- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- 118
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Slm kizlar..belki kizcaksiniz bilmiyorum ama icimdekileri dökmek istiyorum.. Ben 28 yasindayim yakinda 29 olucam..hayat kendimi gec kalmis hissediyorum.. Zamaninda 21 22 yaslarindayken ben tum kuzenler amca kizlari yanlizz evlenir cok mutlu olur begeneni cok olur diye hep alttan alttan laf sokarlardi.. Ama hicte beklenilidigi gibi kismetlerim olmadi. Su an hepsi evlendi cocuklari var ben hala yanlizim..geriye donup baktigimda bosa gecmis yillarim ve odamada biriktirdigim ceyiz esyalarimdan baska biseyim yok.. Bende sevmek sevilmek evlenmek yuvama sahip ailemden özgúr yasamak istiyorum. Neden olmuyo benim icin. Aynaya baktigimda yaslanmisim gibi hissediyom.. Gencligim güzelligim gitti sanki. Cok ulutsuzum.. Evlilik hersey demek degil ama insan kendi düzenini yuvasini istiyo. Baskalarinin hayatini yasamaktan biktim artik. Ceyizlerime bakinca cok üzülüyorum. Modasi gecti hepsinin((.. Hic sevilmedim ben. Nasil bi duygu cok merak ediyorum. Yanlizliktan biktim. 28 yildir yanlizim..hayata nasil pozitif bakip tutunmaliyim. Guzel fikirleriniz ve okudugunuz icin herkeze simdiden tskr. Allah razi olsun .
artık bende bütün umudumu kaybettim