- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
Bravo, ben de butun korkularimi aynen bu sekilde yendim. Doga ustu guclerden korkuyordum, resmen ustune gidip sizin gibi yapip yendim. Simdi viz gelir her sey. Cok ise yariyor.bak canım bi uzman değilim ve sana da kesinlikle bi uzmana görün derim ama sana en azından kendimden tavsiye verebilirim. Ben bi dönem her gece tam saat 3de uyanırdım pat diye 4 olmadan da uyuyamazdım korkudan. Sonra bu korkumun üstüne gittim 3 harflilerin doğaüstü varlıkların konu edildiği bi dizi var sürekli onu izledim. Valla artık hiç bişeyden eskisi gibi korkmuyorum. Çok basit gibi geliyo kulağa belki biraz da saçma ama bende kesinlikle işe yaradı. Bence korkunun üstüne gitmelisin yavaş yavaş köpek sevmeye başla mesela süs köpeği sev ama bir şeyler yapmalısın çünkü inan zamanının boşuna korkarak harcıyosun korkacak hiç bir şey yok
demkki yalnız değilmişim :// çok zor yasanki ben yazmışım ki gibi.köpek korkusu dışında diğer yazıdıklarınızın hepsi beni anlatıyor.malesef kendim de böyle olduğum için size yardımcı olamiycam.
Tatlim oncelikle merhaba , biz nedesek bos arkadasinda dedigi gibi korkularinin ustune gitmelisin utanman konusuna gelince herkes ayni seyi yapiyor otobuse biniyor hemek yiyor dogal bunlar oncekikle esine bi anlat psikologa gorun . Hemen oyle ilac alma ilac yuzeysel halleder bu da ise yaramaz o anlik rahatlama saglar kokten coz bu duurumu geceleri dua oku ayetel kursi nas felak tatlim Allah yardimciniz olsun[/QUOTE]="angelll06, post: 36848179, member: 364932"]sevgili arkadaşlar;
çok canım sıkılıyor durumuma doktora gitmek hiç istemiyorum antideprasan ilaçlarını bilip kullandığım için korkuyorumetrafımdaki insanlara rezil olacakmışım korkusuyla eşime bile bu durumu anlatamıyorum sadece biraz bahsettim ucundan korkularımdan filan ...sorunum şu ki ben her şeyden çok korkuyorum eşimle uyurken bir ses gelse hemen ışık yakıp yatmak istiyorum saatlerce uyuyamıyorum ses gelecek mi diye bekliyorum sürekli eşime anneme babama kardeşime bir şey başlarına kötü bir şey geleceğini düşünüyorum arkamdan biri ıssız bir yerde yanımdan hızlıca geçip giderken bile bir şey yapacakmış korkusu başlıyor özellikle köpek korkum aşırı fazla yoluma köpek çıkacak diye nereye nasıl kaçarım hesabını daha karşıma çıkmadan yapıyorum tek başıma hiç bir yere gitmek istemiyorum otobüse binerken utanıyorum yol kenarında otobüs beklerken bile uzaktan gidiyorsa ona elimi kaldırıp durdurmaya bile çekiniyorum aslında akıcı bir hayatım var çalışıyorum ama kendime güvenim hiç yok akşam iş çıkışı yaklaşınca hemen biri keşke bana kalmaya gelse de tek yürümesem tek binmesem otobüse derdine düşüyorum çok mutsuzum biliyorum belki cidden dr'a gitmem lazım ama şuan burada size içimi dökmek çok istedim
canım Allahım sanada acil şifalar versin inşAynisi bendede var otobüs olayi kopek korkusu ve bises duyunca hemen korkmalar kapiyi kilitledigimi biliyorum ama içimde bi dürtü gidip 3 4 kez kontrol ediyorum ayni şekilde ocagi gece evde geziyprum bazen isiklari yakip dusuncem hirsiz girecekse evde birileri var bilsin ve bi suru şey ama Dr a gidesim yok düşünmüyorum da smdilik beni asiri rahatsız etmiyor ama sıkıntı yine de gece geç saatlere kadar uyuyamiyorum tek olunca
haklısınızBu bir hastalık hali, neden ilaç kullanmak istemiyorsunuz? Zehir etmeyin kendinize hayAtı, ben de kullanıyorum çok şükür o kadar strese rağmen iyiyim.
Neden bekliyosun hala doktora gitmek icin ? Esinle paylasmaman da cok yanlis herzaman yaninda olan sama destek olup asmani saglayacak kisi o zaten. Ona anlatmalisin.sevgili arkadaşlar;
çok canım sıkılıyor durumuma doktora gitmek hiç istemiyorum antideprasan ilaçlarını bilip kullandığım için korkuyorumetrafımdaki insanlara rezil olacakmışım korkusuyla eşime bile bu durumu anlatamıyorum sadece biraz bahsettim ucundan korkularımdan filan ...sorunum şu ki ben her şeyden çok korkuyorum eşimle uyurken bir ses gelse hemen ışık yakıp yatmak istiyorum saatlerce uyuyamıyorum ses gelecek mi diye bekliyorum sürekli eşime anneme babama kardeşime bir şey başlarına kötü bir şey geleceğini düşünüyorum arkamdan biri ıssız bir yerde yanımdan hızlıca geçip giderken bile bir şey yapacakmış korkusu başlıyor özellikle köpek korkum aşırı fazla yoluma köpek çıkacak diye nereye nasıl kaçarım hesabını daha karşıma çıkmadan yapıyorum tek başıma hiç bir yere gitmek istemiyorum otobüse binerken utanıyorum yol kenarında otobüs beklerken bile uzaktan gidiyorsa ona elimi kaldırıp durdurmaya bile çekiniyorum aslında akıcı bir hayatım var çalışıyorum ama kendime güvenim hiç yok akşam iş çıkışı yaklaşınca hemen biri keşke bana kalmaya gelse de tek yürümesem tek binmesem otobüse derdine düşüyorum çok mutsuzum biliyorum belki cidden dr'a gitmem lazım ama şuan burada size içimi dökmek çok istedim
Saol canim bugun yengemle de konuştuk vesvese dua et bolca dedi ama bunlar bazi dönemlerde artar dedi bende simdilik çok rahatsiz etmiyor bi kaç düşünce dişinda takilmamaya calisiyorumcanım Allahım sanada acil şifalar versin inş
evet anlatmam lazım ama işte herşeyden çekindiğim gbi rezil olurum korkusu var :SNeden bekliyosun hala doktora gitmek icin ? Esinle paylasmaman da cok yanlis herzaman yaninda olan sama destek olup asmani saglayacak kisi o zaten. Ona anlatmalisin.
haklısınızBenim arkadaşımın annesi de aynı durumda..
Eşinin de çocuğunun da haberi var.
Ona eşlik ediyorlar falan ama tabii bu mantıklı değil pek.
Bir uzmana mutlaka görünün
Olur mu oyle sey o senin hayat arkadasin tabi ki onunla paylasacaksin. Bak burda birsuru insanla paylasabildin. Bu da buyuk bi adım. Esinle konus ondan sana yardimci olmasını iste. Bu hayati paylasiyosaniz sikintilarda da sirt sirta verip atlatirsiniz. Hem o seni doktor konusunda da cesaretlendirir.evet anlatmam lazım ama işte herşeyden çekindiğim gbi rezil olurum korkusu var :S
sizi görmeden yazdım şimdi onun karşına geçip anlatınca ezilcekmişim gibi geliyor nebiliyim bugün mesela sabah çıktım evden işe gelmek için bahçe gibi biyerden geçiyoruz eşimde yanımdaydı benim ayağıma bir tane böcek kondu ama baya büyük bişey bende cırladım al sunu ayagımdan diye neyse aldı bende niye beni buluyor bunlar dedim herseyden korktugun için olabilirmi dedi oda farkında az çok ben tam anlamıyla anlatmasamda :S çok teşekkür ederimOlur mu oyle sey o senin hayat arkadasin tabi ki onunla paylasacaksin. Bak burda birsuru insanla paylasabildin. Bu da buyuk bi adım. Esinle konus ondan sana yardimci olmasını iste. Bu hayati paylasiyosaniz sikintilarda da sirt sirta verip atlatirsiniz. Hem o seni doktor konusunda da cesaretlendirir.
Bende mesela korku filmi izledigimde uyuyamam. Kopek korkusu bende de hat safhada. Kopek gorur gormez butun vucudum titriyor sanki. Bocek korkusu da var ayni sekilde. Ama ne bilim normal geliyor benim durumum bana. Sizinki normal degil gercekten. Otobus olayi cok tuhaf geldi gercekten. Doktora gidin en iyisi. Hem herkese soylemek zorunda degilsiniz doktora gittiginizi ilac kullandiginizi. Misal ben surekli ilac kullanirim farkli hastaliklarim icin. Esim alismis artik bu duruma ne iciyon diye sormaz bile. Bende ne bulursam iciyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?