Psikolojim hiç bu kadar bozulmamıştı:'(( Bıktım artık bıktımmmmm!!!! :'(((

al benden de okadar arkadaşım, o kadar tiksiniyorum ki anlatamam en iyi sen anlarsın heralde, yaşayan anlar... o kadının ortaya çıkmasında babaannemin parmağının olduğunu dşünemiyorum çünkü, ben onlara babamı şikayet ettiğim zman inanamışlardı,babama eğer böyle bişi varsa hakkımı helal etmem falan demişti babaannem olacak şahıs.. umarım parmağı yoktur yoksa sonunda yine onlar üzülcek bize bişi olmaz allahın izniyle.. aldatan aldanır... sağol canım cevap yazdığın için, teşekkür ederim..:1hug:

babannenin aynısından bende var. ben bi ara kesmeyi düşünüyodum, burdakiler beni vazgeçirmişti.
kesmeden bize rahat yok bence.
ayrıca o diğer kadının ortaya çıkmasında babannenin parmağı yoksa ben de neyim. elbet bir gün herşey ortaya serilip döküldüğünde bu da çıkar karşına, demişlerdi dersin.

evet canım allah ıslah etsin bunları allah sana da sabır versin canım,üzüldüm. allah dedene rahmet eylesin canım:Saruboceq:benim babaannemler ölse babam da aksine düzelir diye düşünüyorum çünkü onlar kışkırtıyor.
babam kadar dedikoducu,fesat,iki yüzlü, bencil,yalancı biri daha görmedim. babaannemlere gitmek istemiyorum ama babam zorla gönderiyor inanabiliyormusun? sanki ben 5 yaşında çocuğum benden habersiz biletimi alıyor, gideceksin diye baskı yapıyor allahım yaa,delirmemek içten değil.ama lale devri bitti artık,bundan sonra yüzümü zor görcekler telefona bile çıkmıyorum onların bed sesleirni duymamak için. bir ara hastalandım(kistim vardı), hiç merak edip sormadılar bile.kendisinin de hergün bacağım ağrıyor diye naz yapar. numaracı şeyler nolcak,allah ıslah etsin tez zamanda onların süründüğünü görmek istiyorum.ayy kendime inanamıyorum yaa bunalrı düşündüğüme ama buna sebep de onlar.
mafoldumben

seni belkide en iyi anlayan benim bende babamdan nefret ediyorum benim babamda kendi bildiğini okuyan bizi hiç düşünmeyen biri allahtan babaannem öyle değil dedemde babaannemde hep annemi korudular (terliği fırlattımı babannem babam kaçacak delik arıyor) bugüne kadar dedem ölene kadar babam bi nebze daha iyiydi şimdi hepten sapıttı allah sabır versin çok zor bir durum
sana tavsiyem hiç muhattap olma ben öyle yapıyorum odama geçip oturyorum birşey sorarsa kısa yanıtlar ver babaannnlerede fazla gitme boşuna moralini bozma unutma şimdi sen ona muhtaçsın ama bide bunun yaşlılığı var herşey karşılıklı

Bazi insanlar nedense hic ölmicek gibi yasiyor güzelim......aslinda cok zavalli insanlar bunlar....bu dünyaya gercek anlamdaki gelis sebebimizi anlamadan yasayip gidiyorlar iste....kirdiklari her kalp, ezdikleri her yürek, eziyet ettikleri her canli yarin onlardan hakkini isteyecek.....
Ve en önemlisi Allah (C.C.) bunun hesabini soracak....merak etme sen.

Dua et güzelim, ibadete sigin, inanki gercek huzuru orda buluyorsun, sabir dile ve allahtan babani islah etmesini iste.....Baban icin yapabilecegin baska birsey yok malesef.

Üzülme bu günlerde gececek, yarin öbür gün evlenip kendi yuvani kuracaksin, coluk cocugun olacak ve ister inan ister inanma yinede o baba evindeki kücücük odani acisiyla tatlisiyla yasadigin anilarini özleyeceksin.....:1hug:

Allah yardimcin olsun:Saruboceq:

Allah razı olsun ablacım,çok sağolun!!! keşke ilerde arkama baktığımda özlesem bu anılarımı ama özlemeyeceğimden eminim. belki de hiç aklıma bile gelmeyecek.
ben babamı ıslah etmesi için dua ettikçe sanki bir sınavmış gibi daha kötüye gidiyor herşey.ama biliyorum bu bir sınav ve bu sınavı da geçicem inş.bazı insanlar hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyor gerçekten,daha yeni gün yüzü görüyormuş hanımefendi,ölmeye niyeti yokmuş. dedeme öyle diyor,sen gidersen git mezara diyor. :1ninca: yani bunlarda sevgi denen olgunun s si bile yok ablacım.böyle insanların genini taşıdığıma bile utanıyorum bana kimin torunusun diye sorduklarında isimlerini bile söylemeye utanıyorum..çünkü oturdukları muhitte bile sevilmiyorlar neredeyse herkesle küsler,kavgalılar...kötükedihüsone yapalım,allah büyük.sabretmekten başka çare yok,çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için,bana gerçekten çok moral verdiniz...!!!:1hug:

[UOTE=Gülsüm Sultan;10685902]Bazi insanlar nedense hic ölmicek gibi yasiyor güzelim......aslinda cok zavalli insanlar bunlar....bu dünyaya gercek anlamdaki gelis sebebimizi anlamadan yasayip gidiyorlar iste....kirdiklari her kalp, ezdikleri her yürek, eziyet ettikleri her canli yarin onlardan hakkini isteyecek.....
Ve en önemlisi Allah (C.C.) bunun hesabini soracak....merak etme sen.

Dua et güzelim, ibadete sigin, inanki gercek huzuru orda buluyorsun, sabir dile ve allahtan babani islah etmesini iste.....Baban icin yapabilecegin baska birsey yok malesef.

Üzülme bu günlerde gececek, yarin öbür gün evlenip kendi yuvani kuracaksin, coluk cocugun olacak ve ister inan ister inanma yinede o baba evindeki kücücük odani acisiyla tatlisiyla yasadigin anilarini özleyeceksin.....:1hug:

Allah yardimcin olsun:Saruboceq:[/QUOTE]

yaşadıkların gerçekten zor. annen aldatma olayına ne diyor. yani ayrılmayı düşünmedi mi?
sen evlenip gideceksin ama annen yaine babanı çekmek zorunda kalacak.
maddi olarak geliri yoksa çok zor. ne d,yeceğimi bilemiyorum ama baban, annesi ve babası yaptıklarını elbet çekecekler. bu dünyada olmasa da öbür dünyada. ben babaannemi 20 yıl önce sildim.
sende mümkün olduğunca görüşme. onlar gelirse dedikodu yaptıklarında durma yanlarında.
allah sabır versin.

amin,teşekkür ederim çok sağolun:(( annem boşanmaya yanaşmıyor,ilerde siz evlendiğiniz zaman ben ortada kalırım diyor taa nereleri düşünüyor yani ben bakarım anneme ama anlatamıyorum..bir geliri olsa hiç düşünmez ayrılır ama babamı da seviyor,aldatılan kadınlar halen nasıl sevebilior kocalarını anlayabilmiş değilim.. sanki bu şekilde çok mutluyuz,huzurluyuz. allah kimseyi ailesiyle sınamasın offf çok zor gerçekten.. babaannemleri de gerçek yüzlerini gördüğüm anda sildim ama daha uygulamaya koyamadım.artık ben de hiç arayıp sormuycam,onları ölmüş olarak kabul edicem,umursamıycam....cevap yazdığınız için allah razı olsun,allah sizin de yardımcınız olsun inş.:Saruboceq:

yaşadıkların gerçekten zor. annen aldatma olayına ne diyor. yani ayrılmayı düşünmedi mi?
sen evlenip gideceksin ama annen yaine babanı çekmek zorunda kalacak.
maddi olarak geliri yoksa çok zor. ne d,yeceğimi bilemiyorum ama baban, annesi ve babası yaptıklarını elbet çekecekler. bu dünyada olmasa da öbür dünyada. ben babaannemi 20 yıl önce sildim.
sende mümkün olduğunca görüşme. onlar gelirse dedikodu yaptıklarında durma yanlarında.
allah sabır versin.

Merhaba,inan sanki benim yaşadıklarımı anlatmışsın burada..Seni çok iyi anlıyorum,daha bile fazlasını yaşadım.Nasıl bir psikolojin olduğunu iyi bilirim.Bir çare bulmayı çok istedim hep,ama olmadı.
Yapacak hiçbir şey yok,insanlar çeşit çeşit ve huy bu değiştiremezsin..
Artık peşini bıraktım böyle şeylerin,kendi hayatımı yaşamaya çalışıyorum ben.
Sende öyle yaparsan,biraz olsun mutluluğu bulabilirsin.
Bazen düşünüyorum da iyiki yaşamışım böyle şeyleri,çok tecrübe kazandırdı bana.Evli adamlarla ilişkisi olan hemcinslerimden utanıyorum!Birde bunları yapanlar genelde okumuş bayanlar oluyor,evli çocuklu erkeklerde ne buluyorlar anlayamıyorum..(kesinlikle OKUMAKLA ADAM OLMUYOR!)
Evli erkekle ilişki kuran kadın kadar,o erkekte suçludur.Bunu bilir bunu söylerim.
Kendini daha fazla üzme,benim gibi kendi hayatını yaşamaya çalış.Kendine değişik uğraşlar bul kafanı dağıtınca insan derdini tasasını inan unutuyor.
Kocaman sevgiler...

amin,teşekkür ederim çok sağolun:(( annem boşanmaya yanaşmıyor,ilerde siz evlendiğiniz zaman ben ortada kalırım diyor taa nereleri düşünüyor yani ben bakarım anneme ama anlatamıyorum..bir geliri olsa hiç düşünmez ayrılır ama babamı da seviyor,aldatılan kadınlar halen nasıl sevebilior kocalarını anlayabilmiş değilim.. sanki bu şekilde çok mutluyuz,huzurluyuz. allah kimseyi ailesiyle sınamasın offf çok zor gerçekten.. babaannemleri de gerçek yüzlerini gördüğüm anda sildim ama daha uygulamaya koyamadım.artık ben de hiç arayıp sormuycam,onları ölmüş olarak kabul edicem,umursamıycam....cevap yazdığınız için allah razı olsun,allah sizin de yardımcınız olsun inş.:Saruboceq:

ah canım ah benim annemin geliri varda ne oluyo evi geçindiren annem bize bakan annem sahip çıkan annem
annem gececi olur babam evde yok evde 2 tane kızın var gecenin bir yarısı yanlız mı bırakılır annen el ne der diye bırakmıyordur hiç anlamıyorum zaten şu el ne der konusunu allah sabır versin valla çekilecek çilemiz var işte

canım yaa,ben de seni çok iyi anlıyorum. allah sabır versin sna da, yardımcımız olsun inş.
bendekiler türünün son örnekleri diye düşünüyordum benzerleri de varmış demek ki..:((((
ben de eşlerini aldatan insanlardan nefret ediyorum,kimse aldatılmayı haketmiyor. kadın-erkek hepsi aynı işte.. allah onları ıslah etsin inş. diye diye dilimde tüy bitti...
gerçekten okumakla adam olmuyor,bir de okumayanları küçümserler.insanlıktan nasibini alamamış insan müspetteleri nolcak.:oklava: canım benim, ben de senin yaptığın gibi yapıcam çok sağol bana ne kadar moral verdiniz anlatamam..allah sana da sabır versin canım, yardımcın olsun..:1hug:

Merhaba,inan sanki benim yaşadıklarımı anlatmışsın burada..Seni çok iyi anlıyorum,daha bile fazlasını yaşadım.Nasıl bir psikolojin olduğunu iyi bilirim.Bir çare bulmayı çok istedim hep,ama olmadı.
Yapacak hiçbir şey yok,insanlar çeşit çeşit ve huy bu değiştiremezsin..
Artık peşini bıraktım böyle şeylerin,kendi hayatımı yaşamaya çalışıyorum ben.
Sende öyle yaparsan,biraz olsun mutluluğu bulabilirsin.
Bazen düşünüyorum da iyiki yaşamışım böyle şeyleri,çok tecrübe kazandırdı bana.Evli adamlarla ilişkisi olan hemcinslerimden utanıyorum!Birde bunları yapanlar genelde okumuş bayanlar oluyor,evli çocuklu erkeklerde ne buluyorlar anlayamıyorum..(kesinlikle OKUMAKLA ADAM OLMUYOR!)
Evli erkekle ilişki kuran kadın kadar,o erkekte suçludur.Bunu bilir bunu söylerim.
Kendini daha fazla üzme,benim gibi kendi hayatını yaşamaya çalış.Kendine değişik uğraşlar bul kafanı dağıtınca insan derdini tasasını inan unutuyor.
Kocaman sevgiler...

evet canım, zaten ne geliyorsa başımıza bu el ne der? düşüncesiyle hareket ettiğimiz için geliyor. kime ne,benim ne yaptığımdan ben hiç takmıyorum el ne der diye sanki onlar mı yaşıyor benimle?hayır. ama annem takıyor işte, ben de engelleyemiyorum,inatçı çünkü annem:((( insan çekilecek çilesine aşık olurmuş,aynen annem de o hesap yani,allah senin de yardımcın olsun canım benim...:1hug:

ah canım ah benim annemin geliri varda ne oluyo evi geçindiren annem bize bakan annem sahip çıkan annem
annem gececi olur babam evde yok evde 2 tane kızın var gecenin bir yarısı yanlız mı bırakılır annen el ne der diye bırakmıyordur hiç anlamıyorum zaten şu el ne der konusunu allah sabır versin valla çekilecek çilemiz var işte

Tubis, nerdeyse benim aile hayatımı anlatmışsın :( Ben de yıllardır bu durumu, bakışlarımla, tavırlarımla babama bi şekilde belli ediyordu. Daha doğrusu belli ettiğimi sanıyormuşum. En sonunda 1 ay önce çektim resti. Konuşmuyorum artık onunla. Dünyada bir tek ben değilim ki babasıyla konuşmayan.Utanması gereken de ben değilim. Yaptıklarından ve yaşattıklarından dolayı utanması gereken kişi o bence.
Bazen babamla konuşmadığım için günah mı işliyorum diye düşünüyorum. Sonra anneme ve bize yaptıkları geliyor ve vazgeçiyorum böyle düşünmekten. Zaten öteki dünyada hesabını çok kötü bir şekilde verecek bunların.Allah bizim yanımızda...Buna tüm kalbimle inanıyorum...

:( Aynı şekilde ben de belli ediyorum ama onu da yanlış anlıyor ne yazık ki,her an huzursuzluk çıkartmak için yer arıyor. Ben de bıktım artık,sizin duygularınızı çook çok iyi anlıyorum, çünkü aynılarını yaşadım halen de yaşamaktayım... Neyse ki, siz kendi yuvanızı kurmuşsunuz,kurtulmuşsunuz ne mutlu size... Bundan sonra geleceğe umutla bakın,boşverin geçmişi.. Onlar zaten babalığı haketseler,iyiliği haketseler bu durumda olmazdık...Evet yaptıklarından dolayı utanması gerekenler de onlar, biz değiliz. Ben de sizin gibi kendi ayaklarımın üstünde durduğum zaman günah olur mu falan diye asla düşünmüycem. Şuan bile zaman zaman aklıma geliyor, baba bedduası alır mıyım acaba diye ama sonra banane diyorum,ama haketmiyoruz ki bedduayı... etse bile Allah büyük,kendisine tutar inş. Hatta 1 kez beddua etmişti, inş. sınavlarını veremezsin de sınıfta kalırsın diye. Ama bedduası çok şükür ki tutmadı, hatta daha kolaylıklar verdi Rabbim, sınıfımı da geçtim. Yani ben inanmıyorum, burada biz mağdur durumdayız,oyüzden siz de üzülmeyin...İnş. daha güzel günler görürürüz hepimiz de...çok teşekkür ederim yorum yazdığınız için,bana nasıl destek oluyorsunuz anlatamam.. Allah razı olsun!!:1hug:

Tubis, nerdeyse benim aile hayatımı anlatmışsın :( Ben de yıllardır bu durumu, bakışlarımla, tavırlarımla babama bi şekilde belli ediyordu. Daha doğrusu belli ettiğimi sanıyormuşum. En sonunda 1 ay önce çektim resti. Konuşmuyorum artık onunla. Dünyada bir tek ben değilim ki babasıyla konuşmayan.Utanması gereken de ben değilim. Yaptıklarından ve yaşattıklarından dolayı utanması gereken kişi o bence.
Bazen babamla konuşmadığım için günah mı işliyorum diye düşünüyorum. Sonra anneme ve bize yaptıkları geliyor ve vazgeçiyorum böyle düşünmekten. Zaten öteki dünyada hesabını çok kötü bir şekilde verecek bunların.Allah bizim yanımızda...Buna tüm kalbimle inanıyorum...

tuğbiş yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarımı okudum sanki mafoldumben şu sıralar öyle kötüyüm ki arkadaşlar resmen psikolojim bozuldu zaten psikiyatriste gidicem annem ev hanımı ben de üniversite 1 deyim o yüzden boyun eğmek zorundayım mafoldumben meslek sahibi olup ayakta duracağım ve annemi kurtaracağım günün hayaliyle yaşıyorum :sinifsinif:

canım,
yaşadıkların beni çok üzdü. anladığım kadarıyla annen durumunu değiştirmek istemiyor. o zaman sen onun için birşey yapamazsın. senin gördüğün gibi o da görüyodur babanın telefonla konuşmalarını, hergün gömlek değiştirmelerini. o anlamıyor mu sanki? anlıyor ama anlamamazlıktan geliyor demek ki. tercihi buysa sen onun için birşey yapamazsın, o yüzden annene üzülmekten vazgeç.

haksızlığa sabretmek zor, bilirim ama şunu da biliyorum ki "duymak istemeyen kadar sağır adam yoktur". babanın ve ailesinin hoşlanmadığın davanışlarına karşı kardeşin gibi umursamaz davranırsan sen daha çok kazanırsın. eskilerin dediği gibi, çamura taş atarasan üstüne sıçrar. o yüzden hiç derdimi anlatıcam diye kendini yorma, karşındakilerin anlamaya niyeti yok çünkü. sen haklı olduğunu biliyorsan bu sana yeter, onların bunu onaylaması gerekmiyor. babana ve ailesine verebileceğin en büyük ders onları umursamamaktır. misal odanda oturuyorsun diye laf mı etti, ders çalışmam gerekiyor de kapa konuyu

senin tek amacın biran önce mesleğini eline alıp evini ayırmak olsun. isterse kardeşini de yanına alırsın. görmek istemiyorsan da babanı görmezsin.

ha gayret bitanem, bak şurda bir senesi kalmış okulunun. yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin, ha gayret.

dilerim Allah güç kuvvet versin.

arkadaşlar anladığım kadarıyla burada tuğbişin yaşadıklarını yaşayan bir çok arkadaşımız var.Ben de onlardan biriyim mafoldumben evde çok bunalıyordum,bugün psikiyatriste gittim.Gerçi annemle de her şeyi konuşuyoruz ama doktora anlatmak daha da rahatlattı beni.Gitmenizi tavsiye ederim arkadaşlar.Bi tane antidepresan hapı verdi,onu kullanıcam.Doktor bu hap seni ağlamak yerine güldürücek dedi.İnşallah iyi gelir çünkü bıktım artık ağlamaktan :gitme: Bir de ben bunları üvey babamdan yaşıyorum,öz babam 16 yıldır görmüyo beni.Aslında her şey onun yüzünden;ama Allah'a bıraktım ikisini de.Umarım bu kötü günlerimiz bir an önce geçer kızlar :Saruboceq:

Çok çok teşekkür ederim,allah razı olsun sizden gerçektn çok doğru söylüyorsunuz. ben de bu şekilde yapmaya gayret ediyorum.. inş.güzel günler ileride buna inanıyorum artık.sadece biraz zaman ve sabır çözecek herşeyi. inanın içimi öyle rahatlattınız,öyle moral verdiniz ki. ne kadar teşekkür etsem azdır sizlere.... çok sağolun..:1hug:a.s.

canım,
yaşadıkların beni çok üzdü. anladığım kadarıyla annen durumunu değiştirmek istemiyor. o zaman sen onun için birşey yapamazsın. senin gördüğün gibi o da görüyodur babanın telefonla konuşmalarını, hergün gömlek değiştirmelerini. o anlamıyor mu sanki? anlıyor ama anlamamazlıktan geliyor demek ki. tercihi buysa sen onun için birşey yapamazsın, o yüzden annene üzülmekten vazgeç.

haksızlığa sabretmek zor, bilirim ama şunu da biliyorum ki "duymak istemeyen kadar sağır adam yoktur". babanın ve ailesinin hoşlanmadığın davanışlarına karşı kardeşin gibi umursamaz davranırsan sen daha çok kazanırsın. eskilerin dediği gibi, çamura taş atarasan üstüne sıçrar. o yüzden hiç derdimi anlatıcam diye kendini yorma, karşındakilerin anlamaya niyeti yok çünkü. sen haklı olduğunu biliyorsan bu sana yeter, onların bunu onaylaması gerekmiyor. babana ve ailesine verebileceğin en büyük ders onları umursamamaktır. misal odanda oturuyorsun diye laf mı etti, ders çalışmam gerekiyor de kapa konuyu

senin tek amacın biran önce mesleğini eline alıp evini ayırmak olsun. isterse kardeşini de yanına alırsın. görmek istemiyorsan da babanı görmezsin.

ha gayret bitanem, bak şurda bir senesi kalmış okulunun. yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin, ha gayret.

dilerim Allah güç kuvvet versin.

canım benim yaa allah sana da sabır versin, :teselli:bugünler de gececek inş. sadece sabret ve zamana bırak.umarım o hap sana iyi gelir canım.. bu durumdan müzdarip o kadar çok insan var ki gerçekten. allah ıslah etsin böyle kötü insanları.. bir derdin sıkıntın olursa anlatabilirsin canım burada..allah yardımcın olsun,hepimizin yardımcısı olsun. aminn...:Saruboceq:

arkadaşlar anladığım kadarıyla burada tuğbişin yaşadıklarını yaşayan bir çok arkadaşımız var.Ben de onlardan biriyim mafoldumben evde çok bunalıyordum,bugün psikiyatriste gittim.Gerçi annemle de her şeyi konuşuyoruz ama doktora anlatmak daha da rahatlattı beni.Gitmenizi tavsiye ederim arkadaşlar.Bi tane antidepresan hapı verdi,onu kullanıcam.Doktor bu hap seni ağlamak yerine güldürücek dedi.İnşallah iyi gelir çünkü bıktım artık ağlamaktan :gitme: Bir de ben bunları üvey babamdan yaşıyorum,öz babam 16 yıldır görmüyo beni.Aslında her şey onun yüzünden;ama Allah'a bıraktım ikisini de.Umarım bu kötü günlerimiz bir an önce geçer kızlar :Saruboceq:

Back
X