• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık

Nazeninne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
82
26
88
Yoruldum boşa kürek çekkmekten. Hiçbir işim yolunda gitmiyor. İşsizlik, yalnızlık,sürekli kapanan kapılar, boşa giden pek çok emeklerim. Yoruldum artık. Yaşıtlarım işinde evinde bense hep aynı.
Sağolun şimdiden iyi ki sizler varsınız.

Pes etme kuzum dua et sabret karamsar olma hiç bi konuda. Derdi veren Allah dermanıda verir sen yeterki ondan iste. Haline şükret ❤️

Hep hayırlısı böyleymiş falan diyorum ama artık gerçekten yoruldum. İçim daralıyor gözyaşlarıö zaten hep hazırda.

Hep hayırlısı böyleymiş falan diyorum ama artık gerçekten yoruldum. İçim daralıyor gözyaşlarıö zaten hep hazırda.
Ne canını bukadar yakıyor? Yada içini daraltıyor sebep ne

En başta işsizlik. En iyi okullarda okudum. Yüksek lisans bile bitirdim ama yok olmuyor sanki görünmezim. Zaten özel hayat sıfır. Hep bi kısmetsizlik. İnsanların lafların da bıktım.

kıyamam.umursamamak hayattaki en güzel duygu bence artık.o kadar zor şeyler yaşıyoruz.bazen en cok bu duyguya ihtiyacımız oluyor.herşeyin iyi giden bi zamanı var.bazen sadece beklemek gerekir.beklerken anın tadını çıkarmaya çalış.zamanla bütün kapılar bir bir açılır inşallah.sen yeter ki umutlu ol canım.hayallerinden vaz geçme.

Nefes alıyorsan şanslısın
Elin ayağın gözün hepsi ayrı birer nimet
Önce bi bunlara şükret
Tırım tırım da iş ara işsizim diye sızlanma, isteyene iş çok
İnternetten başvur, gazete ilanlarına bak, her aradıklarında git görüş bir üç beş deme naisp nerdedir bilemezsin
Gayret çok önemli

ben de aynı ruhı bunalımlardan gecıyorum dedıgınız gıbı ne ıs var ne es var.. Sorunun benım sukursuzlugumden kaynaklandıgını bılıyorum ama bu ınsanı hayattan sogutan eksıklık duygusundan da kurtulamıyorum..Dısarıya hep gucluymusum gıbı bır ızlenım verıyorum ama ıcımde ne fırtınalar kopuyor.. Bır dokun bın Ah ısıt mısali..Rabbım bıze sabırlar versın, ımtıhanımızı kolay eylesin en onemlisi de cokca sukredebilmeyı nasıp etsin insallah..

Aman sizin içiniz geçmiş :K53:
Bi silkelenmeniz lazım
Hayat o kadar güzel ki, güzelliklerle dolu ki kıymetini bilmiyorsunuz
Çiçek, böcek, ağaç, kuş, kitap
11401456_10205746019304264_652914483202994640_n.webp

Bunlardan kopmayın
Gördükçe içiniz açılsın
Kitap demişken Şermin Çarkacı'nın 'Ev yapımı sihirli değnek' kitabını tavsiye ederim

Gecer bu gunler. Hepimiz gectik bu gunlerden.

Once sahip olduklarimiz icin sukur etmemiz, sonra sahip olacaklarimiz icin caba gostermemiz gerekiyor. Sans faktoru de onemli tabii.

isyan yok herşeyin hayırlısı beterin beteri var derler hep boşver akışına bırak ben öyle yapıyorum ne kadar yoruldum dersen o kadar yorulursun ne kadar bıktım dersen daha çok bıkarsın akışına bırak dediğim gibi

Önce karamsarlıktan kurtulmak lazım daha sonra Güzel şeyler için Güzel Dualar lazım.

Hiçbir hayalin isteğin olmayınca insan bitkin düşüyor. Benim de tüm çabalarıma rağmen olmuyor olmuyor. Sorguluyorum çok mu kötü biriyim diye. Destekleyenim elimden tutanım yok. Hep yalnızlık ve gözyaşları.

Back
X