Bıktım Bıktım Bıktım Bu üst Komşu Gürültüsünden :((((

Muyap

Love İs War !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
878
120
53
41
Kızlar yemin ederim canıma tak etti buraya taşındığımızdan beri güm güm güm pat pat pat tak tak tak yeter ya. nedir bu çektiğim üst komşudan ev sahibimiz olduğu için birşey de yapamıyoruz bakın, biz buraya 2 yıl önce taşındık ama taşındığımza bin pişman olduk evde tam 3 çocuk var biri evde topuklu ayakkabı giyer tık tık tık öbürü güm güm ama öyle böyle değil en ufağı bağıra bağıra ağlar her gece şimdi biri sabahtan beri çekiçle oradan oraya vuruyor. biz çocukları hep uyarıyoruz canım yapma bak rahatsız oluyoruz diye onlar tamam abla birdaha yapmayız, sonra akşam oldu mu lafımı sözümü unutup güm güm güm koşma sesleri evde top oynama ağlama bağırma sesleri bende aldım sopayı tavana bir vurdum ama öyle bir vuruş olamaz onun yüzünden tavan zedelendi herneyse bir vurdum ses mes kesildi en ufak tık yok ama yarım saat geçtikten sonra yine devam, bakın bugün hafta sonu değil mi o kadar koşuşturduk şunu bunu yaptık şöyle bir sessiz ortamda yatıp uyumak benimde hakkım değil mi bıktım artık ya kızlar ne yapayım ben bu çocuklara yaaa ne yapmalıyım lütfen Allah rızası için bir şey söyleyin ya annesi bile uyarmıyor onları ya bu nasıl insan ya ? şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Kızlar Allah rızası için yorumlarınızı esirgemeyin :(

aynısı bzde var ama bizim kendi evimiz üstümüzdeklerde kiracı(bizim kiracımız değil) defalarca uyardım babaannelerine söyledim güle güle bak abla rahatsız oluyormuş dedi ama 1 seneye yakındır aynılar hep

Kızlar yemin ederim canıma tak etti buraya taşındığımızdan beri güm güm güm pat pat pat tak tak tak yeter ya. nedir bu çektiğim üst komşudan ev sahibimiz olduğu için birşey de yapamıyoruz bakın, biz buraya 2 yıl önce taşındık ama taşındığımza bin pişman olduk evde tam 3 çocuk var biri evde topuklu ayakkabı giyer tık tık tık öbürü güm güm ama öyle böyle değil en ufağı bağıra bağıra ağlar her gece şimdi biri sabahtan beri çekiçle oradan oraya vuruyor. biz çocukları hep uyarıyoruz canım yapma bak rahatsız oluyoruz diye onlar tamam abla birdaha yapmayız, sonra akşam oldu mu lafımı sözümü unutup güm güm güm koşma sesleri evde top oynama ağlama bağırma sesleri bende aldım sopayı tavana bir vurdum ama öyle bir vuruş olamaz onun yüzünden tavan zedelendi herneyse bir vurdum ses mes kesildi en ufak tık yok ama yarım saat geçtikten sonra yine devam, bakın bugün hafta sonu değil mi o kadar koşuşturduk şunu bunu yaptık şöyle bir sessiz ortamda yatıp uyumak benimde hakkım değil mi bıktım artık ya kızlar ne yapayım ben bu çocuklara yaaa ne yapmalıyım lütfen Allah rızası için bir şey söyleyin ya annesi bile uyarmıyor onları ya bu nasıl insan ya ? şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
Valla üst komşu gürültüsü bitmez. Her yerde aynı. Ya müstakil eve geçeceksiniz ya katlanacaksınız..,

bizde de var aynılarından ama böyleleri yüzsüz oluyo uyarsanda anlamıyolar laftan çocuk yetiştirmeyi öğrenememiş insanlar aşağıda insan yaşıyo farkında değiller neyin kafasıdır ki bu top sektirirler koşmaları zıplamaları ağlamaları çığlıkları ayrı dert ana baba bırakmış öylece ahırdalar sanki hele o topuklu terlikle gün boyu tak tak oraya tak tak buraya yürüme sesi de cabası en güzeli polis çağırmak sabrımın son noktasındayım çağırıcam polisi napıyolarsa yapsınlar

Ayni benim durum:KK53:
3 cocuk, topuklu ayakkabiyla yuruyen buyuk kiz, avazi ciktigi kadar bagiran aglayan ortanca kiz, bi de yeni dogan delikanli:KK53:
Cok gurultuculer, ama cocuk sesine mumkun oldugunca ses cikarmiyorum. Alistim da artik, umursamiyorum. Bu gece de kadin yatak odasinda beynimi delercesine besik salladi:KK14: ne diyim, o saatte, uykum kacti ama yapacak bisey yok.
Cocuk gurultusune ses cikarirsan sikayetci olursan direk vicdansiz damgasi yersin.

Kızlar teşekkür ederim güzel yorumlarınız için ya polis çağıracağım artık ya

Hem ev sahibi diye birşey diyemiyoruz diyorsunuz hem de tavana var gücünüzle vuruyorsunuz. Konuşmanız vurmanızdan daha iyi bir hareket olur.
..

Çocuklar o şekilde alışmışsa değişmeleri zor. Kışın hep evde olmak zorunda oluyorlardır birde. Çocuk ağlaması zaten engellenecek birşey değil fakat terlik v.b sesler için konuşabilirsiniz.

apartman hayatı hep böyle..müstakile geçtim ,kafam rahat..çözümü yok bence.yalıtımı daha iyi olan başka eve geçilebilir.en üst kata falan..

Hem ev sahibi diye birşey diyemiyoruz diyorsunuz hem de tavana var gücünüzle vuruyorsunuz. Konuşmanız vurmanızdan daha iyi bir hareket olur.
..

Çocuklar o şekilde alışmışsa değişmeleri zor. Kışın hep evde olmak zorunda oluyorlardır birde. Çocuk ağlaması zaten engellenecek birşey değil fakat terlik v.b sesler için konuşabilirsiniz.
Ah canım ah tavana vurunca kapıma dayanmıyorlar ki sen nasıl vurursun diye ama anlıyolar bilerek yaptığımı ve de annesine seslenyorum buradann be insan hadi bizi insan yerine almıyorsun kendin demi rahatsız olmuyorsunn ????

Ah canım ah tavana vurunca kapıma dayanmıyorlar ki sen nasıl vurursun diye ama anlıyolar bilerek yaptığımı ve de annesine seslenyorum buradann be insan hadi bizi insan yerine almıyorsun kendin demi rahatsız olmuyorsunn ????
Canim o vurman isi daha cok inada bindiriyor iste. Kesinlikle konusmak daha etkili. Surekli uyaracaksin.

apartman hayatı hep böyle..müstakile geçtim ,kafam rahat..çözümü yok bence.yalıtımı daha iyi olan başka eve geçilebilir.en üst kata falan..
ayy canım en rahatı valla müstakil ama yan komşu azizliği yaşmıştık 2 sene önce bir müzik açarlar yüreğimiz hoplardı varya güm güm güm gümmmmm akşama kadar :D sonra alıştık ama buraya taşındık yine aynı tas aynı hamam :D

Çocuklara laf geciremezsin, sıkıntini anlayabilecek olsa adı çocuk olmazdi. Cikip ailesini uyarman lazim çocuklarına sahip ciksin ama bunun da pek etkili olacagini sanmiyorum çocuk sonuçta anlamaz, koşup oynamak, gürültü yapmak ister. Bence taşının.

çocuklu evden sessiz olmalarını beklemek zor , çocuk bu oynamak ister laf söz dinlemezler rahatsız olan çeksin gitsin derim ben olsam etraf ev dolu , polis ne yapıcak sanki rahatsızsan çık git diyecek adamın kendi evinden kovcak değil ya..

Düzgünce konusmak varken, cocuklara söylemek, tavana vurmak, alttan laf atmak ne oluyor? Basin ziline konusun! Polis ne yapacak? Cocuk onlar bisey yapamaz ki... Ev sahibi olmasi demek tepenizde at kosturabilir demek degil, ama anlayissiz insanlarsa ki öyle gözüküyor, tasinmaktan baska careniz yok... En üst kati secinki sorun olmasin...:KK14:

bizde de aynı durum vardı .... bekardım ozamanlar...
annem en son canına tak edince, müziği son ses açtı gecenin köründe :KK70:
birkaç kez onlar gürültü yaptıkça biz müziği açtık, onlar zıpladı biz açtık... derken sonunda şükür anladılar.. ama geçici süre tabi.. sonra yine aynen devam ettiler.... geçen yıl taşındılar da kurtuldu annemler...

Bendede var bunun bir değişik versiyonu, evde çocuk yok ama iki tane genç kız var ve topukluyla geziyorlar evde tak tak tak.
Anneleri ön balkondan silkeler hergün birşeyler cam mı açık, insan mı var aşağıda hiç umru değil. Ayrica yasak zaten belli günlerde ve arka balkondan silkeyebilirler, sitede karar alındı ama anlamıyorlardı,Örtülerini sarkıtır aşağıya o örtüler cama tak tak çarpar rüzgarla. En son kapıcıyı gönderdim, örtüleri toplattım. Artık diğer balkonu kullanıyor.
Gecede yine tak tak evde ses yapıyorlardı, sandalyeleri çekiyorlardı, dedim sabah görüşürüz.
sabah kalktım hiç niyetim yokken açtım süpürgeyi tüm evi süpürdüm, koltukları çeke çeke sabahın dokuzunda, dedim gürültü öyle yapılmaz böyle yapılır.
Bildigin gürültü yaptım öyle böyle değil.
Bugün sesleri çıkmadı hiç, arada ayar veriyorum ben böyle, yapacak birşey yok.

Back
X