Bıktım bıktım bıktım! Bir akıl verin arkadaşlar.

inanır mısınız şu son kurduğunuz cümle var ya aynısını kurdum dün akşam ama böyle sorunları aşamayız suçsuzken suçlu duruma düşüyorsun dedi bana
Atıyo inanma
Sorunun kaynağı sen değilsin
Gitsin anne babasıyla çözsün önce

Ben soğuk bi tipim
Annemi bile nadir ararım ( ama yakınız hep görüşürüz )
Kayınvalidemi ara deseler aramam ( yine aynı şekilde ziyaretine giderim )
Zorla kimse kimseyi aramamalı
Hele hakaret işitiyorsa hiç iletişim kurmamalı
Mantıklı bi kadına benziyorsun ama eşin dengeyi kuramıyor, eşine çemkir seni hiç bişey zorlayamazlar

Aramasam eşim üzülüyor boyle sorunlari aşamayiz diyor ve en son kv aradiginda esim hadi anne poncige veriyorum teli dedi ama kv telefonu yuzume kapatti konusmadi.Siz olsanız ne yapardınız?

S...çar sıvar bırakırım, kocam düşünsün
O kadarı abartı, kim kime hakaret ediyor, küfür ediyor, büyükse büyüklüğünü bilecek, bilmiyorsa aynı dilden cevabını veririm, kocamda istiyorsa dizlerinin dibinde otursun, hiiiççç tınlamam

+1

Anan seni, elin koca herifi sana küfür etsin, onun bunun kaprisini çek, ruhsal olarak çöküşe uğrayıp üzüntüden kafanı oynat diye mi doğurdu? Sen ne çekiyorsun bu muameleyi?

Kusura bakma da hiçbir kocanın sevgisi, bir insanı bu derece paspas yapmamalı.
Eşin de diyormuş ya "Ailemi değiştiremem, atayım mı?" diye. Atmış ki zaten eşin ailesini... Senin üzerine atmış direkt, sen muhatap oluyorsun bu rezilliklerle, çekilir dert mi?

Şükür dedim bir daha şu saçmalığı okuyunca kusura bakma.
O kp filan bana küfür edecek ben de susacağım? Bir susarım, iki susarım...
Bir yerden sonra, tek cinnete bakar, yıkarım ortalığı, parmağımı da sallarım kocaya "Ya sustur, ya uzak tut" diye.

Kaldı ki böylesi insanları nereden bulup katıyorsunuz hayatınıza anlayamıyorum, hiç mi bakmıyorsunuz evleneceğiniz adamın nasıl biri olduğuna, onun ailesine, huyuna suyuna, nasıl gizliyor bu insanlar gerçek yüzlerini, ne biçim işler bunlar? :/

adam size hakaret ediyor üstüne siz hala niye sırnaşıyosunuz? eşinizind e sizn hakaret yemenizle bi problemi yok herlade ara filan dediğine göre. kusura bakmayın ama sizin şu durumdan niye yakındığınızı anlamadım, olayların bu noktaya gelmezine izin vermişsiniz.

Suçlu değilken özür dilemişsin
Annecim babacım demeye devam etmişsin
Benim kişisel problemim yok ama suçsuzken bir Allah'ın kulundan özür dilemem
Sen alttan almanın dibine vurmuşsun
Onlarda meydanı boş bulmuş
Eşine zaten bişey diyesim bile gelmiyo, seni koruduğu filan yok aksine ezdiriyo
Sen kukla değilsin kimi ne zaman arayacağına kendin karar verebilirsin
Eşin gibi
Bak o senin aileni arıyo mu? Hayır
Sende böyle ol
Ara derse önce sen benim ailemi ara de, annene de selam söyle azıcık başının etini yesin damadın :D
Nasıl oluyomuş görsün

+1

Anan seni, elin koca herifi sana küfür etsin, onun bunun kaprisini çek, ruhsal olarak çöküşe uğrayıp üzüntüden kafanı oynat diye mi doğurdu? Sen ne çekiyorsun bu muameleyi?

Kusura bakma da hiçbir kocanın sevgisi, bir insanı bu derece paspas yapmamalı.
Eşin de diyormuş ya "Ailemi değiştiremem, atayım mı?" diye. Atmış ki zaten eşin ailesini... Senin üzerine atmış direkt, sen muhatap oluyorsun bu rezilliklerle, çekilir dert mi?

Şükür dedim bir daha şu saçmalığı okuyunca kusura bakma.
O kp filan bana küfür edecek ben de susacağım? Bir susarım, iki susarım...
Bir yerden sonra, tek cinnete bakar, yıkarım ortalığı, parmağımı da sallarım kocaya "Ya sustur, ya uzak tut" diye.

Kaldı ki böylesi insanları nereden bulup katıyorsunuz hayatınıza anlayamıyorum, hiç mi bakmıyorsunuz evleneceğiniz adamın nasıl biri olduğuna, onun ailesine, huyuna suyuna, nasıl gizliyor bu insanlar gerçek yüzlerini, ne biçim işler bunlar? :/
eşim gerçekten iyidir ona bir şey diyemem . AMA ailesine gelince şunu söyliyeyim babası babamın çocukluk arkadaşı ve babam bile diyor ki bunlar ne biçim insanlarmış tanıyamamışız . Halam da kv arkadaşı ve söylediği cümle şu bana bir daha kimseye iyi demeyeceğim insan içine girmeyince bilemiyormuş kızım. İnsan içine girmeyince bilemiyor kardeş:(

Suçlu değilken özür dilemişsin
Annecim babacım demeye devam etmişsin
Benim kişisel problemim yok ama suçsuzken bir Allah'ın kulundan özür dilemem
Sen alttan almanın dibine vurmuşsun
Onlarda meydanı boş bulmuş
Eşine zaten bişey diyesim bile gelmiyo, seni koruduğu filan yok aksine ezdiriyo
Sen kukla değilsin kimi ne zaman arayacağına kendin karar verebilirsin
Eşin gibi
Bak o senin aileni arıyo mu? Hayır
Sende böyle ol
Ara derse önce sen benim ailemi ara de, annene de selam söyle azıcık başının etini yesin damadın :KK70:
Nasıl oluyomuş görsün
bir kere nişanlıyken annem çok üzüldüğümü görünce aramıştı ama kavga hakaret falan yok onda bile nasıl bozulmuştu eşim. Ben öleyim değil mi 3 5 ay da bir hakaret kavga kp düzelse kv bozulur alınır bir şeye görümcem nişanlandığımızdan beri takmış bana ama hep sabreden benim. YETTİLER BENDE ARAMAYACAĞIMMM

bir kere nişanlıyken annem çok üzüldüğümü görünce aramıştı ama kavga hakaret falan yok onda bile nasıl bozulmuştu eşim. Ben öleyim değil mi 3 5 ay da bir hakaret kavga kp düzelse kv bozulur alınır bir şeye görümcem nişanlandığımızdan beri takmış bana ama hep sabreden benim. YETTİLER BENDE ARAMAYACAĞIMMM
Heh şöyle
Arada eşin aklını bulandırırsa gel
Ben sana telkin veririm

Herkes 9 aylık
Kocaman insanlarız
Kimi ne zaman arayacağımıza kendimiz karar verebiliriz

Seni zorlayanı, sende zorla
Bazısı laftan anlamaz
Aynısını yaşaması gerekir

adam size hakaret ediyor üstüne siz hala niye sırnaşıyosunuz? eşinizind e sizn hakaret yemenizle bi problemi yok herlade ara filan dediğine göre. kusura bakmayın ama sizin şu durumdan niye yakındığınızı anlamadım, olayların bu noktaya gelmezine izin vermişsiniz.
VERDİM VERDİM işin içinden çıkamıyorum şimdi kız kardeşim bile diyor seni tanıyorum nasıl bu kadar sabredebiliyorsun diye. Ben de bilmiyorum neden bu insanlara sabrediyorum acı çekiyorum üzülüyorum.

eşim gerçekten iyidir ona bir şey diyemem . AMA ailesine gelince şunu söyliyeyim babası babamın çocukluk arkadaşı ve babam bile diyor ki bunlar ne biçim insanlarmış tanıyamamışız . Halam da kv arkadaşı ve söylediği cümle şu bana bir daha kimseye iyi demeyeceğim insan içine girmeyince bilemiyormuş kızım. İnsan içine girmeyince bilemiyor kardeş:KK43:

İyilik çok yönlü bir kavram canım, senin kocan iyi bir insan olabilir ama ailesi karşısında pasif, edilgen...
Sözü anasına danasına geçmiyor, bu kez size çalışıyor "Alttan alıver, özür dile" diye, azıcık da sinsi sanki, manipüleye uygun olduğunuzu keşfetmiş, üzerine üzerine gidiyor bu yönünün.

Bu halde dengeyi kuramayan adam, en kötü ihtimalle sevdiği insan zarar görmesin - incinmesin diye onu uzak tutar.
Ona "Ara annemleri" demez, "Özür dileyiver hadi" demez, küfür işiteceğini bile bile iteklemez ya...
Salla parmağını kocana tehditkar konuş biraz, "Yetti canıma doydum be!" diye vur artık masaya.
İnan çok sinirlendim, sert çıkış, baktın oralı değil al aileni de arkana, gerekirse çeksin baban alsın damadın hesabını.

Çok sinirlendim çokk..
Bu kadar sessiz kalmana çok sinirlendimm.

İyilik çok yönlü bir kavram canım, senin kocan iyi bir insan olabilir ama ailesi karşısında pasif, edilgen...
Sözü anasına danasına geçmiyor, bu kez size çalışıyor "Alttan alıver, özür dile" diye, azıcık da sinsi sanki, manipüleye uygun olduğunuzu keşfetmiş, üzerine üzerine gidiyor bu yönünün.

Bu halde dengeyi kuramayan adam, en kötü ihtimalle sevdiği insan zarar görmesin - incinmesin diye onu uzak tutar.
Ona "Ara annemleri" demez, "Özür dileyiver hadi" demez, küfür işiteceğini bile bile iteklemez ya...
Salla parmağını kocana tehditkar konuş biraz, "Yetti canıma doydum be!" diye vur artık masaya.
İnan çok sinirlendim, sert çıkış, baktın oralı değil al aileni de arkana, gerekirse çeksin baban alsın damadın hesabını.

Çok sinirlendim çokk..
Bende fazla kaptırıyorum konu sahibiymiş gibi..
Sinirleniyorum ama bazısı beni konusundan kovuyo :D
Sen ne güzel kibar kibar yazıyosun
Aynı şeyi düşünüyoruz ama ben fazla kibar yazamıyorum dümdüz onu de bunu de sen nasıl şunu şunu yaparsın diyorum

Çok sinirlendim çokk..
Bu kadar sessiz kalmana çok sinirlendimm.[/QUOTA

Çok sinirlendim çokk..
KESİNLİKLE İŞTE BU KELİMELER PASİF EDİLGEN. ben de böyle olduğunu söylüyorum ama kabul etmiyor. Eşimin kardeşi var onun sevgilisi bütün bu tartışmaları biliyor gözü korktu bu yüzden 5 senelik ilişkilerini bitirdi kayınbiraderim yalvar yakar sözlerle kızı döndürdü geri bu arada kayınbiraderim eşimin tam tersi alnını karışlar ana baba dinlemez ama onlar bir kıymetli anlatamam size. Ama bana bize gelince çok fevriler çünkü hep yuttuk ana baba hakkı büyükler aman üç günlük dünya diye diye zehir ettik kendimize o seti eşim kursa kardeşinin yaptığını yapsa o koca çeneleri belki kapanır belki psikolojim bu kadar bozulmaz ağlama krizlerine girmezdim. haftasonu parmağımı salladım inanın ama yok dün yine arayıver diyor şaka gibi...

KESİNLİKLE İŞTE BU KELİMELER PASİF EDİLGEN. ben de böyle olduğunu söylüyorum ama kabul etmiyor. Eşimin kardeşi var onun sevgilisi bütün bu tartışmaları biliyor gözü korktu bu yüzden 5 senelik ilişkilerini bitirdi kayınbiraderim yalvar yakar sözlerle kızı döndürdü geri bu arada kayınbiraderim eşimin tam tersi alnını karışlar ana baba dinlemez ama onlar bir kıymetli anlatamam size. Ama bana bize gelince çok fevriler çünkü hep yuttuk ana baba hakkı büyükler aman üç günlük dünya diye diye zehir ettik kendimize o seti eşim kursa kardeşinin yaptığını yapsa o koca çeneleri belki kapanır belki psikolojim bu kadar bozulmaz ağlama krizlerine girmezdim. haftasonu parmağımı salladım inanın ama yok dün yine arayıver diyor şaka gibi...
Arama.

Sinirleniyorum ama bazısı beni konusundan kovuyo :KK70:
Aynı şeyi düşünüyoruz ama ben fazla kibar yazamıyorum dümdüz onu de bunu de sen nasıl şunu şunu yaparsın diyorum
herkesin tarzı farklıdır ve buna saygı duymazsak nerede kaldı hoş görü?

herkesin tarzı farklıdır ve buna saygı duymazsak nerede kaldı hoş görü?
Ben zaten konuyu önemsemesem yazmam
Önemsiyorum ama nasıl bunu kendine yapmalarına müsaade edersin gibi hey heylerim geliyo
Ondan öyle fazla naif yazamıyorum
Ama hakaret filan yazmam tabi, sadece cümlelerim sert olabiliyo
E o kadar olur
Belki konu sahipleri kendine gelir

Ne pahasına olursa olsun ARAMAZDIM!!
Eşim üzülüyor demişsin eee sen üzülmüyormusun hiç? onların bu saça m sapan hareketlerinden.
Bırak üzülsün.
Ben üzülceğime eşim üzülsün artık yeter !! derdim ve aramazdım.

Hakaret olmasa bile ben aramam
Yani ara denince ters teper bende
Arar mısın bazen bari dese, kandil mandil ararım belki
Çünkü ben arkadaşlarımı bile aramam mesaj atarım, öyle tuhaf bi tipim. Kimseye özel değil

Ama biri bana hakaret etse ben daha ona selam vermem, ne araması
Eşim de ister üzülsün ister büzülsün

Benim üzülmem onun için birşey ifade etse önce anne babasına hoppp orda durun eşime hakaret edemezsiniz demeyi bile beceremiyosa ben üzüleceğime o üzülsün zaten. Anne onun baba onun derdi niye bi tek bana düşüyo

VERDİM VERDİM işin içinden çıkamıyorum şimdi kız kardeşim bile diyor seni tanıyorum nasıl bu kadar sabredebiliyorsun diye. Ben de bilmiyorum neden bu insanlara sabrediyorum acı çekiyorum üzülüyorum.
Çünkü merhamet sizin benliğinizi çalmış başkalarınin oyunlarına rol almak icin kendi rolünüz den çıkmışsiniz yazık Oysaki bencillik kötü derler insanlar bence biraz bencil olun daha fazla tükenip bitmektense

Ben zaten konuyu önemsemesem yazmam
Önemsiyorum ama nasıl bunu kendine yapmalarına müsaade edersin gibi hey heylerim geliyo
Ondan öyle fazla naif yazamıyorum
Ama hakaret filan yazmam tabi, sadece cümlelerim sert olabiliyo
E o kadar olur
Belki konu sahipleri kendine gelir
aslında dürüst olayım bir kapı belki arayacaktım ama şu okuduklarımdan sonra aramayacağım biliyor musunuz iyi de olsam kötüyüm kötü de olsam kötüyüm neden canımı sıkıp üzüyorum kendimi .Kaç kere benden küçük görümcem terbiyesizlik yaptı bir kere ana babası ara senden büyük ablan yengen dedi mi ?

Sinirleniyorum ama bazısı beni konusundan kovuyo :KK70:

Her yiğidin bi yoğurt yiyişi vardır, senin konuyu ele almadaki yalınlığını çok seviyorum ben de.
Gerçi bu gidişle ben, elde haydarla "Hadi dalalım" diye geleceğim gibi konulara...
Asabım bozuluyor bazen gerçekten Dost, öyle böyle değil. İnsanların haklı yere bu kadar şeye katlanmasına, çirkef insanların arsızlıkla işlerini yürütmesine dayanamıyorum.

Arama canım benim arama. İnadım inat totom iki kanat de, arama. Tribini de at.
Deveye diken, insana ... İşte anladın sen, öyle ol azıcık da.
Ay hafakanlar bastı beni.

aslında dürüst olayım bir kapı belki arayacaktım ama şu okuduklarımdan sonra aramayacağım biliyor musunuz iyi de olsam kötüyüm kötü de olsam kötüyüm neden canımı sıkıp üzüyorum kendimi .Kaç kere benden küçük görümcem terbiyesizlik yaptı bir kere ana babası ara senden büyük ablan yengen dedi mi ?
Çünkü borusu bi sana ötüyo
Ne anne babasına ne kendinden küçük kardeşine lafı geçmiyo
Sende cevval ol biraz, akla yatmıyosa uygulama eşinin dediklerini

Back
X