bıktım bu durumdan ..geçsin istiyorum :((

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
0
Konya
bu durum galiba benim psikolojik bozukluğum oldu

hani sizi sevmeyen sizin de sevmediğiniz biri vardır aynı cinsten yanii

o çok havalıdır kendine güveni var gibi gözükmeye çalışıo aslında öyle olmadığını biliorum

seni ezmeye çalışır hareketlerinden anlarsın bunu ama yine de ondan niyeyse vazgeçemezsin..

dünya guseli de deildir sana yapmadığını da bırakmaz ve en son dayanamayıp pat pat yüzüne söylersin her şeyi..

bu seferde hayatından giderim beni bi daha görmiyceksn der ve gider hakkatten de

ama sen hala üstelik sevmediğin haldeee!!!! hoşlanmadığın onu tasvip etmediğin halde onun şimdi naptığını ne ettiğini merak edersin..ve fotolarını da..

faceden takip etmeler felan yaparsın aslında yapmak istemediğin haldee (((

ne bu arkadaşlar bu durum beni iice sıktı ama elimde de olmuyo..

istemiorum bunu yapmak ama dayanamıorum neden anlamıorum..

kendimi aptal gibi hissediorum (((

çok mu akılsızım ?? ama elimde deil ve saçma sapan bişey gibi görünse de sorun işteeemafoldumben

:gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

BAKIP ÇIKMAYIN ARKADAŞLAR GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTİN

Son düzenleyen: Moderatör:
Yoo ,aptal değilsin,bence yüzüne vurmakla iyi de yapmışsın,neden bir başkası seni ezsin,sende bunu kabullenesin ki..Merakın da bir süre sonra geçer.guclubacismile Takma kafana,cidden..

1 yıl oldu ,aynen böyle gereksiz bir arkadaşım vardı ,niyeyse hiç hoşlanmadığım halde konuşur görüşürdüm ,sonunda dediğin gibi yüzüne söyledim ve küstük haliyle ,1 yılı aşmıştır ben hala merak ederim napıyo acaba diye ,arkadaşımın face ine ekledim ordan takip ediyorum naptığını ne ettiğini :)) kadınlar meraklıdır ,bunu başka bi açıklaması yok canım ,bizim doğamızda var bu ,ne yapsak altedemeyiz..

haklısın cnm bayanların ruhunda var merak ama bu durumdan kendim rahatsız olup kendime acı verdiğimi fark ettim artık

((

üstelik öyle yakın bi arkadaşım da deildi...ama az yapmadı bana :s

çok gereksız takıp etmek bence eger bır ınsan bır ınsanı sevmeyıp arkadaslıgını bıtırıyorsa gelecegı yasantısı özel vs benı hıçmı hıç ılgılendırmez unutun gıtsın bence ne gerek var basını yoruyorsun

öyle olması gerek evet çıkarıp atmak ardına bakmadan..

bunu ben de biliorum ama yapamıorum.öneri ve yol gösterici şeyler duymak istiorum ((

öncelikle ona ait her şeyi gözünün önünden kaldır gitsin...resim, eşya, onun hediye ettikleri vs... sonra onun

sana yaptıklarını düşün... bence biraz zamana ihtiyacın var...zamanla sende merak etmekten vazgeçersin...

düşünsene hayattasın ve şu değerli vaktini, enerjini değmeyecek bir insan için harcıyorsun...dünyada sana

arkadaş, dost yada sevgili olacak milyonlarca insan var....hepimiz tek bir nefesle gideceğiz bu dünyadan...enerjini ve zamanını daha değerli işler için kullan canıma.s.

cnmm çok saol çok doğru söylüyosnn:1hug:a.s.

arkadasım kimseye katlanmak zorunda değilsin ki
senin rahatsız oldugun bi çok yönü var arkadasının
kırk yıllık dost olsa zaten senin demek istediğini anlardı
yukarıdaki yoruma bak :)
hayatın tadını cıkar bosver yerimseniben yerimseniben

kesinlikle katılıorum aynı seyleri bende yasadım.ben o yokmus gibi düşündüm. sende öyle yap bi hafta sonra aklına bile gelmez:teytey:

ben yüzüne söyleyemedim ama yapamadım. telefonlarını açmadım, mesajlarına cevap vermedim en son doğum gününü face den kutlayınca anladı sanırım aramadı bir daha. ama içimde kaldı söyleyemdiklerim..şimdi aklıma gelince haklı olduğum halde 'nedenini söyleyemediğim için' kendimi haksız gibi hissediyorum..
itiraf: face den de sürekli bakıyorum ne yapıyor nereye gitmiş ne giymiş vs diye

emin ol o da seni takip ediyordur,
dış kapının dış mandalını bile merak ederim ben kavga ettiğim kızı mı merak etmicem :)
ben bir de silerim böyle tipleri arkadaşlarımın faceinden takip ederim onlar beni edemez.
ya bi de bu fb a gıcık olmaya başladım ben
resmen hava atma mekanı oldu
iphoneu olan bildirim yapıyor, aman gecelerden fotolar fln
çok tiksinç
bence çok yapmacık o insanların mutlu olduğuna inanmıyorum
eskiden ben de sürüyle foto paylaşırdım ama amacım hava atmak değildi, daha az arkadaşım vardı fb üzerinden eğlenmekti amacım.
artık atmıyorum tek tük sadece sevgilime benzedim iyice o girmiyor bile.
en güzeli gerçek hayatta yaşamak fbda değil :)

bu durumu atlatmıssın ama ben konunun uzerıne yorum yapacagım ,yanı zamanında yasadıgın hıslere .
bir insan hıc sevmedıgı bır arkadası yanında barındırmaya devam edıyorsa yalnız kalmakdan korktugu ıcındır .onun hep degısecegı gunu umıt eder ve bekler cıkaramaz hayatından kolay kolay .
hayatından cıkarıp da hala takıntı bır sekılde merak edıp onu takıp edıyorsa, nedenıde kıskanclıktır ımrenme duygusudur .yanlıs anlama kıskanc fesat tu kaka bır kızsın demıyorum ben sıze .
arkadaslık surecınızde arkadasınızın havalı takıntıları senı ezme cabası kucuk gorme hareketlerı,senı sen farkına varmadan komplekse sokmaya baslar .ve ezılmemek ıcın ondan asagı kalmamak ıcın yarıs ıcıne gırersın .bu ıstemeden gelısen bı tepkıdır aslında .ne yazıkkı hemcınslerımızde meraktan olusan bır kıskanclık oluyor .bırımızde degıl kı hepımızde oluyor zaman zaman .ve emın ol o da senı takıp edıyordur o donemlerde .ozellıkle su face olayı bunları ıyıce tetıklemeye basladı .face amacını ıyıce astı .sırf kendını gosterme platformu olmus .gıydıklerını fotograflandırırlar gıttıklerı mekanları fotograflandırırlar sırf gosters amaclı herkez bırbırıyle yarıs halınde .eskıden en cıcı kıyafetlerımızı sevgılımıze gıyerdık onlara guzel gorunmek ısterdık ,sımdı hemcınslerımıze guzel gorunmeye calsıyoruz.hastalık boyutunda kıskanclıklar ımrenmeler ,onda var bende nıye yok o gıtms ben nıye gıdemıyormuyum ,hadı ben de gıdıyım foto cektırıyım v.s... artık oyle bır boyuta geldıkı eskıden telefonla dıjıtal makıneyle cekım yapılırdı sonra herkezın elınde bır profosyonel oldu .o da gectı sımdı de artık mıllet ozel profosyonel fotografcı tutup cekım yapıyor mıllet sapıtmıs artık nedıyım .hıc bırseyın ozelı degerı kalmadı .eskıden fotograflar sandıktan cıkartılırdı ,heyecanla bakardık o anın hatırasına .sımdı fotograflar sanal ortamlarda.bızım cocuklarımız da fotograflara bakarken ,aaa anne uzerındekı ne guzelmıs kıme dıktırmısdın modacısı kım hangı markaya aıt bu elbıse ,cekımlerı kım yapmıssa elıne saglık seklınde yorumlayacaklar
.ahh annelerımızın o sandık kokulu fotografları nerede sımdıkı bızım fotograflarımız .
sıddetle su facebook olayının kaldırılmasından yanaıyım sıktı ıyıce artık

Son düzenleme:

her kelimesine katılıyorum daha 1 saat önce, ablama facebookumdaki anasayfamı gösterdim, herkes meslekleriyle ilgili durum güncellemesi yapmış, diğerleri şu şu ve şunla @ bilmem nere diye yazmış, diğerleri saniyesinde foto paylaşmış, tiksindim resmen, sadece kızlar değil üstelik kızlar-erkekler karışık, bense sadece eğlence amaçlı videolara bakıyorum onları paylaşıyorum kapatayım diyorum ama staj listesini bile oradan öğreniyorum o yüzden kapatamıyorum bu aciz insanları da mimleyip dikkat ediyorum resmen.

aynen ole cnm.bende face kullanmak zorunda kalanlardanım .okuldan arkadaslarla her ay toplanmalarımız var.lıse unv .butun okulun tel numaraları da ee bulunmuyor .mecburen oradan anlasıyoruz.ama ben hala faceyı ılk cıktıgı gıbı kullananlardanım .face kullananları dıslamak degıl mesele ,kullanılır ama olması gerektıgı gıbı kullanılır .nedır bu yaa sosyal hayatın ıcınde asosyalce yasamana neden olan celıskı .hem cok gezıp goren sosyaller, hem de facede aksam yapabılecek kadar asosyaller.bır turlu cozemedım su celıskıyı .mıllet gıydıgı elbıseyı gostermek ıcın foto cekıp faceye yukluyor ,gezdıgı mekanı fotograflandırıp faceye yukluyorlar ,bır de nerede olduguna daır durum guncellemesı dıe bırsey cıkmıs .ornegın ada lardamı su kısı ada larda dıye durum guncellemesı yapıyorlar.nedır bu sacmalık yaa .bız nerede oldugumuzu belırtmeyınce sımdı gun boyu hergun evdemı oturuyoruz anlamına gelıyor bu yahu hem bu kadar yer gezıyorsun bu kadar sosyalsınız de ,nereden buluyorsunuz bu zamanıda dırek facede goruntu yapıyorsunuz .gıttıklerı yerde bıle eldekı tellerle facedeler.yaa ne yedıgımden bırsey anlarım ne gezdıgımden .sırf kompleks hava baska bırsey degıl yaa.

aynen katılıyorum canım, iphone almayı düşünüyordum yenisi çıksın diye bekliyim dedim aman allahım sanki kızılay dağıtmış herkesin elinde bir tane her gece @şurda @burda diye üşenmeden etiketliyorlar kendilerini yurtdışında olanlar bile, ya eskiden hatıra olsun diye foto çekilirdi, ben de çok severim hem çekmesini hem çekilmesini, önceden herkes dalga geçerdi benle şimdi ben tiksindim artık resmen ben istemiyorum. bir köşe yazısında vardı, gezmek için mi geziyoruz facebooka koymak için mi diye, aynen öyle bence de. bir de anlamadığım ben herkes benim ne yaptığımı bilsin istemem, takip ediliyormuşum gibi hissederim millet gönüllü koyuyor, populer olduklarını sanıyorlar ama daha aciz oluyorlar bence, mesela 3 erkek yurtdışına tatile gittiler bizim sınıftan inanır mısın gezmek için değil foto çekilmek için gitmişler, sürekli durum güncelliyorlar fln eiffel in altında 150 tane foto çekilme fln biri itiyor biri çekiyor resmen tiksiniyorum artık. ayrıca ben evde oturmasını çok seviyorum önceden çok aşırı gezerdim ama okulum çok yoğun artık gezmektense evde iki seksen yatmayı tercih ediyorum, ne yani şimdi ben populer değil miyim çok komik ya gerçekten. ayrıca benim gibi düşünen insanlar olduğuna sevindim, dedim ya artık ablamla her gün açıp alt alta okuyup gülüyoruz milletin acizliğine yeni eğlencem bu oldu:) ben de etiketleme yapıcam yakında @tuvalette diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…