bıktım artık :(

belinay24

sen varsan heryer huzur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
365
163
daha öncede yazmştm bu konuda cvp veren derdimi dinleyen herkese tşk ederim. şimdide yazıp içimi dökmek istedim ailemden çevremden bıktım artık 24 yaşnda öğrtmnm kendi kararımı verebliyrm artık. kürt biriyle görüşüyorum diye o kadar çok tepki aldım ki başta annem olmak üzere herkes sürekli ne kadar akılsızsın kürtlerle nasıl uğraşacaksın aptallık etme deyip duruyo o da bnm gibi öğrtmn işte niye bu kadar laf ediyolar anlamıyorum. çeyizime marka bişey alıyorum annem diyoki boşa alıyosun kürtler o markadan anlamaz sen onunla evlensen elalem bize gülecek bu kız boşa okumuş gitmiş kürtle evlenmiş diyecek diyo. bi akrabam aradı diyoki yazık değil mi ailene nasl bi kürtle görüşüyosun hiç mi aklın yok diyo .başkalarıyla görüştürmeye çalışıyolar ama ben yapamam görüşemem sevgilimi seviyorum bıktım ailemden çevremden :KK43:

daha öncede yazmştm bu konuda cvp veren derdimi dinleyen herkese tşk ederim. şimdide yazıp içimi dökmek istedim ailemden çevremden bıktım artık 24 yaşnda öğrtmnm kendi kararımı verebliyrm artık. kürt biriyle görüşüyorum diye o kadar çok tepki aldım ki başta annem olmak üzere herkes sürekli ne kadar akılsızsın kürtlerle nasıl uğraşacaksın aptallık etme deyip duruyo o da bnm gibi öğrtmn işte niye bu kadar laf ediyolar anlamıyorum. çeyizime marka bişey alıyorum annem diyoki boşa alıyosun kürtler o markadan anlamaz sen onunla evlensen elalem bize gülecek bu kız boşa okumuş gitmiş kürtle evlenmiş diyecek diyo. bi akrabam aradı diyoki yazık değil mi ailene nasl bi kürtle görüşüyosun hiç mi aklın yok diyo .başkalarıyla görüştürmeye çalışıyolar ama ben yapamam görüşemem sevgilimi seviyorum bıktım ailemden çevremden :KK43:
sen niye hep böyle ırkçı konular açıyorsun milleti birbirine kırdırtmak için mi?

yok yani her konun kürt de kürt ailem aşağılıyor filan

onlar markadan anlamaz etmez ne bileyim tuhaf

Evlenecek olan sizsiniz insanlar neden geriliyor anlamış değilim.
Artık kendi kararlarınızı kendiniz alacak yaştasınız, sevgilinizi iyi tanıyorsanız anlaşıyorsanız kulaklarınızı kapayın ciddi adımlar atın.
Her yörenin iyisi kötüsü vardır muhakkak. Hepsini bir tutmak çok yanlış.
Yinede insanlara bunu anlatamazsınız o yüzden bu hayat sizin, kimseyi karıştırmayın.

bu konular hassas konular..Ama ben sunu bılır sunu soylerım hep,enınde sonunda haklı cıkıyor aıleler..Sonucta bızlerı onlr yetıstırıyor.

kucuk bır not: Aılem aynı tepkıyı bana da verdı 15 sene once
sımdı bakıyorum ıyıkı olmamıs..detay anlatıp okları ustume cekmeye hıc nıyetım yok o yuzden ıyı kı olmamıs dıyorum sadece..O zamanlar bende aynı lafları duymustum..Ne anlarlar X marka nevresım yatak ortusunden...gıbı gıbı..daha bı dolu bır torba laf...ne azarlar ısıttım yoktan neler var ettıler aılem yaptı bunu ..Senelerce gozyası doktum..oylekı hasta oldum sınırden o derece...
Yıne de en ıyısını sız bılırsınız.

bu konular hassas konular..Ama ben sunu bılır sunu soylerım hep,enınde sonunda haklı cıkıyor aıleler..Sonucta bızlerı onlr yetıstırıyor.

kucuk bır not: Aılem aynı tepkıyı bana da verdı 15 sene once
sımdı bakıyorum ıyıkı olmamıs..detay anlatıp okları ustume cekmeye hıc nıyetım yok o yuzden ıyı kı olmamıs dıyorum sadece..O zamanlar bende aynı lafları duymustum..Ne anlarlar X marka nevresım yatak ortusunden...gıbı gıbı..daha bı dolu bır torba laf...ne azarlar ısıttım yoktan neler var ettıler aılem yaptı bunu ..Senelerce gozyası doktum..oylekı hasta oldum sınırden o derece...
Yıne de en ıyısını sız bılırsınız.
bende aynı durumdayım psikolojik ilaç kullanmayı düşünüyorum artık sinirden

niye kürtler insan değil miymiş?:KK43:
iki taraf kararlıysa ailenizi ikna edersiniz.biraz zorlanırsınız ama

her insanın iyisi kötüsü vardır...
hem kültür olarak farklılık var hemde ön yargı her iki taraf içinde

bende aynı durumdayım psikolojik ilaç kullanmayı düşünüyorum artık sinirden
ıste ne yapıyorsan kendıne yapıyorsun bunu da hıc unutma...hepsı yanına kar kalıcak maalesef..
Bu mucadelenın ıcınde bırazcık erkekler olsa ne olur ?Bırak cık aradan bak nasıl hersey yoluna gırıyor
Aılenle mucadelenı o yapsın sen degıl..

Ben olsam ben de istemem,el bebek gül bebek buyuteyim gitsin farklı dinden,dilden bi adam bulsun...
hayatını görüş ayrılığı kültür farkıyla didişmeyle mi geçirmek istiyorsun ?

bak güzelim iki günde bir aynı konunun laciverdini açıp durma. böyle çözemezsin sorunu
ailen ırkçı sevgilin kürt. nerden baksan kötü bir kombinasyon ya anayı babayı dinlemeyeceksin ya sevgilinden ayrılacaksın, yeter da içim katıldı senin ırkçı aileni okumaktan.
ayrılcan mı evlencen mi ne yapacaksan yap artık, kurban olayım.

bak güzelim iki günde bir aynı konunun laciverdini açıp durma. böyle çözemezsin sorunu
ailen ırkçı sevgilin kürt. nerden baksan kötü bir kombinasyon ya anayı babayı dinlemeyeceksin ya sevgilinden ayrılacaksın, yeter da içim katıldı senin ırkçı aileni okumaktan.
ayrılcan mı evlencen mi ne yapacaksan yap artık, kurban olayım.
:KK70: :KK70: yorumlariniza bayılıyorum :-)

Bakın ne güzel "24 yaşındayım öğretmenim sevgilimde öğretmen" diye belirtmişsiniz. İkinizinde mesleği ve geliri var kimseye muhtaç değilsiniz. Kültür farkı aynı ırka mensup insanlar arasında da var. Mutlu olacağınıza gerçekten inanıyorsanız kimseyi takmayın.

Irkcilik bir yana eger ailenin istemedigi biriyle evlenirsen aileler genelde dislarlar. Eger ailenin dusundukleri senin icin onemliyle vazgec baska birini bul sende. Birinin yukarda da bahsettigi gibi aileler genelde hakli cikiyor. Ve unutma Allah korusun anladamazsaniz donup gelecegin yer yine ailen. Evliliklerin yurumesinin en birinci nedeni evliligi ailelerinde onaylamasindan katlaniyor. Iyi dusun bence. Cocuk oyuncagi degil bu isler. Sonucda basina birsey gelirse yine ailen yardimina kosacaktir bosandigin yada bosanacagin esinin ailesi degil. Aksini dusunen coook yanilir. Daha asik olmam dersen de cooook yanilirsin. Aileni dinle derim ben

Kimse kültür farkı kültür farkı demesin. Sevgiliniz ABD'li bir yabancı değil. Kendi ülkemizden, kendi toprağımızdan. Evet, bazı örf ve adetlerinin farklı olduğunu kabul edebilirim ama arada uçurumlar mı var?

Neden bu kadar ırkçı ve kindarlar bu insanlara karşı? Benim çok fazla Kürt arkadaşım var, senelerdir birlikteyiz aramızda gram fark olduğunu düşünmüyorum. Diceksiniz ki evlilik farklı. Hayır efendim değil. Ailesiyle evlenmiyorsunuz. O da sizin ailenizle evlenmiyor.

Aileye çok değer veriyoruz ama kendi kararlarınızı kendi sevginizi kendi hayatınızı siz belirlersiniz.

Şu ırk ayrımını artık bi kenara atın gözünü seveyim. Sevgi dil, ırk, din mi ayırırmış canım. Irkımız ne olursa olsun hepimiz aynı gökyüzünü paylaşıyoruz. Yapmayın, etmeyin..

Sanki bu ulkede kurtler milyonda birmis gibi hala azinlik muamelesi goruyor ya cidden guluyorum.
cevrenizde izmirliyim, bursaliyim, istanbulluyum vs diyen kürt kokenli binlerce insan oldugunu biliyor olmalisiniz.
artik ayni sehirlerde yasayan ayni egitimi almis ayni dunya gorusu ve yaşam tarzina sahip kisiler arasinda irkindan dolayi kultur farkı yasanmiyor bile.
kafanizda soru isaretleri varsa oyalamayin adami, eger siz iliskinizin arkasinda dimdik dursaydiniz kimse boyle paldir kuldur asagilayamazdi sevgilinizi.

X