Kardeşimim pek bilgisi yok,anlatmıyorum psikolojisi bozulmasın diye ama karakter olarak sessiz,sakin,kimseye karışmaz. yanında dedikodu yapılsa uzaklaşır ama ben onu yapamıyorum işte.haksızlığa gelemiyorum yalan yanlış şeyler söyleyip öyle abartıyorlar ki anlatamammmm.ben de ondan şphelendim kesin antropoza girmiş ewt. gömleklerini 2 gün bile giymiyor,pantolonlarını 2 gün giyiyor en fazla.kim yıkıyor,kim ütülüyor tabiki annem.çamaır makinesi devamlı çalışıyor,gece saat 2 ye kadar yatamıyoruz çünkü izin vermiyor onunla berbaer oturcakmışız.onu dışlıyormuyuz da muş da muş yanimafoldumbenmafoldumben evde deterjan biter,ne çabuk bitti? kime veriyorsun o kadar deterjan aldık nereye uçtu? vs.. ayy aklıam geldikçe çıldırsaım geliyor bence kesin aklını yitirdi diye düşünüyorum bazen de...
Canım ya üzme kendini demek takma kafana demek görmezden gel demek hiç bi şekilde faydalı olmıycak farkındayım..
Kardeşine bencede belli etmeyin üzülmesin yıpranmasın oda..
Hem bunları söylüyor hemde yanında istiyor sizi..
İnsanda bakıcak yüz bırakmalı..
Bilemiyorum ya çözüm gelmiyor aklıma gerçekten yardımcı olmayı çook çook çok isterdim ama başta çözüm bulmayı baban istemeli.. ki öyle bi niyeti varmış gbi durmuyor malsf mafoldumben