bıktım artık

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.696
798
arabada,dolmuşta,otobüste,taxide

bıktım artık bu vesveselerden

renkten renge giriyorum kafayı yiyorum

tirtir titriyorum ...

sürekli ya bu adam beni yada bizi başka yere götürücekse ya kaçıracaksa ya bişey yapacaksa ...

besmele çeke çeke bir hal oldum her seferinden

nefesim kesiliyor ,neredeyse atıcam kendimi ağşaya...o an taşıtı kullanan kimse gözümde şeytan görünuyor (mecazi)

off bıktım artıkkkkk...kaç kere taksiyi ,otobusü dolmuşu durdurdum inicem diye...çünkü dayanamıyordum...

kimseye anlatamıyorum bunu...

Ayy canım yaaa valla bende de var bu. Ben de çok korkarım. E haksız da sayılmayız dünyada neler oluyor. Ben üniversitede ikinci öğretimdeydim. Gece eve dönmelerim bir kabustu. Öğrenci evinde kalıyordum evin de arka taraftan girişi vardı orada da park halinde arabalar olurdu. Apartmanın kapısını açarken aklımdan o kadar senaryolar geçerdi ki yok biri eter koklatsa şu arabanın birine atıp götürse, yok bodruma çekse falan.. Bildiğim bütün duaları okuyarak ancak rahatlardım. Ya da telefonla konuşurdum. Şunu söyleyeyim büyüttükçe büyütüyor insan

Takıntılarınız için ya bir uzmana görüneceksiniz ya da toplu taşıma araçlarını kullanmayacaksınız.

aynen ..büyütükçe büyütuyorum....kafayı mı yedim ne....

Tek kaldığımda bende de oluyor aynı şeyler
benim yanımda annem ,eşim vs kim olursa fark etmez ...düşüncelerim korkum değişmyor

Tabana kuvvet diyip, yürüyerek gidin o vakit..
vhalla sanırım elimden geldiğince ya öyle yapıcam ya da ...bilmiyorum

Takıntılarınız için ya bir uzmana görüneceksiniz ya da toplu taşıma araçlarını kullanmayacaksınız.

işe yarar mı dersiniz? hal edilebilir mi ki:26:

aslında bu işin nerden oluştuğunu biliyorum ..yani kaynağını ...ama yıllar geçtikçe daha kötü oluyor....

durduramıyorum...

İyi ya işte.
Uzmana kaynağınızı anlatırsanız o da çözer.

o zaman ..sanırım gitsem daha iyi olur uzmana...

üstesinden gelemiyorum...aksine daha berbat oluyor da...

ilaç falan verecekse ben çok çekinirim ..kullanamam...

görüyoruz herkes şikayetçi o tür ilaçlardan

Bunlar yeni başlamakta olan ve git gide kötüleşen bir paranoyak ruh bozukluğunun sinyalleri olabilir. Bir uzmana gidip önlem almakta fayda var. Hiç bir ruh hastalığının belirtisi olmasa bile yaşamınızı böyle güçleştiren bir şeyin çözümünü uzmanlarda aramak en mantıklısı diye düşünüyorum.

o zaman ..sanırım gitsem daha iyi olur uzmana...

üstesinden gelemiyorum...aksine daha berbat oluyor da...

ilaç falan verecekse ben çok çekinirim ..kullanamam...

görüyoruz herkes şikayetçi o tür ilaçlardan

Baştan önyargıyla gidersen iyileşmezsin ki...
Ben de ilaca çok karşıydım.
Kavgalarla kullanmaya başladım,şükürler olsun ki çok iyiyim şimdi.
Sen baştan iyi olacam dersen daha çabuk iyileşirsin.

uyarın için teşekkürler ...gidicem en yakın zamanda

paranoid ruh halini okudum da....

sanki son 2 -3 yıldır ki beni anlatmışlar....

durumum o kadar vahim mi?

allahımmmm...

ne yapıcam ben şimdi...

Son düzenleme:
Öyle bir durum hissettiğinde telefonda anneni veya babanı arama tuşuna getir. Hazır beklet, ara diye değil ama belki güvende hissedersin biraz olsa. Veya dışarıya çıkcağında yanında birileri olsun. Ama en iyisi uzmandan yardım almak tabiki

Hemen hemen aynı durum bende de mevcut ama ben toplu taşıma araçlarıyla giderken kendimi daha güvende hissediyorum aksine yürüyerek gidemiyorum.

Şimdi ikinci öğretimi kazandım ve aradığım yurtların,apartların ilk olarak servisini ve kampüse mesafesini soruyorum.Bu korkumun kaynağını ben de biliyorum ama yersiz olduğunu da düşünmüyorum.Çünkü gerçekten bazı erkekler çiğ süt emmiş,annesi,kız kardeşi,utanması olmayan,gurursuz,yüzsüz,hastalıklı tipler yani ne yapacağını kestiremiyorsun.

Yoldan geçerken tanımadığın,konuşmadığın,yüz vermediğin halde sapkınlıklarıyla senin peşine düşebiliyor.Açıkcası kara kara düşünüyorum şuan ne olacak diye.

dengeyi kurmak önemli onu anladım ama nasıl olucak ki..

benim doğuştan çok ama çok şüpheci bir kişiliğim var ...değişemem ki

saf saf herkese de inanamam ...

işim baya zor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…