Bıktım bu canavarlardan

Bir de şu Eskişehir'deki kedi katilinin öldürdüğü kedi bir başkasının kedisiydi. Yani karnesi vardı. Kabahatler kanuna göre başkasının malına zarar verme davası açabilmişlerdi karnesi olduğu için. (hayvana mal demek de ayrı bir rezillik ama napalım kanunlarda hayvan öldürmek suç değil!) Siz oradaki tüm kedilere kendi adınıza karne çıkarsanız en azından bir daha böyle bir rezillik yaparlarsa para ödetirsiniz ailelere. Belki o zaman insan gibi davranırlar.
Hatta bir veterinere sorsanız kedileri görmeden de belki çıkarır karne. Neticede kediler ölmesin diye bir seferlik yapar belki bir şey.
Özel klinik çıkarıyor karne kedi başı 50 tl 10 kedi var kaba hesap imkansız ilanlara dönende yok zaten sahiplendirmeden birşey çıkmıyor kedi başı ödeyecegi ceza 460 tl gibi komik bir rakam hiç umudum kalmadı artık biraz büyüsünler kapıda camda nöbet tuta tuta bekliycem

Bu bir vahset ya. Bir cocuk nasil kediyi arabanin altina atip oldurur. Bu cocujlar yarin buyuduklerinde karilarini dövüp öldürecekler. Bu cocuklarin annelerine hele diyecek bi sey bulamadim.

Aileden ne görürlerse onu yapıyor çoçuklar da. Az çekmedim ben de beslediğim kedilere sataşanlardan. İnsanın bütün gücünü moralini tüketiyorlar. Bu ülkenin insanının çoğu kediden köpekten nefret ediyor malesef. Korkanlara lafım yok ama bari zarar vermeyin of allahımo_O evde kedilerim var diye uzaylıymışım gibi davranan densizlerden bahsetmiyorum bile. Bunların hepsi aynı mantık iste. Vicdansizlar

Kızıma hamileyken eşim "nasıl bir kızın olsun istersin?" diye sormuştu...."Vicdanlı olsun, kocaman bir kalbi olsun,Allah'ın yarattığı herşeyi ,çiçeği,böceği,hayvanı,insanı herşeyi sevsin" demiştim...Evet gerçekten buydu istediğim, şimdi 2 yaşında minicik bir bedeni ama kocaman bir kalbi var.

İçim acıdı yazılanları okuyunca, vicdan sahibi evlatlar yetiştiremeyecekseniz lütfen sadece kolejde okutmak için çocuk doğurmayın.

Çocuğum var büyük konuşmak istemiyorum ama o çocukları yetiştiren ana babayı arabanın altına atasım geldi
yok arkadaşım büyük konuşmuyorsun. 1,5 yaşında oğlum var annemin kedisi bazen bize gelir annem şehir dışına gideceği zaman. canının acıyacağına aklı ermediği içir kuyruğunu çekmeye çalışıyor ona engel olmak için ben helak oluyorum. böyle böyle nazik sevmesini öğrettim çocuğuma. şimdi usul usul dokunuyor çünkü kedinin canını her acıttığında ben de onun canını acıttım ufaktan bak böyle oluyor diye.
çocuğuna nasıl eğitim verirsen öyle gider. bu çocukların ana babaları da belli ki hayvanlara böyle davranıyorlar ki seslerini çıkarmıyorlar.. okurken inanılmaz sinirlendim.

Polise haber verin.
Haysev'i arayın.
oturduğunuz yerden niye ağlıyosunuz.

Özel klinik çıkarıyor karne kedi başı 50 tl 10 kedi var kaba hesap imkansız ilanlara dönende yok zaten sahiplendirmeden birşey çıkmıyor kedi başı ödeyecegi ceza 460 tl gibi komik bir rakam hiç umudum kalmadı artık biraz büyüsünler kapıda camda nöbet tuta tuta bekliycem

Facebookta haysev var hayvanseverler diye bir grup. Kayıp kedilere yada hasta kedilere de yardım ediyorlar, sahiplendirme de yapıyorlar. Bu tip durumlarda kampanya başlatıp para da topluyorlar gidip o bölgeden hayvanları da topluyorlar. Onlara mail atın bence. Eminim yardımcı olacaklardır.

Vicdanim sizladi nasil insafsizlasabilirler..
cocuk ya bunlar cocuk..
Nasil kötü olabiliyorlar bu kadar..

siz ne yaparsaniz yapin ailesi terbiye vermemis ki cocuklara!!!!!!!!

Polise haber verin.
Haysev'i arayın.
oturduğunuz yerden niye ağlıyosunuz.
Polis bu işe karısmıyor haysevde kime hizmet ediyor bilmiyorum zahmet edip geri dönüş bile yapmadı orman ve su işlerinede dilekçe verdim belediyeyide aradım oturdugum yerden aglamıyorum var mı başka tavsiyeniz

Polis bu işe karısmıyor haysevde kime hizmet ediyor bilmiyorum zahmet edip geri dönüş bile yapmadı orman ve su işlerinede dilekçe verdim belediyeyide aradım oturdugum yerden aglamıyorum var mı başka tavsiyeniz

Benim kedim kaybolduğunda anında dönüş aldım ve fotoğraflar ertesi gün yayınlandı. Hatta para da topluyorlar. Siz olayı böyle anlattıysanız yardımcı olurlar. Dediğim gibi bana çok yardım ettiler vaktinde. Tekrar mail atın bence.

bu nasil is boyle anlamadim gitti kanim dondu resmen, paragrafin sonundan hiç boyle bi cumle, beklmeiyordum
benimde çocugum var basini oksamaya çekinir sokakkdaki kedinin
çocuk olamaz onlar canavar katil , her çocuga çocukdur denmiyor maalesef
annesi babasi çeksin cezasini vijdansizlar

Malesef benim küçüklüğümde de vardı böyle çocuklar. Sağ olsunlar bana travma yaşatmışlardı.

Birinde komşumuzun oğulları gözümün önünde yavru bir kediyi su dolu kovada boğdular hemde güle eğlene. Sonra da boynuna ip bağlayıp terastan aşağı sarkıttılar. Yaşları benden büyüktü korktuğum için karşı çıkamadım. Akşam babam eve gelince ağlayarak ona anlattım gidip baktık ama çoktan ölmüştü. O yavru kedinin çaresiz miyavlamaları hala kulağımda.

Diğer bir olayda da yavru bir köpeği hareket halindeki arabanın altına ittiler. Oracıkta can verdi hayvancağız. Bunu yapan 4-5 yaşlarında bir oğlan çocuğuydu. Hadi o küçüktü aklı ermedi diyelim ergen yaşlardaki ablası ölmüş hayvanı alıp üzerine paçavra gibi birşeyler giydirip tüm mahalleyi gezdirdi güldü eğlendi en sonunda da çöpe attı. Bense eve ağlayarak gidip bembeyaz olmuş suratımla zavallı annemi panik yaptırmıştım. Kadıncağız başıma birşey geldi sanmıştı.

O köpek için günlerce yas tutmuştum resmen. Allahım hala aklıma geldikçe rüyalarıma giriyor.

Facebookta haysev var hayvanseverler diye bir grup. Kayıp kedilere yada hasta kedilere de yardım ediyorlar, sahiplendirme de yapıyorlar. Bu tip durumlarda kampanya başlatıp para da topluyorlar gidip o bölgeden hayvanları da topluyorlar. Onlara mail atın bence. Eminim yardımcı olacaklardır.
Maddi destek toplamam için dernek olmam lazım prosedür çok farklı gücüm yettigince klinige götürüyorum yada baska gönüllü için ilan acıyorum

Benim kedim kaybolduğunda anında dönüş aldım ve fotoğraflar ertesi gün yayınlandı. Hatta para da topluyorlar. Siz olayı böyle anlattıysanız yardımcı olurlar. Dediğim gibi bana çok yardım ettiler vaktinde. Tekrar mail atın bence.
Sahiplendirme için yayınlaytıgım oldu hiç geri dönüş alamadım ah vah yazıyorlar sadece rica minnet bir kaç arkadasıma sahiplendirdim oda mama kum karşılığında masrafları bana ait onlar sadece evini açtı

Hayvan barınakları sahip çıkmıyor mu sokak kedilerine, oralara başvursanız. Sizi tebrik ederim bu arada. Böyle duyarlı biri olduğunuz için. Keşke herkes evladına hayvan sevgisi aşılasa.

Resmen ağzım açık okudum konunuzu. Nasıl bu kadar vicdandan, merhametten, insanlıktan yoksun çocuklar yetiştirebiliyorlar pes doğrusu. O çocuklar büyüdüklerinde şiddetin ve bir canlıyı öldürmenin normal olduğu düşüncesiyle hareket edecekler eminim. Yazıklar olsun böyle anne-babaya hep söylüyorum mühim olan doğurmak değil eğitebilmek ve yetiştirebilmek. Bu eğitimi veremeyecek kişilerde anne-baba olmasın artık. 7 yaşındaki oğlum gittiğimiz restorantın bahçesinde yemek yerken kedi dolaşıyordu bir kişi korktuğu için garson tekmeleyerek çıkarmak istedi kediyi. Oğlum masadan kalkıp bağırdı onunda canı var tekmeleme kediyi canını yakıyorsun senin getirdiğin hiçbir şeyi de yemek istemiyorum sen kötü birisin dedi.

Hayvanlar en hassas olduğum konu.

Gözlerim doldu çok duygulandım oğlunuzun tepkisine. Maşallah. İnsanlık yaşa bakmıyor işte, o kocaman adam hiç bir yönden 7 yaşındaki çocuk kadar olamaz olamayacak da. Yazık.

Anne kediyi takip ediyorlar yuvasından cıktıgı an yavruların tepesine toplanıyorlar komsunun balkonuna yavruladı korkuyorum diye yavruları sokaga atmıs ordan alıp inşaata saklarken 2 yavru yok oldu. Şimdi kilitli bodruma koyduk orayı zorluyorlar yavrularda çıkıp dısarı geziyor. Diger anne iki apartman arasında ufacık bir yere yavrulamıs orda 6 yavru var oynamaya cıktıklarında yakalıyorlar anne kedi bir parçalasa içimin yagları eriycek
Sen anlattikca perisan oldum. Bunlar nasil cocuk? Vahşi katiller. Katillerin cogu cocuklugunda hayvanlara eziyet edermis. Nasıl aileleri var bunların :KK43: boyle cocuklarla karsilassam hepsini esek sudan gelinceye kadar doverdim valla

Ben olsam kulaklarını mutlaka acıtarak çekerdim o çocukların. Görsünler acı neymiş...
Ben kedi köpek hastasıyımdır çok kızıyorum anlatamam ama önüne geçemiyoruz bu ülkede bunların ne yazık ki

Back
X