bıktım artık

Bu bir hastalık hali, neden ilaç kullanmak istemiyorsunuz? Zehir etmeyin kendinize hayAtı, ben de kullanıyorum çok şükür o kadar strese rağmen iyiyim.

="angelll06, post: 36848179, member: 364932"]sevgili arkadaşlar;
çok canım sıkılıyor durumuma doktora gitmek hiç istemiyorum antideprasan ilaçlarını bilip kullandığım için korkuyorum etrafımdaki insanlara rezil olacakmışım korkusuyla eşime bile bu durumu anlatamıyorum sadece biraz bahsettim ucundan korkularımdan filan ...sorunum şu ki ben her şeyden çok korkuyorum eşimle uyurken bir ses gelse hemen ışık yakıp yatmak istiyorum saatlerce uyuyamıyorum ses gelecek mi diye bekliyorum sürekli eşime anneme babama kardeşime bir şey başlarına kötü bir şey geleceğini düşünüyorum arkamdan biri ıssız bir yerde yanımdan hızlıca geçip giderken bile bir şey yapacakmış korkusu başlıyor özellikle köpek korkum aşırı fazla yoluma köpek çıkacak diye nereye nasıl kaçarım hesabını daha karşıma çıkmadan yapıyorum tek başıma hiç bir yere gitmek istemiyorum otobüse binerken utanıyorum yol kenarında otobüs beklerken bile uzaktan gidiyorsa ona elimi kaldırıp durdurmaya bile çekiniyorum aslında akıcı bir hayatım var çalışıyorum ama kendime güvenim hiç yok akşam iş çıkışı yaklaşınca hemen biri keşke bana kalmaya gelse de tek yürümesem tek binmesem otobüse derdine düşüyorum çok mutsuzum biliyorum belki cidden dr'a gitmem lazım ama şuan burada size içimi dökmek çok istedim[/QUOTE]
Tatlim oncelikle merhaba , biz nedesek bos arkadasinda dedigi gibi korkularinin ustune gitmelisin utanman konusuna gelince herkes ayni seyi yapiyor otobuse biniyor hemek yiyor dogal bunlar oncekikle esine bi anlat psikologa gorun . Hemen oyle ilac alma ilac yuzeysel halleder bu da ise yaramaz o anlik rahatlama saglar kokten coz bu duurumu geceleri dua oku ayetel kursi nas felak tatlim Allah yardimciniz olsun

Bravo, ben de butun korkularimi aynen bu sekilde yendim. Doga ustu guclerden korkuyordum, resmen ustune gidip sizin gibi yapip yendim. Simdi viz gelir her sey. Cok ise yariyor.

Tatlim oncelikle merhaba , biz nedesek bos arkadasinda dedigi gibi korkularinin ustune gitmelisin utanman konusuna gelince herkes ayni seyi yapiyor otobuse biniyor hemek yiyor dogal bunlar oncekikle esine bi anlat psikologa gorun . Hemen oyle ilac alma ilac yuzeysel halleder bu da ise yaramaz o anlik rahatlama saglar kokten coz bu duurumu geceleri dua oku ayetel kursi nas felak tatlim Allah yardimciniz olsun[/QUOTE]
canım Allah razı olsun

canım Allahım sanada acil şifalar versin inş

Neden bekliyosun hala doktora gitmek icin ? Esinle paylasmaman da cok yanlis herzaman yaninda olan sama destek olup asmani saglayacak kisi o zaten. Ona anlatmalisin.

Benim arkadaşımın annesi de aynı durumda..
Eşinin de çocuğunun da haberi var.
Ona eşlik ediyorlar falan ama tabii bu mantıklı değil pek.
Bir uzmana mutlaka görünün

evet anlatmam lazım ama işte herşeyden çekindiğim gbi rezil olurum korkusu var :S
Olur mu oyle sey o senin hayat arkadasin tabi ki onunla paylasacaksin. Bak burda birsuru insanla paylasabildin. Bu da buyuk bi adım. Esinle konus ondan sana yardimci olmasını iste. Bu hayati paylasiyosaniz sikintilarda da sirt sirta verip atlatirsiniz. Hem o seni doktor konusunda da cesaretlendirir.

Tatlim oncelikle merhaba , biz nedesek bos arkadasinda dedigi gibi korkularinin ustune gitmelisin utanman konusuna gelince herkes ayni seyi yapiyor otobuse biniyor hemek yiyor dogal bunlar oncekikle esine bi anlat psikologa gorun . Hemen oyle ilac alma ilac yuzeysel halleder bu da ise yaramaz o anlik rahatlama saglar kokten coz bu duurumu geceleri dua oku ayetel kursi nas felak tatlim Allah yardimciniz olsun[/QUOTE]
canımbenim ben kendim belki kendim yenerim diye düşündüm ama aylar gectikce devam etti cok haklısın otobuse herkes biniyo yemek yiyor düşününce şöyle bi rahatlıyorum dışarı çıkınca bitiyor cesaret

sizi görmeden yazdım şimdi onun karşına geçip anlatınca ezilcekmişim gibi geliyor nebiliyim bugün mesela sabah çıktım evden işe gelmek için bahçe gibi biyerden geçiyoruz eşimde yanımdaydı benim ayağıma bir tane böcek kondu ama baya büyük bişey bende cırladım al sunu ayagımdan diye neyse aldı bende niye beni buluyor bunlar dedim herseyden korktugun için olabilirmi dedi oda farkında az çok ben tam anlamıyla anlatmasamda :S çok teşekkür ederim
zamn ayırıp bana yazdıgın için

Bende mesela korku filmi izledigimde uyuyamam. Kopek korkusu bende de hat safhada. Kopek gorur gormez butun vucudum titriyor sanki. Bocek korkusu da var ayni sekilde. Ama ne bilim normal geliyor benim durumum bana. Sizinki normal degil gercekten. Otobus olayi cok tuhaf geldi gercekten. Doktora gidin en iyisi. Hem herkese soylemek zorunda degilsiniz doktora gittiginizi ilac kullandiginizi. Misal ben surekli ilac kullanirim farkli hastaliklarim icin. Esim alismis artik bu duruma ne iciyon diye sormaz bile. Bende ne bulursam iciyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…