Kızlar yemin ederim canıma tak etti buraya taşındığımızdan beri güm güm güm pat pat pat tak tak tak yeter ya. nedir bu çektiğim üst komşudan ev sahibimiz olduğu için birşey de yapamıyoruz bakın, biz buraya 2 yıl önce taşındık ama taşındığımza bin pişman olduk evde tam 3 çocuk var biri evde topuklu ayakkabı giyer tık tık tık öbürü güm güm ama öyle böyle değil en ufağı bağıra bağıra ağlar her gece şimdi biri sabahtan beri çekiçle oradan oraya vuruyor. biz çocukları hep uyarıyoruz canım yapma bak rahatsız oluyoruz diye onlar tamam abla birdaha yapmayız, sonra akşam oldu mu lafımı sözümü unutup güm güm güm koşma sesleri evde top oynama ağlama bağırma sesleri bende aldım sopayı tavana bir vurdum ama öyle bir vuruş olamaz onun yüzünden tavan zedelendi herneyse bir vurdum ses mes kesildi en ufak tık yok ama yarım saat geçtikten sonra yine devam, bakın bugün hafta sonu değil mi o kadar koşuşturduk şunu bunu yaptık şöyle bir sessiz ortamda yatıp uyumak benimde hakkım değil mi bıktım artık ya kızlar ne yapayım ben bu çocuklara yaaa ne yapmalıyım lütfen Allah rızası için bir şey söyleyin ya annesi bile uyarmıyor onları ya bu nasıl insan ya ? şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.