşim evlenmeden önce askere gitmişti ama abim askere gitti sadece haftada 2 gün arayabiliyordu bizi çarşıdada ne kadar para harcayabilirki bir insan bu kadar kiminle konuşuyor bu adam seninle neden samimi konuşmuyor en mühim mesele sen neden seni kullanmalarına izizn veriyosun sana minnet duymaları gerekirken şu olanlara bak :47: kes parayı ne hali varsa görsün erkek olmak bu kadar mı basit anlamıyorumki nasıl yedirebiliyorlar kendilerine sizde eşlik yeri değişmiş canım sen resmen koca görevini üstlenmişssin:47:

ya nasıl sinirleniyorum anlatamam bu nasıl bişey ya :47::47: kabulenebilecek gibi değil canım senin eşin kenine sağlam kapı bulmuş yaslamış sırtını ayrıca seni kırmak üzmek istemem ama kim bilir ne haltlar yiyiyor eşim evlenmeden önce askere gitmişti ama abim askere gitti sadece haftada 2 gün arayabiliyordu bizi çarşıdada ne kadar para harcayabilirki bir insan bu kadar kiminle konuşuyor bu adam seninle neden samimi konuşmuyor en mühim mesele sen neden seni kullanmalarına izizn veriyosun sana minnet duymaları gerekirken şu olanlara bak :47: kes parayı ne hali varsa görsün erkek olmak bu kadar mı basit anlamıyorumki nasıl yedirebiliyorlar kendilerine sizde eşlik yeri değişmiş canım sen resmen koca görevini üstlenmişssin:47:

Şimdi esim olacak adamla konuştum en geç bir iki güne teli açıp yollayacak o şifreyi dedim ben öğrenmeden kendin anlat cogunu askeriyedeki arkadaşlarına vermiş telini kullansınlar diye ben yanlış bisi yapmadım diyor ama ben ikna olmadım tek tek tüm numaraları arayıp soracam bu beni küçük düşürse de evet evin kocası ben oldum bu da esimin babası biz evlenmeden öldüyoruz diye hep vicdanıma geldi üzülmesin sıkılmasın diye her dediğini yaptım ama hatanın büyüğü bende

Şimdi esim olacak adamla konuştum en geç bir iki güne teli açıp yollayacak o şifreyi dedim ben öğrenmeden kendin anlat cogunu askeriyedeki arkadaşlarına vermiş telini kullansınlar diye ben yanlış bisi yapmadım diyor ama ben ikna olmadım tek tek tüm numaraları arayıp soracam bu beni küçük düşürse de evet evin kocası ben oldum bu da esimin babası biz evlenmeden öldüyoruz diye hep vicdanıma geldi üzülmesin sıkılmasın diye her dediğini yaptım ama hatanın büyüğü bende

aynen öyle canım bırak ne hali varsa görsün göster dişini bukadar basit mi yapma değerini bilsin sorumluluklarını bilsin o bir adam bunun farkına varsın ve umarım senin bu kadar fedakarlığına karşı sana yanlış birşey yapmamıştır o zaman çok üzülürüm :43:

Oyle bir şey yapmamış olsa bile yapılan hatalar saygısızlıklar vurdum duymazlik hak mı acaba herseyi yoktan yaptık ailemin artık destegini almadan karısına bakmayı öğrenmeli o kadar yoruldum ki o kadar kırıldım

Oyle bir şey yapmamış olsa bile yapılan hatalar saygısızlıklar vurdum duymazlik hak mı acaba herseyi yoktan yaptık ailemin artık destegini almadan karısına bakmayı öğrenmeli o kadar yoruldum ki o kadar kırıldım

of arkadaşım ya sana kesinlikle hak veriyorum söylemek istediğim bu kadar katlanmışsın kahrını çekmişsin üstüne daha ağır bir yük binmez inşallah yanlış bişey yapmamıştır umarım derken bunu kastettim ki zaten senin artık bu yaptıklarının hiçbirini yapmaman lazım kendini çok yıpratmışsın o eşinde rahat tabi ne istiyorsa oluyo nede olsa çalışan kazanan var beyefendinin sırtını pek karnını tok tutan var :47: ama yok öyle yağma hem yapma hem bugüne yaptıklarını ağzından burnundan getir :47: o kadar sinirlendimki en azın sana minnettar olması senin önünde utanması mahçup olması gerekirdi ama seninki ve onun ailesi iyice işi yüzsüzlüğe vurmuşlar :47: canım ya kıyamam annen baban da üzülüyorlardır şimdi senin üzüldüğünü görünce

Esim Mersin'de askerliğini yapıyor denizci ve çok rahat babama bisi demedim fazlasıyla damadını çok tutar en azından hersey netlesene kadar
Benim derdim kimse benim yüzümden üzülmesin ama esime de dedim ailen ya anne abla olduklarını göstersinler maddi olarak demiyorum Yada göstermiyorlarsa hayatımızdan çıksın bu zamana kadar herseye sustum bundan sonra bende kötü gelin olacagim

yinede cok büyük düsüncesizlik sana saygisizlik
kendi parasiyla mi aliyorki kontörü millete veriyor telini
hic düsünmüyor karim orda bensiz calisip cabaliyo milletin kahrini cekiyo bende bol keseden dagitiyom
insan esine kiyamaz :50: tek kurusunu harcarken vijdani sizlar

Esim Mersin'de askerliğini yapıyor denizci ve çok rahat babama bisi demedim fazlasıyla damadını çok tutar en azından hersey netlesene kadar
Benim derdim kimse benim yüzümden üzülmesin ama esime de dedim ailen ya anne abla olduklarını göstersinler maddi olarak demiyorum Yada göstermiyorlarsa hayatımızdan çıksın bu zamana kadar herseye sustum bundan sonra bende kötü gelin olacagim

canım sen iyi niyetinden kaybetmişsin.sen onun eşisin annesi babası değilsin ki..maddi olarak tabiki yardımın olacak ama onlarda destek olmalı..sen çok fedakarlık yapmışsın ama takdir edilmemişsin..eşinin de netleşmeden günahını alma belki parası olmayanlara falan kullandırmıştır telefonunu..ama yinede yaptıklarına teşekkür etmesi lazım..Allah yardımcın olsun canım..vardır bi hayır sabret ama kendini ezdirme al karşına konuş destek olun biraz ben altından kalkamıyorum de güzel bi şekilde.bunları demekle kötü gelin olmazsın..tabi seni anlayabilirlerse..

Fazla iyi niyetin sonucu hep kazık yemekle sonuçlanıyor maalesef bu hayatta. bu durum da bunun en güzel örneği. her kötülükte bir hayır varmış. sen de bişeyleri daha iyi anlamış oldun böylece askere gitmesiyle.

biraz önce söyledim benden artık kimseye para çalışmaz affedersiniz eşek gibi çalışıyorum dünya kadar kredi kartı borcu kalmış ayrıyeten kredi borcu nereye para vereceğimi şaşırdım ailesine de öfkeliyim nasıl bu kadar sorumsuz vurdumduymaz bir evlat yetiştirdikleri için kaynanam da eşim için oğlum zamanında kızlarla bir ev parası harcadı dedi lanet olsun kaderime eşimin ağzından 2 sene boyunca zorlama dışında hiç seni seviyorum lafı çıkmamıştır artık bunaldım

sorumsuz ve ilgisiz koca ve herşeyi ailemin yapması böyle olacağını bilseydim hiç evlenmezdim

canım kesinlikle çok haklısın evlilik bu değil ki evlatlık birini almış gibi eşine bu kadar koruyucu aile gibi davranman sorumsuz olan eşini daha da çok sorumsuz ve gamsız olmaya itmiş olabilir.. yazık değil mi sana askerde olan bir erkek sigarası olsa bile çok masrafı olmaz ki bir çok tanıdığımdan hatta abimden biliyorum askerde daha para biriktirmişlerdi devlet çünkü bulunduğu bölgeye göre askere belli bir miktar para veriyor..eşinin ailesine zaten diyecek söz bulamıyorum buna rağmen ailesine laf ettirmiyor diyorsun.. mecbur mu senin ailen bu kadar yükü omuzlamaya hem kız verecekler hem üstüne her masrafı üstlenecekler sanada ailenede günah yani eşin gibi birine çok afedersin kırılma ama hem kel hem fodul derler:26:

canım sen iyi niyetinden kaybetmişsin.sen onun eşisin annesi babası değilsin ki..maddi olarak tabiki yardımın olacak ama onlarda destek olmalı..sen çok fedakarlık yapmışsın ama takdir edilmemişsin..eşinin de netleşmeden günahını alma belki parası olmayanlara falan kullandırmıştır telefonunu..ama yinede yaptıklarına teşekkür etmesi lazım..Allah yardımcın olsun canım..vardır bi hayır sabret ama kendini ezdirme al karşına konuş destek olun biraz ben altından kalkamıyorum de güzel bi şekilde.bunları demekle kötü gelin olmazsın..tabi seni anlayabilirlerse..

evet iyi niyetimden kaybettim ben çok kez sinirle yada güzellikle borçların altında eziliyorum biraz durumumu toparlayana kadar milyarlar kazanmıyorum ben sonuçta ama dedikjleri idare et sen yaparsın bahane üstüne bahane

Fazla iyi niyetin sonucu hep kazık yemekle sonuçlanıyor maalesef bu hayatta. bu durum da bunun en güzel örneği. her kötülükte bir hayır varmış. sen de bişeyleri daha iyi anlamış oldun böylece askere gitmesiyle.

kimseyi bu zaman kadar küçük düşürmedim ben eşimin ailesine asla ısınamadım onlar da bana bu aileyle aslında hiçbir sorunum yok görünürde o kadar kırgınlıklarım kızgınlıklarım oldu ki bir de bu olaylar herşeyi bir anda silip atmama yetiyor oğlu bir dert ailesi de ayrı bir dert

acaba eşinizin eli çok mu savruk, gittikleri yerde arkadaşları hep eşinemi hesabı ödetiyor, birde
belki askeryenin yemegini begenmiyordur, sürekli kantinden yada askeri sınırlar içindeki restorandan yiyordur,ama yinede çok fazla para gönderiyorsunuz, bence siz gönderdiginizin yarısını kesin, borçlar var yetiştiremiyorum diyin

acaba eşinizin eli çok mu savruk, gittikleri yerde arkadaşları hep eşinemi hesabı ödetiyor, birde
belki askeryenin yemegini begenmiyordur, sürekli kantinden yada askeri sınırlar içindeki restorandan yiyordur,ama yinede çok fazla para gönderiyorsunuz, bence siz gönderdiginizin yarısını kesin, borçlar var yetiştiremiyorum diyin

kendisi fazlasıyla savruk bunu öğrendim biraz önce şifreyi yollayıp öğrendim hat üzerinde bir yanlış yok sabahtan beri dedektif gibiyim anlaşılan arkadaşlarıyla gününü gün etmiş ne diyebilirim ki

Insallah bir an once su tel kayitlarini alirsin.
Kv ve gorumcenin yaptiklarina da yaziklar olsun. Insan bi sorar bisey lazimmi kizim diye. Yalniz basina kalmissin yani.
Ama sen onlar icin hergun 2 saat yolu cekiyorsun ise gitmek icin. Allah islah etsin onlarida, esinide.
Iyi niyetli gelinler cogu zaman bu tur durumlara dusuyor maalesef. Kk da bunu ogrendim...
Allah yardimcin olsun. Hakkinda hayirlisi olsun. :16:

tel kayıtlarını aldım askeriyedeki arkadaşları genelde ailelelerini aramış bu konuda bişey yok ama bunlardan sonra ben bu evliliği nasıl toparlayacağım ben bu insanlara eşime nasıl güveneceğim

tel kayıtlarını aldım askeriyedeki arkadaşları genelde ailelelerini aramış bu konuda bişey yok ama bunlardan sonra ben bu evliliği nasıl toparlayacağım ben bu insanlara eşime nasıl güveneceğim

Vay be...
Esim orda tek basina calissin, didinsin, para gonderecek, bende asker arkadaslarima o kadar cok parayi yedirecem he. :19:
Allah esine akil fikir versin, bir an once kendine gelirde bu yuvayi kurtarir.
Valla baska ne diyecegimi sasirmis durumdayim :50:

Back
X