- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Ayy canım yaaa valla bende de var bu. Ben de çok korkarım.E haksız da sayılmayız dünyada neler oluyor. Ben üniversitede ikinci öğretimdeydim. Gece eve dönmelerim bir kabustu. Öğrenci evinde kalıyordum evin de arka taraftan girişi vardı orada da park halinde arabalar olurdu. Apartmanın kapısını açarken aklımdan o kadar senaryolar geçerdi ki yok biri eter koklatsa şu arabanın birine atıp götürse, yok bodruma çekse falan.. Bildiğim bütün duaları okuyarak ancak rahatlardım. Ya da telefonla konuşurdum. Şunu söyleyeyim büyüttükçe büyütüyor insan
benim yanımda annem ,eşim vs kim olursa fark etmez ...düşüncelerim korkum değişmyorTek kaldığımda bende de oluyor aynı şeyler
vhalla sanırım elimden geldiğince ya öyle yapıcam ya da ...bilmiyorumTabana kuvvet diyip, yürüyerek gidin o vakit..
Takıntılarınız için ya bir uzmana görüneceksiniz ya da toplu taşıma araçlarını kullanmayacaksınız.
aslında bu işin nerden oluştuğunu biliyorum ..yani kaynağını ...ama yıllar geçtikçe daha kötü oluyor....
durduramıyorum...
İyi ya işte.
Uzmana kaynağınızı anlatırsanız o da çözer.
o zaman kendine bir araba al ? belki o şekilde aşarsın :26:
o zaman ..sanırım gitsem daha iyi olur uzmana...
üstesinden gelemiyorum...aksine daha berbat oluyor da...
ilaç falan verecekse ben çok çekinirim ..kullanamam...
görüyoruz herkes şikayetçi o tür ilaçlardan
Bunlar yeni başlamakta olan ve git gide kötüleşen bir paranoyak ruh bozukluğunun sinyalleri olabilir. Bir uzmana gidip önlem almakta fayda var. Hiç bir ruh hastalığının belirtisi olmasa bile yaşamınızı böyle güçleştiren bir şeyin çözümünü uzmanlarda aramak en mantıklısı diye düşünüyorum.
paranoid ruh halini okudum da....
sanki son 2 -3 yıldır ki beni anlatmışlar....
durumum o kadar vahim mi?
allahımmmm...
ne yapıcam ben şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?