Bıktım bıktım bıktım! Bir akıl verin arkadaşlar.

Ay kocama öyle demeyin lütfen:KK43: fazla iyi niyetli galiba zaten eşim o kadar iyi olmasa inanın şimdiye kadar elli kere bosanmistim.
Bende birinin kocasına ş.r.fs.z demiştim
Ama kadına vurmuş diye dedim

Kadın bana çıkıştı kocama öyle diyemezsin diye ( sanki ona vuran benmişim gibi )
Bi de kibledi sanırım ban yedim

He annem he toz kondurmayın
Annesini, babasını, 7 ceddini arayın, suçunuz yoksa bile cim cim annecim deyip özürler dileyin 'kişiliğinizi ayaklar altına alın (sizin tabirinizle) ' mükemmel çözüm.

Esin de senin aileni ariyor mu?
Kb kim bu arada kulak burun mu?
hayır çok çok nadir zamanlar da arıyor. Aslında o şekilde kısaltma yapmayı sevmiyorum ama uzun yazıp sizi sıkmak istemedim k bakmayın kayınbaba demek.

hayır çok çok nadir zamanlar da arıyor. Aslında o şekilde kısaltma yapmayı sevmiyorum ama uzun yazıp sizi sıkmak istemedim k bakmayın kayınbaba demek.
Valla beynim basmadi asil sen kusura bakma
Sen hemen babani veya anneni ara, kocani arasinlar sonra da suratina kapasinlar teli
Oyle olmaz boyle olurmus de sen de
Hayir ben anlamiyorum esinin senden istedigi seyi kendisi uygulamiyormus ki ne hakla isteyebiliyor luzumsuz ailesini aramani?

Şamaroglana donmusun canim elin kadini adami bile sana sozu yetiyor. Kocanda pek akilli seni one sürüyor .
Sor bakalim kendisi bile anne babasini cekebiliyor muda esinden istiyor çekmesini.
Senin ailen yapsa ne dusuncek acaba.
benim ailem yapsa kıyametler kopar:(

Valla beynim basmadi asil sen kusura bakma
Sen hemen babani veya anneni ara, kocani arasinlar sonra da suratina kapasinlar teli
Oyle olmaz boyle olurmus de sen de
Hayir ben anlamiyorum esinin senden istedigi seyi kendisi uygulamiyormus ki ne hakla isteyebiliyor luzumsuz ailesini aramani?
benim ailemden hiç böyle nezaketsizlikler görmedi aslında görse azıcık empati yapar nasıl üzüldüğümü görür.

Acr diye ses kayıt programı var onu yükle. Ara kv ni konuş. Kadının sana söyledikleri vs. Konuşmalar kaydolsun. Esinle dinleyin. Birde is bahaneleri yap . Ara derse caldir kapat. Aradım acmadilar de.
böyle bir prog. yükleyip kayıt ederse eşine dinletmesin. ben olsam cok kızardım.
zaten bildiğim bir şeyi daha da gözüme neden sokuyorsun derdim.

Bende birinin kocasına ş.r.fs.z demiştim
Ama kadına vurmuş diye dedim

Kadın bana çıkıştı kocama öyle diyemezsin diye ( sanki ona vuran benmişim gibi )
Bi de kibledi sanırım ban yedim

He annem he toz kondurmayın
Annesini, babasını, 7 ceddini arayın, suçunuz yoksa bile cim cim annecim deyip özürler dileyin 'kişiliğinizi ayaklar altına alın (sizin tabirinizle) ' mükemmel çözüm.
inanın sorun eşim olsa bi psikolağa götürürüm tedavi olur tavır yaparım canını acıtırım ama sorun ailesi ona da bir şey diyemiyorum bazen çok mahçup oluyor farkındayım dün de ne yapayım ailem değiştiremem ki diyor bana ama öyle toz kondurmayan manyak tiplerden değilim hatta fazla realistim hatta bazen kızıyorum beni koruyamıyorsun diye o da sen öyle zannet seni o kadar çok savunuyorum ki canın sıkılmasın diye söylemiyorum diyor. Ben sizi kiblemem herkes fikrini belirtmekte serbesttir:)

inanın sorun eşim olsa bi psikolağa götürürüm tedavi olur tavır yaparım canını acıtırım ama sorun ailesi ona da bir şey diyemiyorum bazen çok mahçup oluyor farkındayım dün de ne yapayım ailem değiştiremem ki diyor bana ama öyle toz kondurmayan manyak tiplerden değilim hatta fazla realistim hatta bazen kızıyorum beni koruyamıyorsun diye o da sen öyle zannet seni o kadar çok savunuyorum ki canın sıkılmasın diye söylemiyorum diyor. Ben sizi kiblemem herkes fikrini belirtmekte serbesttir:)
Bende kimseye hak etmediği sıfatı yazmam
Kadına el kaldıranın sıfatı neyse onu yazdım
Neyse

Senin konuna gelirsem
Eşin seni korumasın ama ısrar da etmesin
Herkes kendi ailesini arasın, sanki arayınca adam gibi konuşuyolarmış gibi niye zorla aramanı istiyorlar eşin de onlara çanak tutuyor
Korumak böyle olmaz, yanlış biliyor o

Aramıyorum de
Sende benim ailemi aramıyosun ama bizimkiler zorla iletişime geçip hakaret yağdırıyo mu ? Hayır.
Normali bu zaten, bende seninkileri aramayacağım de.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Lütfen bana bi akıl verin, öneri sunun, yol gösterin. Nisanlandigimdan beri eşimin ailesi canıma yetti gerek ultra manyak bir şekilde bana takmis görümcek gerekse sürekli istediği olsun isteyen histerik k.b, sinsi kv yemin ederim ne hakaretler ne ikiyuzlulukler ama uzatmayacagim...
Arkadaşlar biz evleneli 2 yıl oldu eşimin ailesinin hoşlarına gitmeyen bi durum olduğunda kb açıp telefonda bana hakaret ediyor(şaka gibi değil mi). Ve her seferinde alttan aldim özür diledim sırf üç günlük dünya onlar büyük diye diye sustum gittim sarıldım hiç bir şey yokmuş gibi annecim babacım resmen kişiliğimi ayaklar altına aldım
En son olay şu şekilde oldu.Biz eşimle görev için başka şehirdeyiz geçen ay izin için memlekete gittik döneceğimiz gün o kadar saçma nedenden kb bize tavır yaptı biz gorev yaptigimiz sehre döndük neyse kandil oldu aradık telefonlara bakmadı doğum günümdü aramadı beni (ve inanılmaz derecede kendi doğum gününü hediyesini önemser ama 4 yıldır bana hiç bir şekilde hediye almadılar:KK66: ) geçen hafta eşim annesini aradı bu arada kv ile ara ara görüştük bu dönemde. Neyse kv açti ağzını yumdu gözünü kb kızdırmisiz Allah size de sizin gibi çocuk versin demeler falan kendince bize beddua ediyor falan ve inanın ben o kadar bıktım bu insanlardan o kadar yıldım ki.
Bu ay izni iptal ettirdik çok sevdiğim kendi ailemi bile görememek pahasına memlekete gitmiyorum yemin ederim canımdan bezdim psikolojik şiddet görüyorum bunlardan.Ne seslerini duymak ne yüzlerini görmek istiyorum. Sorun şu ki eşim "senlik bi durum yok babam bana sinirlendi sen ara onları bak sen kaç gündür annemi aramıyorsun
şimşekleri üstüne çekiyorsun"diyor. İlla ara diyor dün bunlar yüzünden tartıştık ve gece hiç uyumadim. Arkadaşlar uzun süredir aramadığım için kesin saçma sapan konuşup tavır yapacaklar ve en son istedigim şey onların sesini ve kendilerini über mükemmel zannetmelerini dinlemek.Aramasam eşim üzülüyor boyle sorunlari aşamayiz diyor ve en son kv aradiginda esim hadi anne poncige veriyorum teli dedi ama kv telefonu yuzume kapatti konusmadi.Siz olsanız ne yapardınız? Ne derdiniz Allah aşkına bir şey söyleyin bana:KK43: hadi aradım diyelim nasıl konuşmalıyim bi yol gösterin bana lütfen.
ne mi yaparım o kocanı önce yolarım onun anne babasından sanane herkesin anası danası kendine de izne çık kendi ailene git.

S...çar sıvar bırakırım, kocam düşünsün
O kadarı abartı, kim kime hakaret ediyor, küfür ediyor, büyükse büyüklüğünü bilecek, bilmiyorsa aynı dilden cevabını veririm, kocamda istiyorsa dizlerinin dibinde otursun, hiiiççç tınlamam
o kadar varoşca ki anlatamam size yaptıkları gitse dizlerinin dibinde otursa ona da huzur vermezler gerçekten ilginç bi yapıları var

o kadar varoşca ki anlatamam size yaptıkları gitse dizlerinin dibinde otursa ona da huzur vermezler gerçekten ilginç bi yapıları var

Tavrını koymalısın
Eşin koca adam o yaşta hakareti sindirebiliyorsa kendisi bilir
Ama yerinde olsam ben sindirmezdim

Bende kimseye hak etmediği sıfatı yazmam
Kadına el kaldıranın sıfatı neyse onu yazdım
Neyse

Senin konuna gelirsem
Eşin seni korumasın ama ısrar da etmesin
Herkes kendi ailesini arasın, sanki arayınca adam gibi konuşuyolarmış gibi niye zorla aramanı istiyorlar eşin de onlara çanak tutuyor
Korumak böyle olmaz, yanlış biliyor o

Aramıyorum de
Sende benim ailemi aramıyosun ama bizimkiler zorla iletişime geçip hakaret yağdırıyo mu ? Hayır.
Normali bu zaten, bende seninkileri aramayacağım de.
inanır mısınız şu son kurduğunuz cümle var ya aynısını kurdum dün akşam ama böyle sorunları aşamayız suçsuzken suçlu duruma düşüyorsun dedi bana

böyle bir prog. yükleyip kayıt ederse eşine dinletmesin. ben olsam cok kızardım.
zaten bildiğim bir şeyi daha da gözüme neden sokuyorsun derdim.

Tabi kizilabilir de . Konu sahibi saygılı bir kişiye benziyor. Cümleleri net aktarmak için bir kerelik yapılabilir diye düşündüm. Sonuçta bu konuya eşinin el atması , ailesinin önüne geçmesi lazım.

Tavrını koymalısın
Eşin koca adam o yaşta hakareti sindirebiliyorsa kendisi bilir
Ama yerinde olsam ben sindirmezdim
inanın bu sefer DİRENİYORUM ve o kadar sinirlerim bozuk ki bana destek olun güç verin diye açtım bu sefer bu konuyu yoksa yaptıklarını anlatsam ağzınız açık kalır.

ben onlar ariyor acmiyorum da esim niye acmiyorsun demiyor. kusura bakmayin ama benim ailem yapsa kiyamet kopar diyorsunuz bi onun ailesi mi kiymetli. onlarin gereksiz nazlarini ogullari ceksin. siz hic birsey yapmak zorunda degilsiniz ki gereginden fazlasini yapmissiniz zaten. bence esinize net bi sekilde soyleyin aramayacaginizi. anlaman icin annemin suratina tel kapatmasi mi lazim, kusura bakma benim ailem bunu yapabilecek insanlar degil diyiverin.

Tabi kizilabilir de . Konu sahibi saygılı bir kişiye benziyor. Cümleleri net aktarmak için bir kerelik yapılabilir diye düşündüm. Sonuçta bu konuya eşinin el atması , ailesinin önüne geçmesi lazım.
inanın o da farkın da normal olmadıklarının ama gel gelelim kan bağı ailesi işte geçen hafta aradığın da annesi hakaret ederken anne yanlış düşünüyorsunuz falan dedi ama eşimin dediklerini önemseyen kim?

Back
X