Bıktım bu canavarlardan

o zaman sana kalıyor bu görev, ben olsam o yavruları evıme doldurmuştum o hayvanı da çoktan evıme alıştırmıştım , öbür türlü net katil olurum Allah dagına göre kar veriyor demek ki siz sabırlısınız, ben çıkıyorum konudan kötü oldum umarım bir hal çare bulursunuz
Evde 2 kedim var birde 2 aylık bebegim yerim olsa bırakmam onları ama ben aldıkça onlar başka yavrular bulup getiriyorlar

Arabanin onune mi atiyolar:KK57:
Resmen sok geciriyorum suan.
Oturdugum sitede bir suru cocuk var surekli kedi kopek bulur getirirler. Biraz eziyet eduyolar ama o da sevmekten. Rahat birakmiyolar hayvani ordan oraya surukluyorlar. Ama boyle oldurmek hic biri yapmaz heralde
Kanim dondu resmen. :(

Cok uzuldum cok :( bizim buralardada durum aynı nasil bukadar merhametsiz yetistiriyorlar bu cocuklari aklım almiyor bide kedilerden tiksinen insanlar var bizim evimizde kedi var diye gelmeyen akrabalarimiz vardi birde kedi var diye bizde yiyip icmeyenler annem hic aldırmazdi bile canım onlar benim

herkese iyi geceler o kadar üzgünüm o kadar sinirliyim ki kelimelerden ateş bile çıkabilir.
2 senedir Oturduğum sokakta kedileri besliyorum düzenli olarak bana yardımcı olan bir komşum daha var. 2 anne kedimiz 8 yavrumuz vardı. Sokaktaki çocuklar bir rahat vermediler günlerce ordan oraya tasıdık yavruları. Çocuklara yalvardım, onlara marketten istediklerini aldım rahatsız etmemeleri için ama sonuç bugun yine yavruları alıp hızla geçen arabaların önüne atıp öldürdüler. Gördüğüm manzarayı anlatamam o can çekişen minicik yavruyu görüp gülüyorlar. Bagırdım çagırdım artık tükendim. Bir tanesinin annesi çıkıp ne oldu demedi anca tülün arkasından sessizce izlediler. Çocuk doğurup sokağa salmak tek marifetleri. 2 senedir onlardan kurtarıp sahiplendirdiğim, yada annesini bulamadığım için melek olan bu kaçıncı can. İsyan etmemek elde değil. Her kedi miyavlamasına cama balkona koşuyorum. Koca yaz bu canavarlarla bogusmaktan yoruldum.
Sizi cok iyi anliyorum ki... Annemin bir sozu var " insan olmayan insanlar, gerci insanlari insanligindan cikartiyormus" Ve bunun anlamini yeni ogrendim. Ben de binamizin onundeki kedileri besliyorum ve komsularimiz buna karsi geliyolar. Sevmiyorlar hatta da tas bile attmislardi kedilere. Ve end son kedileri zehirlemesinden korkmaya basladim. Ben ne yaptim diye dusunmeye basladim yani kedileri hedef gibi koydum by insanlarin onunde. Iste kedileri iyilik yapmaya calisirken belki de tehlikeye attim. Size Ne soyleyebilirim ki... Anneleri sahiplendirmeye calisin ve Eger mahallenizde kedilere karsi o kadar kotu davranan kisiler varsa daha uzak bir yerde kedilere yemek vermeye calisin. Ben mesela gecelerde gec saatlerde kedilere gizlice yemek vermeye basladim... Gercekten cok uzucu bir durum. Ve kedileriniz arabalarin onune attigi cocuklarin sessiz kalan anneleri ve babalari gercekten anlamiyorum...

Son düzenleme:
Bizim sitedeki çocuklar da bir gün yeni doğmuş yavru kedilere dokunmak istiyorlardı. Aldım karşıma bunu neden yapmamaları gerektiğini anlattım hepsi de anladı, uzaktan sevdiler. Ay meleklermiş yarın şeker falan alayım bahçede gördüklerime. Sahiplendirin o yavruları lütfen bir an önce.

Ayyyy ruhum darlandı gece gece... Çocuklarda degılki suc onu öğreten ana babalarda... Allah korkusu yokki merhamet yokki kücük çocuğa merhamet asılamazsan buyunce daha nice canlar kıyar kendı cocuguna da bunları öğretir... Lütfen o cocuklara yanınızda destekçi kım varsa onunla beraber en azından anne babadan görmüyorlar barı okulda öğretmenleri ıle iletişime geçerek sevgi merhamet asılanmasını saglayın

Bunlar kac yasinda yaa?
Anasi babasi nasil hic mudahale etmiyor.
Kapilarina dayanin sizi cikayet etcem deyin gozleri korksun.

allahim sen sonumuzu hayir et yani bu cocuklarda simdi merhamet vicdan nedir öğrenmezlerse ilerde nasil insanlar olur düşünmek istemiyorum. yok kadesim yok hakikaten bu dünyanın civisi çıkmış bide can cekisilerlen gülüyorlarmis sinirlerim zipladi.

Firtarip araba önüne atmak ne demek ya top mu sanki bu can ya bu can? Ay cok üzüldüm, hemde cok sinirlendim.

herkese iyi geceler o kadar üzgünüm o kadar sinirliyim ki kelimelerden ateş bile çıkabilir.
2 senedir Oturduğum sokakta kedileri besliyorum düzenli olarak bana yardımcı olan bir komşum daha var. 2 anne kedimiz 8 yavrumuz vardı. Sokaktaki çocuklar bir rahat vermediler günlerce ordan oraya tasıdık yavruları. Çocuklara yalvardım, onlara marketten istediklerini aldım rahatsız etmemeleri için ama sonuç bugun yine yavruları alıp hızla geçen arabaların önüne atıp öldürdüler. Gördüğüm manzarayı anlatamam o can çekişen minicik yavruyu görüp gülüyorlar. Bagırdım çagırdım artık tükendim. Bir tanesinin annesi çıkıp ne oldu demedi anca tülün arkasından sessizce izlediler. Çocuk doğurup sokağa salmak tek marifetleri. 2 senedir onlardan kurtarıp sahiplendirdiğim, yada annesini bulamadığım için melek olan bu kaçıncı can. İsyan etmemek elde değil. Her kedi miyavlamasına cama balkona koşuyorum. Koca yaz bu canavarlarla bogusmaktan yoruldum.
bu nasıl caniliktir çok fena oldum. ben olsam o çocukları evire çevire döverdim anneleri de izlesin bakalım.

Kac kedi varsa bebeklerle anneleri komsunuzla evinize balkonunuza uygun bir yere alin orda bakin.. biz 4yavru ve 1anneye alt katta oturuyoduk,1odayi vermistik.camindan girer cikardi anne isteyince,gezer gelirdi. Yavrular evde dururdu.. Yani o pis mahluklara anlatamazsiniz ki.. anlycak dinlycrk bi yapilari yok. Analari anca tul arkasina gizlenen sesleri hic bi konuda cikamayan anca tek anladiklari aksam eve gelen kocalarinin gonlunu hos edip cocuk dogurmak olan kadinlar... cocuk yetistirmekten, cevreden dogadan,kulturden,inanctan bihaber yasarlar... kendileri ne cocuklari ne olsun.. Siz onlarla uzlasmaya calismayin... kendiniz onlem alin..

Ayyyyy. Canavar gerçekten öyle çocuk mu olur allah korusun

yine yavruları alıp hızla geçen arabaların önüne atıp öldürdüler. Gördüğüm manzarayı anlatamam o can çekişen minicik yavruyu görüp gülüyorlar.

Şu satırları okurken dehşet içinde kaldım. Böyle çocuk olmaz, bu tepkiyi verene çocuk denmez.
Çok fena azarlardım sanırım yerinizde olsam ve çocukları üstü kapalı tehdit ederdim sanırım. Söylediklerim tuhaf geliyor olabilir kulağa ama biz böyle değildik, ben böyle değildim, benim çevremdeki ailemdeki çocuklar böyle değil... Ciddi ve keskin bir müdahale lazım olmuş artık.

Ya ben, kedinin kuyruğuna aşağılık mahlukatın teki tel dolamış ve kedinin kuyruğu kangren olmuş diye günlerce ağladığımı bilirim bit kadar çocukken.

Bilmiyorum yorumları okuyamadım verildi mi bu tavsiye ama yineliyorum; ciddi ciddi konuşur ve biraz da ürkütürdüm çocukları yerinizde olsam. Bazen lazım. Otorite olun, "Ben bunların sahibiyim, hesap sorarım" deyin. Kediler de sizin çocuklarınız çünkü.

Kolay gelsin.

Çocuklar normal değil.Aileler hiç normal değil.
Çocuk küçük bile olsa bunun zalimlik olduğunu idrak eder.Geleceğin psikopatları yetişiyor.

keşke kediler gibi o yavrularda sahiplenilse.. belli ki hiç sevgi verilmemiş. hiç ahlak öğretilmemiş. benim 3 yaşında ki oğlum hayvan görünce sevinçten çıldırıyor. cansız olanına bile cici diye sarılıyor. onlar çocuk olamaz ya. dediğiniz gibi canavar. bence onlarla başa çıkamazsınız. en iyisi kedilere evcil gibi davranmayın da dışarıda ki acımasız hayata alışsın hayvanlar.

Ne biçim cocuk bunlar ya

Canim keşke polis cagirsaydin. Olay cikarsaydin. Ailesi bak o zaman nasıl aşağıya iniyordu.

Back
X