Bıktım bu canavarlardan

Bende oturduğum mahallede besleme yapıyorum ,evde de kedilerim var ,
Bu yaz anne kedilerimizden birini köpeğine boğdurttu başka mahalleden birisi ,resmen saldırdım,
Polis geldi vs ,kanunen hayvanın sahipli olması durumu hariç bir şey yapmıyorlar ,çünkü kanunda hayvan mal diye geçiyor ,can diye geçmiyor ,
Düşünün o canlardan biri ancak birinin malıysa ,mala zarar vermekten işlem yapılıyor ,sanki kapı sandalye ,can yahu ,
Lüks semtlerde bu sorunlar yaşanmıyor ,Köyden göçen insanlar ,kediden köpekten daha çok tiksiniyor ,sanki inekle tavukla büyümemişler ,
Çocuklarına bir dur demiyorlar ,sanki oyuncak ,cansız bir mal ,o küçücük hayvanlar ,
O çocuklar yarın öbür gün onları dövüp öldürecek farkında değiller ,
Cani yetiştiriyorlar ,

Bak yapmayacak bile olsan şunu yap derim konu sahibesi .

O veletlerin annelerine git de ki ,
" Bir daha böyle bir manzara görürsem ben senin veledi kimse alamaz elimden . Arabanın önüne atarım ona göre !"

Belki , bir ümit az dizginlerler.

Hatta evde oldukları zaman ben o çocukları babalarına şikayet ederdim.
Hergün bagırıyorum her gün kimse müdahale etmiyor ama beni yalnız sokakta yakaladıklarında herkes üzüntüsünü dile getiriyor. Daha önce gidip annesi ile konustum verdigi yanıt içler acısı hayvanı seviyormuş. Dayak arsızı malesef bunlar sopa ile de kovaladım fayda etmedi

Bende oturduğum mahallede besleme yapıyorum ,evde de kedilerim var ,
Bu yaz anne kedilerimizden birini köpeğine boğdurttu başka mahalleden birisi ,resmen saldırdım,
Polis geldi vs ,kanunen hayvanın sahipli olması durumu hariç bir şey yapmıyorlar ,çünkü kanunda hayvan mal diye geçiyor ,can diye geçmiyor ,
Düşünün o canlardan biri ancak birinin malıysa ,mala zarar vermekten işlem yapılıyor ,sanki kapı sandalye ,can yahu ,
Lüks semtlerde bu sorunlar yaşanmıyor ,Köyden göçen insanlar ,kediden köpekten daha çok tiksiniyor ,sanki inekle tavukla büyümemişler ,
Çocuklarına bir dur demiyorlar ,sanki oyuncak ,cansız bir mal ,o küçücük hayvanlar ,
O çocuklar yarın öbür gün onları dövüp öldürecek farkında değiller ,
Cani yetiştiriyorlar ,

Ben daha önce araba altına çocuklar yavru bi kediyi sıkıştırmış diye bizim garajdan atlayıp koşmuştum üstlerine.
Nasıl koştuysam artık , kaçıştı bunlar .
Yakalayamadım , yakalasam "Ama onlar daha çocuuuuuk" demezdim. Çünki onlar yaratık gözümde.

Hergün bagırıyorum her gün kimse müdahale etmiyor ama beni yalnız sokakta yakaladıklarında herkes üzüntüsünü dile getiriyor. Daha önce gidip annesi ile konustum verdigi yanıt içler acısı hayvanı seviyormuş. Dayak arsızı malesef bunlar sopa ile de kovaladım fayda etmedi

Polis çağırın . Polise rica edin anneleriyle konuşsun.

Ben burda delleniyorum şu an bu olaya.

Bidahakine annesine git polise şikayet edicem dava açıcam de belki biraz korkarlar Allahım nerde yaşıyorsun ya yeminle terden su oldum burda sinirden

şaka mı bu konu ? videoya çekip atsana internete? hayvan dernekleri ayaga kalksın bassın o mahlleyı ? bari hayvanlara yemek verıp beslemeyın gitsinler mahallede dogurmasınlar

Koskocaman bi hiiiiiiii! dedim ve ağzım bi süre açık kaldı.

Bu nasıl çocuk yetiştirmek , nasıl psikoloji , nasıl bir insanlık ?
Ne oldu dediğinde ebenin şeyi deseydin..

İçim acıdı yaaa .........

Ben o çocuğa orda tekme tokat dalardım valla , çoluk çocuk demez.
Annesi gelirse bir de annesini !

Ben hayvanlar konusunda çok ama çok hassasım ...
Çete gibiler dayak arsızı zaten hepsi sopa ile kovaladım bana mısın demedi ertesi gün aynen devam

şaka mı bu konu ? videoya çekip atsana internete? hayvan dernekleri ayaga kalksın bassın o mahlleyı ? bari hayvanlara yemek verıp beslemeyın gitsinler mahallede dogurmasınlar
Ya böyle bir şey mümkün değil bende besleyince bunu diyen insanlar oluyor ben vermesem alıstığı yeri bırakıp gidiyormu sanki hayvan çöp karıstırıyor birşey yapıyor kalıyor :(

Kanım dondu. Ne kadar vicdansız bi nesil yetişiyor böyle. Bu çocukları yetiştiren anne babalara yazıklar olsun. İnsanın kalbinde merhamet olacak önce. Yazık kediciklere, hayvanları koruma derneğine falan başvursanız?

Ya böyle bir şey mümkün değil bende besleyince bunu diyen insanlar oluyor ben vermesem alıstığı yeri bırakıp gidiyormu sanki hayvan çöp karıstırıyor birşey yapıyor kalıyor :KK43:
ya kedi benim bildigim yavrusunu gizli yerde dogurur benım mahallemde bır kedı yavrusunu bulamazsın nasıl iş anlamadım

Bak iyi fikir haaa , burda paylaş herkes likelasın .
Net ortamıne düşsün şu yaratıklar da görelim.

Oy nefes alamıyorum, kız onların canı ne ki .
Kalpleri ne kadarcık ki.
Kocaman arabalar , oooooooooooof!

Anaları doğurmamış bunları , s.çmış.

Kaç dernege yazdım Orman ve su işlerine yazdım belediyeye rica ettim hiç biri ilgilenmedi polis zaten bakmıyorlarmıs yetişemiyorum video çeksem elim ayagım bosalıyor

Cocukları genelde sevmem ama boylesi olanlardan nefret ediyorum. Hic aileden kaynaklı bilmem ne demesin kimse. Bizde pedagoglarda büyümedik. Aksamlara kadar disarda oynardim eve zor toplarlardı. Kimseye ve hicbir hayvana eziyet etmisligim öldürmüslüğüm yok. Cocuk olmalari onlari masum yapmiyor manyak, psikopatlar, gelecekte belki daha tehlikeli tipler cikacak aralarından.

Bak iyi fikir haaa , burda paylaş herkes likelasın .
Net ortamıne düşsün şu yaratıklar da görelim.

Oy nefes alamıyorum, kız onların canı ne ki .
Kalpleri ne kadarcık ki.
Kocaman arabalar , oooooooooooof!
yahu artık ınsanlar sesını ınternet aracılıgıyla duyuruyor ben kaç kez bu tehditle cogu ınsanı adam ettım koyucam İnternet senı dedim adam daha kedıme çıtını çıkaramadı balkondan koca koca odunları savururdu .

Sikayet edin annelerine soyleyin baktiniz olmuyor polis cagirin belki korkarlar

Back
X