- Konu Sahibi Karpuzlu araba
O zaman güzel bir kavgayı haketmisDemiyorki istetamam diyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman güzel bir kavgayı haketmisDemiyorki istetamam diyor
Kendimden gorsem edicegimde ugrasim gelmiyorO zaman güzel bir kavgayı haketmis![]()
Valla buraya yazıp herkese tek tek cevap yazmak kavga etmekten daha zorKendimden gorsem edicegimde ugrasim gelmiyor2 saat diys tutturunca tamam ne halin varsa gor diyorum
Kaynananla arani soğutcan o zaman. ben boşandım kurtuldum bu durum bendede vardı benimki daha beter bir haldeydi çocuk doğduktan sonra çocuğu bahane ettim gitmedim ben birde çalışan insanım yoruluyordum eşimin o israrlari kayınbabam vefat etmişti bir kaynım vardı onla yaşıyordu.eski esim sürekli, annem yanlız annem yanlız böyle yapa yapa ben yanlız kaldım gitmeyince zaten bana kin beslediler arkamdan olur olmadık şeyler söylediler. biktirdilar beni çünkü benim adam gezmeyi falan sevmezdi birşeyde yaptiramazdim 7 24 yatıya bile orda kalırdık hayattan soguttular beni .eşin göbek bağını kesememis annesinden gerçekten sinir bozucu birşey ne yapabilirsin bilmiyorum gerçekten çok dikkatli olman gereken bir konu şakaya gelmiyor böyle şeyler Allah yardım etsinYavrum biz geziyoruz zaten.ben birsuru fikir sunabilirim ona ama onun ikisaatcik inadi benim gitme inadim carpisiyorlar![]()
Canim ya sende zor gunler gecirmissin neyseki kurtulmussunKaynananla arani soğutcan o zaman. ben boşandım kurtuldum bu durum bendede vardı benimki daha beter bir haldeydi çocuk doğduktan sonra çocuğu bahane ettim gitmedim ben birde çalışan insanım yoruluyordum eşimin o israrlari kayınbabam vefat etmişti bir kaynım vardı onla yaşıyordu.eski esim sürekli, annem yanlız annem yanlız böyle yapa yapa ben yanlız kaldım gitmeyince zaten bana kin beslediler arkamdan olur olmadık şeyler söylediler. biktirdilar beni çünkü benim adam gezmeyi falan sevmezdi birşeyde yaptiramazdim 7 24 yatıya bile orda kalırdık hayattan soguttular beni .eşin göbek bağını kesememis annesinden gerçekten sinir bozucu birşey ne yapabilirsin bilmiyorum gerçekten çok dikkatli olman gereken bir konu şakaya gelmiyor böyle şeyler Allah yardım etsin
Haklısınız tabi.ama eşinizde ne yapsın annesini haftada bir ziyaret etmeyi görev edinmiş.eviniz yakınsa eğer eşinize söyleyin hafta içi gitsin hatta haftada iki gün gitsin.ama pazarları size ayırsın.Annesinede pazarları size ayırdığını söylesin.İyi aksamlar öncelikle
Konu kaynanam kocam çocuğum.
İnanilmaz bir gerginlik var şuan üstümde. Yarin gunlerden pazar ve ben surekli ayni seyin olmasından gerçekten inanilmaz sıkıldım.esim pazar gunleri birtek evde.her pazar kaynanam, eşimle çocuğu cagiriyor evlerine ( bizim aramizda ezelden gelen gerginlik var pek gitmem) istisnasiz her cumartesi aksami bu durum yaşanir.ve esim bana bana sormadan yarin gidiyoruz der.( Hata bende ya bende hep acaba buseferde bizim icin kalirmi bir pazarını bize ayirirmi diye beklentide olurum)
Her defasinda hayal kırıklığı ister istemez moralim bozulur sanki bu evde yokmusum gibi davranilmasi canimi sıkar.. bunu yazarkende gelmis canıma düşmüş atlayabilirim konulari kafaya kafam karisti. Tamam diyor cocugu birakalim biz gezelim diyor.
Simdiye kadar kanser babasini bahane ederdi anlayiş gosterirdim tamam gidin derdim.giderlerdi 1.2 saat durup gelirlerdi sonra beni cikarirdi disari.ama benim yine durum canımı sıkardi.kaynanam asiri kiskanc bir insan sirf beni cikaramasin diye özellikle pazar gunlerini sectigini biliyorum. Cunku işten 5 gibi gelir istese o saatte oglum gelin derdi ama yok haftaici asla çağırmaz hep pazar olur bu.esimde 2 saatlik diye cocugu alir gider.
Kizlar benmi abartiyorum siz olsaniz ne düşünürdünüz?
İnanin çok görmüyorum dediginiz gibi bende bir anneyim.ama sanki ortada bilerek birsey yapılıyor esimde buna uyuyor gibi bir hiss bu beni sıkıyor.haftaici gitse bukadar takmazdimda evde kaldığı tek gun olunca ve surekli hadi hadi bana diyince kaynana sorguluyorum bendeKayinvalide gelin iktidar savaşına dönmüş adeta pazar günleri.Bakin biraz empati yaparsanız ne kendi canınızı sıkarsınız ne eşinizin.Düşünsenize size diyorlar ki çocuğunuzu haftada 1 gün sadece 2 saat görme hakkınız var.O da her hafta değil.Belirlenen gün ve saatlerde izinlisiniz.Siz evladınızı görmemeye dayanabilir miydiniz?Onca emek veriyorsunuz,uykusuz kalıyorsunuz,o düşmesin diye peşi sıra geziyorsunuz ama onu sadece 2 saat görme hakkı veriliyor size?Kulağa hiç hoş gelmiyor değil mi?Bakın esinizde kaç yaşında olursa olsun o da bir ananın evladı.Belki haftaici çok yorgun olduğunu düşündüğü için haftasonu gelmesini tercih ediyordur.Rahatsiz olduğunuz başka bir konu mu var?Eşiniz annesine gittiğinde kayinvalideniz size karşı dolduruyor mu?Huzurunuzu kaçıracak laflar mi duyuyorsunuz?Eşiniz annesinden geldikten sonra davranışları değişiyor mu?Anlattığınız kadarıyla hem annesinin hem sizin gönlünüzü yapmaya çalışıyormuş.Birakin haftada 1 gün 2 saatte olsa ailesini görsün.Kahveye,bara,oraya buraya takılıp sizi ihmal etmesinden iyidir.Bazi haftalar 2 saatinizi kendinize ayırın bazı haftalarda çocuğunuzu kayinvalidenize bırakıp başbaşa planlar yapın.Esiniz size annesine gelmeniz için baskı yapıyor mu?Yapmiyormus.Hem kendi huzurunuz için hem eşinizin mutluluğu için bu 2 saati onlara çok görmeyin.Siz de bir annesiniz bunu unutmayın.
Umarım canimHaklısınız tabi.ama eşinizde ne yapsın annesini haftada bir ziyaret etmeyi görev edinmiş.eviniz yakınsa eğer eşinize söyleyin hafta içi gitsin hatta haftada iki gün gitsin.ama pazarları size ayırsın.Annesinede pazarları size ayırdığını söylesin.
Ve bence şükredin sizide baskılamıyor illa beraber gidelim diye
Umarım düzene girer biran önce bu durum sorunda çözülür
Eş kendi ailesine yani size kesinlikle vakit ayırmalı. Onlar memnun olduktan sonra ikinci aile yani öz ailelerimiz memnun edilir.İyi aksamlar öncelikle
Konu kaynanam kocam çocuğum.
İnanilmaz bir gerginlik var şuan üstümde. Yarin gunlerden pazar ve ben surekli ayni seyin olmasından gerçekten inanilmaz sıkıldım.esim pazar gunleri birtek evde.her pazar kaynanam, eşimle çocuğu cagiriyor evlerine ( bizim aramizda ezelden gelen gerginlik var pek gitmem) istisnasiz her cumartesi aksami bu durum yaşanir.ve esim bana bana sormadan yarin gidiyoruz der.( Hata bende ya bende hep acaba buseferde bizim icin kalirmi bir pazarını bize ayirirmi diye beklentide olurum)
Her defasinda hayal kırıklığı ister istemez moralim bozulur sanki bu evde yokmusum gibi davranilmasi canimi sıkar.. bunu yazarkende gelmis canıma düşmüş atlayabilirim konulari kafaya kafam karisti. Tamam diyor cocugu birakalim biz gezelim diyor.
Simdiye kadar kanser babasini bahane ederdi anlayiş gosterirdim tamam gidin derdim.giderlerdi 1.2 saat durup gelirlerdi sonra beni cikarirdi disari.ama benim yine durum canımı sıkardi.kaynanam asiri kiskanc bir insan sirf beni cikaramasin diye özellikle pazar gunlerini sectigini biliyorum. Cunku işten 5 gibi gelir istese o saatte oglum gelin derdi ama yok haftaici asla çağırmaz hep pazar olur bu.esimde 2 saatlik diye cocugu alir gider.
Kizlar benmi abartiyorum siz olsaniz ne düşünürdünüz?
Bosverin.Siz iyi niyetinizi kaybetmeyin.Allah herkesin kalbini biliyor.Eşinizi tercih yapmak zorunda bırakmayın.Ne annesinden vazgeçebilir ne sizden.Hem evliliginizde zarar görür.Diyelim ki kayinvalideniz bunu kasten yapıyor.Neden işi inada bindirip sinirinizi bozuyorsunuz ki?Egonuza yenilmeyen.Bunu kimin sözü geçecek savaşına çevirmeyin.Eşinizle mutluysaniz,sizi seviyor,değer veriyorsa,evladına iyi bir babalık yapıyorsa böyle küçük şeyleri kafanıza takip huzurunuzu bozmayın.Siz üzüldüğünüzle kalırsınız.İnanin değişmez.Eşiniz annesine düşkün bir adam.70 yaşında da olsa böyle olacak.Babasini kaybettikten sonra kendini baba yerine koymuş.Annesini yarı yolda bırakan bir adamdan size hayır gelir miydi?Kayinvalidenizle ne yaşadıysaniz yaşadınız.Dünü dünde bırakın.Bugune bakın.Belki bir gün sizin ailenizin de size ihtiyacı olabilir.Eşim göndermiyor deyip arkanızı mi döneceksiniz?Adam hafta sonunu değer verdiği,sevdiği 2 kadınla geçirmek istiyor.Lutfen bunu ona çok görmeyin.İnanin çok görmüyorum dediginiz gibi bende bir anneyim.ama sanki ortada bilerek birsey yapılıyor esimde buna uyuyor gibi bir hiss bu beni sıkıyor.haftaici gitse bukadar takmazdimda evde kaldığı tek gun olunca ve surekli hadi hadi bana diyince kaynana sorguluyorum bende
Regliyken bende sinirli olurumYazık kadın zaten kocasını kaybetmis tek mu şuan bilmiyorum ama sonuçta evladını torununu görmek istemesi neden yanlış olsun siz biraz takıntı ettiğiniz için tuhaf gelmiş olabilir ama ben art niyet bulamadım 2 saatte olsun gitsinler geldikten sonra ki zaman da sizin olur ne var ki bunda yazık kadına üzüldüm zaten kanser süreci çok ağır bir dönem eşiyle kim bilir ne zorluk yaşadı hemde kaybetmiş üstüne gitmeyin bence kadının reglyim zaten aşırı duygulandım şuan anlamsız![]()
Canim bizim eskiden beri bi takım sorunlarimiz var.oyuzden sık sık görüşmeyi tercih etmiyorum.ayda yilda bir ancaKv de hafta içi akşam yemeğe gidin hafta sonu aile planlaması yapın.![]()
Bosverin.Siz iyi niyetinizi kaybetmeyin.Allah herkesin kalbini biliyor.Eşinizi tercih yapmak zorunda bırakmayın.Ne annesinden vazgeçebilir ne sizden.Hem evliliginizde zarar görür.Diyelim ki kayinvalideniz bunu kasten yapıyor.Neden işi inada bindirip sinirinizi bozuyorsunuz ki?Egonuza yenilmeyen.Bunu kimin sözü geçecek savaşına çevirmeyin.Eşinizle mutluysaniz,sizi seviyor,değer veriyorsa,evladına iyi bir babalık yapıyorsa böyle küçük şeyleri kafanıza takip huzurunuzu bozmayın.Siz üzüldüğünüzle kalırsınız.İnanin değişmez.Eşiniz annesine düşkün bir adam.70 yaşında da olsa böyle olacak.Babasini kaybettikten sonra kendini baba yerine koymuş.Annesini yarı yolda bırakan bir adamdan size hayır gelir miydi?Kayinvalidenizle ne yaşadıysaniz yaşadınız.Dünü dünde bırakın.Bugune bakın.Belki bir gün sizin ailenizin de size ihtiyacı olabilir.Eşim göndermiyor deyip arkanızı mi döneceksiniz?Adam hafta sonunu değer verdiği,sevdiği 2 kadınla geçirmek istiyor.Lutfen bunu ona çok görmeyin.
Bitmiyorki bahanesi yorgunum diyor buseferde.birde genellde cocukla gittikleri icin işten gelip cocugu almasi gerekiyor.oylede yapmıyor.sadece işten ciktiginda bazen onlara bi görünüp gelir.kaynanamda zaten torunuyla gelsin istiyorHaklısınız. O günü birlikte geçirmek istiyorsunuz. Eşinizin ziyaretleri hafta içine bırakılabilir