Bıktım bu adamdan

Kadinlar kulubunun bana ogrettikleri:
- erkek ailesiyle yasama
- erkek icin isini birakma
- erkek icin tasinma
- hesabi alman usulu ode
- faturalari alman usulu paylas
- ev isini yuzde elli yuzde elli paylas
- ilk cocugu sen dogurduysan birak ikinciyi o dogursun
- aslinda erkekten cocuk da yapma
- butun bunlari evlilik sozlesmesine koy

Psikolojim bozuldu cidden ya Allah sabir versin konu sahibi.

Ya konuya değil de yorumlara yorum yapmak istedim.

“Anlasam yorum yapcaktım”
“Anlamadım hiç bir sey”
vs yazan arkadaslar selam,

Tamam konu sahibi alelacele gerginken belliki yazım hataları falan yapmış, aceleye gelmiş konu ama anlaşılmaycak kadar da değil yahu. Neyin ne olduğu belli işte. Abartmayın yazım şeklini eleştiricez diye.

“Anlamadım hiç bir sey”

Tamam konu sahibi alelacele gerginken belliki yazım hataları falan yapmış, aceleye gelmiş konu ama anlaşılmaycak kadar da değil yahu. Neyin ne olduğu belli işte. Abartmayın yazım şeklini eleştiricez diye.
E anladıysanız ne anladığınızı yazsaydınız da biz de anlasaydık, yorumunuz boşa gitmeseydi keşke.

“Anlamadım hiç bir sey”

Anlamadım işte

Anlamadım işte

Anladigim kadariyla esinizden fazla kazaniyorsunuz, uc aylik bebeginiz var, evin butun masraflarini siz maasinizdan karsiladiniz. Esinize de sen masraf etme senin maasinla birikim yapalim dogum iznim biterse bebege bakacak kimseyi bulamazsak ucretsiz izin alirim o parayi yeriz dediniz. Esiniz de bu parayi arkadasina borc vermis.

Cidden inanilmaz sinir bozucu. Ne hakla veriyor. Haklisiniz sinirlenmekte. Ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama yerinizde olsam sanirim "Sana artik guvenmiyorum" der, kendi birikimimi kendim yapardim, faturalara da gereginden fazla karismazdim artik.

Bakın bir arkadaş gayet güzel özetlemiş.

- erkek ailesiyle yasama
- erkek icin tasinma
- hesabi alman usulu ode

Birde Boşan vardı, o eksik kalmış 😋

Bakın bir arkadaş gayet güzel özetlemiş.

Kadinlar kulubunde o kadar cok benzer konu acildi ki bu erkek modelleri BDV'de o kadar cok turedi ki konu sahibi aciklama kismina "merhaba ben dogum iznindeyim peki sevgili esim ne yapti tahmin edin: dgejvssvjahmshbddkjdhsmakhaba" filan bile yazsa konuyu telepati yoluyla yine de anlardim sanirim. :P Saka saka o kadar da degil.

Esiniz tam elin iyisi evin ayısı. Verdigi borc gelir ya da gelmez bilemem ama siz ne yapin edin bu saatten sonra para idaresine el koyun. Kocaniz beceremiyorsa is size dusuyor. Bu da kolay olmayacaktir sanki soylediginize gore cunku tam bir kıt akılli gibi zoru gorunce siddete basvurmus. Cocugun oyuncagindan ne istediyse😒

Ben birkaç konunuzu hatırlıyorum ve eşinizin para harcama konusunda pek ayarı olmadığı kalmış aklımda.

Hal böyleyken kenara para atma işini ona devrederek baştan hata yapmıssınız.

Bu saatten sonra yapılacak şey birikimi sizin hesabınızsa yapıp, arkadaşının para erken vermesi için dua etmek olur.

Kendinizi de paralamayin boşuna böyle bir eşiniz varken.
Aynen öyle market pazar alışverişini de çok abartı ve gereksiz yaptığından en yaparım sen parayı bankaya yatırın döviz al demiştim ki amacım döven zade dursun da bozdurtmasın dk gözümün önünüzde döviz aldırırdım. Bir ara kendi hesabıma göndermesini isteyecektim ama bugün n yarın diye diye kaldı. Şimdi kalan parayı kendi hesabıma gönderteceğim gidenparanın da gelmesi için dua etmekten başka çare yok ki bizim için önemli bir miktardı

- erkek ailesiyle yasama
- erkek icin tasinma
- hesabi alman usulu ode

Gümümüzde erkekler ne yazık ki böyle. Kadınlar artık çalışıyor eskisi gibi değil ev geçindiriyor erkekler de eskisi gibi değil resmen karı parasıyla başkalarına hava atıyor

[/QUOTE]
Gümümüzde erkekler ne yazık ki böyle. Kadınlar artık çalışıyor eskisi gibi değil ev geçindiriyor erkekler de eskisi gibi değil resmen karı parasıyla başkalarına hava atıyor

Ya ne desem bilemedim cok haklisiniz sinirlenmekte, bundan sonra sinirlarinizi daha iyi koymaya calisin. Yukarda dendigi gibi el iyisi denen ozellik var gibi esinizde. Once fedakarlik yapip sonra pisman olmaktansa bastan daha az fedakarlik yaparak evliliginizde daha mutlu olursunuz bence.

Back
X