Bıktım bu çöpçatanlardan

tantanis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
7.195
9.105
118
Darlandım artık sürekli bana koca bulmaya çalışan insanlardan!

Yeter ya herkes evlenmek zorunda mı? 21 yaşındayım ben daha üniversite 2. sınıftayım. Ama gelin görün ki kız kardeşim nişanlandığından beri (şimdi evli) herkes kafayı bana takmış durumda.

Yengem gelir abisinin oğlunu över över. O olmaz bulur bi Pastacı Ayy on milyar kazanıyormuş ayda diye anlatır durur ki adam 31 yaşında napacam onu.

Nişana kınaya gider oynarım peşime kaynana adayı takılır, bu defa oynamam nişan sahibini ya da teyzemi ararlar o kız kimdi yap işimizi diye.

Iki dk sohbet edecez hemen bi facebook sayfası açmalar bak bak ne yakışıklı demeler.

Kendimi evde kalmış gibi hissediyorum artık. Evlenmek zorunda mıyım ya?

Arkadaşlarım bile aynı, adam kendisi gelip söyleyemez araya birini sokmaya çalışır. Bıktım vallahi.

En sonunda patladım kendine eş bulamayan salaklarla beni muhattap etmeyin diye. Kırıcı konuştum galiba biraz. Ama haksız mıyım?

Hayır öyle alımlı güzel bişey olsam beğendiler diyecem. Bildiğin kız bulamamış bana sarmış tipler hepsi. Bahsettikleri kişinin haberi bile yok belki de. Neye güvenip yaparsın böyle bir şey?

Üstelik aynını benim de yapmamı bekliyorlar. Bi grup insan benim arkadaşıma sırf uzun boylu olduğu için taktılar kafayı. Yap da yap konuş söyle. Adamın sevgilisi varmış meğer. Bana da aynı şeyi mi yapmak dertleri anlamadım ki.

Bana acıdıklarını düşünmeye başladım artık. Ah canım yazık bi başına kalmış falan mı diyorlar acaba :KK70:

ya varya en güzel çağlarındasın ne evlılıgı:)sız kafayı yemıssınız de bidaha birini gösteren olursa ben manyakmıyım en guzel yaslarımı ev koca derdıyle gecıreyım de..ve net olarak 27den önce evlenmem de:)ve gercektende evlenme..önünde harıka bir genclık var doya doya yaşa görücülere de hiç kulak asma
ahh gençliğim,vah gençliğimmmm diyesim geldı:)
gercı bende 27de evlendım tek tesellım doya doya yasadım genclıgımı:)

O değil de ben 24 yaşındayım daha evlenmek için yanaşan olmadı boyle annesini falan yollayan :D garip bir ortam sizinkisi. Bunu engellemenin yolu sert tepki vermekten geçer. Ya da uydurun arkadaşlarınıza benim sevgilim var yeni tanıştık falan deyin

Üniversitede üçüncü sınıftayım, azırlık okumuştum dördüncü senem Uzak akraba konu komşu bitti mi , daha bitmedi mi diye sorup duruyo zaten Bi de açıktan bi bölüm bitirmiştim Yanıldım , mezunum dedim birkaç kimsenin yanında 21 yaşındayım ama herkes daha büyük gözüyle bakıyo sanki Uğraşıp duruyolar illallah ettim ya

İlginç...
Benim de gençliğimde kısmetim çok açıktı,ama senin kadar değil.
Zaten 21 yaşında üniversite-iş koşuşma peşinde olduğumdan düğün,kına gibi yerlerde pek takılmazdım.
Boşuna güzel aklını bulandırma bence,sen kendi geleceğin için çalış çabala...

az bile demişsin..ya ailen birşey demiyor mu bunlara..daha yaşın küçük..gez toz hayatın tadını çıkar...

İlginç...
Benim de gençliğimde kısmetim çok açıktı,ama senin kadar değil.
Zaten 21 yaşında üniversite-iş koşuşma peşinde olduğumdan düğün,kına gibi yerlerde pek takılmazdım.
Boşuna güzel aklını bulandırma bence,sen kendi geleceğin için çalış çabala...
Ailedeki kızların acelesi var galiba bi bekar benim benden küçükler bile evli. Bundan dolayı insanlar farklı düşünüyor sanırım. Düğün kınaya da gitmeye mecbur kalıyorum yakın akraba/arkadaş olunca :)) niyetim o zaten. Ama insanlara dert anlatamadım.
O değil de ben 24 yaşındayım daha evlenmek için yanaşan olmadı boyle annesini falan yollayan :KK70: garip bir ortam sizinkisi. Bunu engellemenin yolu sert tepki vermekten geçer. Ya da uydurun arkadaşlarınıza benim sevgilim var yeni tanıştık falan deyin
Ya yollasalar yine iyi hiç değilse beğenmiş derim :KK70: bu anneler fazla girişimci.
ya varya en güzel çağlarındasın ne evlılıgı:)sız kafayı yemıssınız de bidaha birini gösteren olursa ben manyakmıyım en guzel yaslarımı ev koca derdıyle gecıreyım de..ve net olarak 27den önce evlenmem de:)ve gercektende evlenme..önünde harıka bir genclık var doya doya yaşa görücülere de hiç kulak asma
ahh gençliğim,vah gençliğimmmm diyesim geldı:)
gercı bende 27de evlendım tek tesellım doya doya yasadım genclıgımı:)
Ne güzell :)) ben de öyle yapabilirim umarım. Sevgilim olabilir gelse biri reddetmem tanımaya çalışırım ama böyle direkt evlilik niyetiyle yaklaşmak cidden itici.
Beni de darlayan teyzenin birine "teyze benim pipim var" demiştim :KK70:

Annem de onaylamıştı :KK70: :KK70: :KK70:
:KK70::KK70::KK70: Güzel fikirmiş ben de mi denesem :KK70:

az bile demişsin..ya ailen birşey demiyor mu bunlara..daha yaşın küçük..gez toz hayatın tadını çıkar...
Yaşım küçük ama kız kardeşim aceleci çıkınca demek ki küçük dd olsa izin verirler mantığı oluştu galiba. Annem istemediğimi söylüyor takmıyor bile, hatta teyzemi aradıklarını bile bana çok sonra söylemişti. Yengeme sinir oluyorum ama. Tuttuğunu evlendirmeye çalışıyor kadın ya.

Üniversitede üçüncü sınıftayım, azırlık okumuştum dördüncü senem Uzak akraba konu komşu bitti mi , daha bitmedi mi diye sorup duruyo zaten Bi de açıktan bi bölüm bitirmiştim Yanıldım , mezunum dedim birkaç kimsenin yanında 21 yaşındayım ama herkes daha büyük gözüyle bakıyo sanki Uğraşıp duruyolar illallah ettim ya
Aynen ben de hazırlık okudum geç bitiriyorum okulu. Erken bitse direkt evde kalmış diyecekler galiba :KK53: Ki bölümüm de zor benim hangi akla hizmet evlencem adam da ben de bitleniriz :KK70:

Darlandım artık sürekli bana koca bulmaya çalışan insanlardan!

Yeter ya herkes evlenmek zorunda mı? 21 yaşındayım ben daha üniversite 2. sınıftayım. Ama gelin görün ki kız kardeşim nişanlandığından beri (şimdi evli) herkes kafayı bana takmış durumda.

Yengem gelir abisinin oğlunu över över. O olmaz bulur bi Pastacı Ayy on milyar kazanıyormuş ayda diye anlatır durur ki adam 31 yaşında napacam onu.

Nişana kınaya gider oynarım peşime kaynana adayı takılır, bu defa oynamam nişan sahibini ya da teyzemi ararlar o kız kimdi yap işimizi diye.

Iki dk sohbet edecez hemen bi facebook sayfası açmalar bak bak ne yakışıklı demeler.

Kendimi evde kalmış gibi hissediyorum artık. Evlenmek zorunda mıyım ya?

Arkadaşlarım bile aynı, adam kendisi gelip söyleyemez araya birini sokmaya çalışır. Bıktım vallahi.

En sonunda patladım kendine eş bulamayan salaklarla beni muhattap etmeyin diye. Kırıcı konuştum galiba biraz. Ama haksız mıyım?

Hayır öyle alımlı güzel bişey olsam beğendiler diyecem. Bildiğin kız bulamamış bana sarmış tipler hepsi. Bahsettikleri kişinin haberi bile yok belki de. Neye güvenip yaparsın böyle bir şey?

Üstelik aynını benim de yapmamı bekliyorlar. Bi grup insan benim arkadaşıma sırf uzun boylu olduğu için taktılar kafayı. Yap da yap konuş söyle. Adamın sevgilisi varmış meğer. Bana da aynı şeyi mi yapmak dertleri anlamadım ki.

Bana acıdıklarını düşünmeye başladım artık. Ah canım yazık bi başına kalmış falan mı diyorlar acaba :KK70:

Öncelikle ağır konuşmamışsın onu söyliyeyim. 21 yaşında okuyan gencecik kıza böyle diretilmez çok saçma.
Bunlar yüzünden evde kaldım hissine bürünme sakın. En güzel zamanlar bunlar ne evliliği?
Çok tuhaf bir çevren varmış hakkaten. Bana da o yaşlarda talipler oldu ama annem söylediklerini bana iletmezdi bile. Kararım kesindi çünkü. Bana söyleyen çöpçatanlarla da ben dalga geçerdim.
Eşimle 28 yaşımda tanıştım 29 da evlendim hiç de pişman değilim.

Öncelikle ağır konuşmamışsın onu söyliyeyim. 21 yaşında okuyan gencecik kıza böyle diretilmez çok saçma.
Bunlar yüzünden evde kaldım hissine bürünme sakın. En güzel zamanlar bunlar ne evliliği?
Çok tuhaf bir çevren varmış hakkaten. Bana da o yaşlarda talipler oldu ama annem söylediklerini bana iletmezdi bile. Kararım kesindi çünkü. Bana söyleyen çöpçatanlarla da ben dalga geçerdim.
Eşimle 28 yaşımda tanıştım 29 da evlendim hiç de pişman değilim.
Annem bana da söylemiyor zaten. Bunlar gelip yüzüme konuşuyor direkt. Evlilik düşünsem bile bu şekilde olmayacaktır bunu anlatamadım. Ki istemiyorum fa şimdi. Benim gezip tozma en fazla sevgiliye trip atma vaktim daha fazlasını ne yapayım. :KK12:

Teşekkür ederim. En azından daha ciddi tepki vermem gerek bundan sonra sanırım.

Back
X