• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım ayni şeylerin yaşanmasından 🤐

Bitmiyorki bahanesi yorgunum diyor buseferde.birde genellde cocukla gittikleri icin işten gelip cocugu almasi gerekiyor.oylede yapmıyor.sadece işten ciktiginda bazen onlara bi görünüp gelir.kaynanamda zaten torunuyla gelsin istiyor
Valla zor. Kim olsa problem çıkarır ailesiniz sonuçta🤷‍♀️

Valla keşke benim eşimle bebeğide annesi çağırsa 2 saat kafa dinlerim. Bence güzel yönünden bakın. Size gıcıklığına yapıyor diye düşüneceğinize , bana gıcıklık yapmaya çalışıyor ama ben bunu kendim yararına kullanıyorum anlayışına çevirin.
Oyle yapmaya calisiyorum napim 😁cocuguda hazirladim gidicekler şimdi

Canim bizim eskiden beri bi takım sorunlarimiz var.oyuzden sık sık görüşmeyi tercih etmiyorum.ayda yilda bir anca
Onlar hafta içi gitsinler eşin yani çocukla bi akşam gitsinler haftasonu size kalsın. Olmaz mı. At desen de atılmıyor ki malesef. Hep hayatınızda olacak. O yüzden bi denge kurmak lazım.

Onlar hafta içi gitsinler eşin yani çocukla bi akşam gitsinler haftasonu size kalsın. Olmaz mı. At desen de atılmıyor ki malesef. Hep hayatınızda olacak. O yüzden bi denge kurmak lazım.
Valla ben bezdim artik ne hali varsa görsün sıkıldım onun 2 saat diye canima düşmesinden

Her hafta izinli olduğu gün olması doğru değil. Kv nin cumartesi arayıp garantileme durumu da kasıtlı belli ki. Hiç gitmemeli demiyorum bazı haftalar pazar gider bazı haftalar iş çıkışı uğrar. Fakat eşiniz yorgunluğunu bahane ediyor. Fırsat bu sizde çıkın eşinizin çıktığı saatte eve geçince haber verin geçeyim ya da beni şuradan alın deyin. Birşey değişir mi bilmem.

Her hafta izinli olduğu gün olması doğru değil. Kv nin cumartesi arayıp garantileme durumu da kasıtlı belli ki. Hiç gitmemeli demiyorum bazı haftalar pazar gider bazı haftalar iş çıkışı uğrar. Fakat eşiniz yorgunluğunu bahane ediyor. Fırsat bu sizde çıkın eşinizin çıktığı saatte eve geçince haber verin geçeyim ya da beni şuradan alın deyin. Birşey değişir mi bilmem.
O bana diyorki cocugu birakalim biz gezelim.seytan diyor her cagirdigi gun cocukla esinle git bak bakalim birdaha cagiracakmi pazar günleri. İkimiz de birbirimizden haz etmedimiz icin ayar olabilir 😁yada cocugu birakinca direk gezmeye gitsek çıldırır huyunu biliyorum Asiri kiskanc.kendini bakici gibi hisseder zoruna gider

O bana diyorki cocugu birakalim biz gezelim.seytan diyor her cagirdigi gun cocukla esinle git bak bakalim birdaha cagiracakmi pazar günleri. İkimiz de birbirimizden haz etmedimiz icin ayar olabilir 😁yada cocugu birakinca direk gezmeye gitsek çıldırır huyunu biliyorum Asiri kiskanc.kendini bakici gibi hisseder zoruna gider
Deneyin bakalım.

Eşin haftaiçi yoruluyorum dediği için annesi de haftasonu çağırıyor doğal olarak
Ama haftaicide gititigde oluyor isten eve gelmeden once.. kaynanam diyor cocukla gel oda işten eve gelip tekrar gidemez dusunu alit yemegini yer sonra uyur eve geldiğinde tekrar çıkmıyor.oyuzden yorgunum diyor

Ama haftaicide gititigde oluyor isten eve gelmeden once.. kaynanam diyor cocukla gel oda işten eve gelip tekrar gidemez dusunu alit yemegini yer sonra uyur eve geldiğinde tekrar çıkmıyor.oyuzden yorgunum diyor
O zaman eşine söyle “haftada iki kere gidiyorsun, ben gezmek isteyince yorgunum diyorsun, bu durum beni sinir ediyor haftada bir kere git.”

O zaman eşine söyle “haftada iki kere gidiyorsun, ben gezmek isteyince yorgunum diyorsun, bu durum beni sinir ediyor haftada bir kere git.”
Haftaici anneme eve gelince anneme tekrar gidemem diyor.benide çıkarıyor ama.beni biraz kizdiran kaynanam pazar günlerimizi elimizden almak icin yaptığını düşünüyorum esimde ona uyum sağlıyor gibi.yoksa biz yine cikiyoruz.onlar simdi gitti annesine eve gelince busefer biz cikicaz

Haftaici anneme eve gelince anneme tekrar gidemem diyor.benide çıkarıyor ama.beni biraz kizdiran kaynanam pazar günlerimizi elimizden almak icin yaptığını düşünüyorum esimde ona uyum sağlıyor gibi.yoksa biz yine cikiyoruz.onlar simdi gitti annesine eve gelince busefer biz cikicaz
Eee size de zaman ayırıyormuş işte problem ne o zaman. Otur deyine oturacak kalk deyince kalkacak mı bu adam... ben sorun göremedim

Görsün elbette o sıkıntı degilde bana inatmis gibi geliyor yaniliyormuyum
Neden her seyi kendi uzerinize aliniyorsunuz, oglunuz ilerde calişsa hafta ici yorgun argin isten cikip gelsin beni gorsun mu dersiniz, yoksa haftalik izninde 1 saat yanima ugrasin mi?
Bence duello yok ortada, varsada kaynananizin bundan haberi yok ☺️
Butun gunu yanimda gecir demiyormus sonucta bir saat iki saat gorup cikiyormus.
Butun gunu orda geciriyor biz hic bisey yapamiyoruz deseydiniz yorumum farkli olabilirdi, ama siz abartiyorsunuz şuan

Birkerecik kaynanamin istedigini eline vermemesi birkerecik ya anne bugun hanimla cocukla gezeciz haftaya yada hafici isten geldimde geliriz demesi😁
İyide adam zaten annesini gorup ben gidiyorum diyormus 1 2 saat sonra.
Kaynananiz gezdiginiz her yere pesinizden gelmiyor anladigim kadariyla, dua et bence her pazar sabah 8 de kendide gelebilirdi.

Neden her seyi kendi uzerinize aliniyorsunuz, oglunuz ilerde calişsa hafta ici yorgun argin isten cikip gelsin beni gorsun mu dersiniz, yoksa haftalik izninde 1 saat yanima ugrasin mi?
Bence duello yok ortada, varsada kaynananizin bundan haberi yok ☺️
Butun gunu yanimda gecir demiyormus sonucta bir saat iki saat gorup cikiyormus.
Butun gunu orda geciriyor biz hic bisey yapamiyoruz deseydiniz yorumum farkli olabilirdi, ama siz abartiyorsunuz şuan
Canim kaynanama kalsa onlad orda yatili kalir 2 saat duran eşim 😁

En son evimde kavga cikarip kiziyla kapimi yumrukladiklarinda kovdum çünkü :)
İste bak buna ragmen gelebilirmis yani ne yapsin kadin eve girme, oglunu cagirma, oglu haftada bir de olsun gitmesin.
Duruma esiniz acisindan bakin siz ister sevin ister sevmeyin annesi o kadin maalesef.

Back
X