öncelikle ona ait her şeyi gözünün önünden kaldır gitsin...resim, eşya, onun hediye ettikleri vs... sonra onun
sana yaptıklarını düşün... bence biraz zamana ihtiyacın var...zamanla sende merak etmekten vazgeçersin...
düşünsene hayattasın ve şu değerli vaktini, enerjini değmeyecek bir insan için harcıyorsun...dünyada sana
arkadaş, dost yada sevgili olacak milyonlarca insan var....hepimiz tek bir nefesle gideceğiz bu dünyadan...enerjini ve zamanını daha değerli işler için kullan canıma.s.
kesinlikle katılıorum aynı seyleri bende yasadım.ben o yokmus gibi düşündüm. sende öyle yap bi hafta sonra aklına bile gelmez:teytey:arkadasım kimseye katlanmak zorunda değilsin ki
senin rahatsız oldugun bi çok yönü var arkadasının
kırk yıllık dost olsa zaten senin demek istediğini anlardı
yukarıdaki yoruma bak :)
hayatın tadını cıkar bosver yerimseniben yerimseniben
bu durumu atlatmıssın ama ben konunun uzerıne yorum yapacagım ,yanı zamanında yasadıgın hıslere .
bir insan hıc sevmedıgı bır arkadası yanında barındırmaya devam edıyorsa yalnız kalmakdan korktugu ıcındır .onun hep degısecegı gunu umıt eder ve bekler cıkaramaz hayatından kolay kolay .
hayatından cıkarıp da hala takıntı bır sekılde merak edıp onu takıp edıyorsa, nedenıde kıskanclıktır ımrenme duygusudur .yanlıs anlama kıskanc fesat tu kaka bır kızsın demıyorum ben sıze .
arkadaslık surecınızde arkadasınızın havalı takıntıları senı ezme cabası kucuk gorme hareketlerı,senı sen farkına varmadan komplekse sokmaya baslar .ve ezılmemek ıcın ondan asagı kalmamak ıcın yarıs ıcıne gırersın .bu ıstemeden gelısen bı tepkıdır aslında .ne yazıkkı hemcınslerımızde meraktan olusan bır kıskanclık oluyor .bırımızde degıl kı hepımızde oluyor zaman zaman .ve emın ol o da senı takıp edıyordur o donemlerde .ozellıkle su face olayı bunları ıyıce tetıklemeye basladı .face amacını ıyıce astı .sırf kendını gosterme platformu olmus .gıydıklerını fotograflandırırlar gıttıklerı mekanları fotograflandırırlar sırf gosters amaclı herkez bırbırıyle yarıs halınde .hastalık boyutunda kıskanclıklar ımrenmeler ,onda var bende nıye yok o gıtms ben nıye gıdemıyormuyum ,hadı ben de gıdıyım foto cektırıyım v.s... artık oyle bır boyuta geldıkı eskıden telefonla dıjıtal makıneyle cekım yapılırdı sonra herkezın elınde bır profosyonel oldu .o da gectı sımdı de artık mıllet ozel profosyonel fotografcı tutup cekım yapıyormıllet sapıtmıs artık nedıyım .hıc bırseyın ozelı degerı kalmadı .eskıden fotograflar sandıktan cıkartılırdı ,heyecanla bakardık o anın hatırasına .sımdı fotograflar sanal ortamlarda.bızım cocuklarımız da fotograflara bakarken ,aaa anne uzerındekı ne guzelmıs kıme dıktırmısdın modacısı kım hangı markaya aıt bu elbıse ,cekımlerı kım yapmıssa elıne saglık seklınde yorumlayacaklar
.ahh annelerımızın o sandık kokulu fotografları nerede sımdıkı bızım fotograflarımız .
sıddetle su facebook olayının kaldırılmasından yanaıyım sıktı ıyıce artık
her kelimesine katılıyorum daha 1 saat önce, ablama facebookumdaki anasayfamı gösterdim, herkes meslekleriyle ilgili durum güncellemesi yapmış, diğerleri şu şu ve şunla @ bilmem nere diye yazmış, diğerleri saniyesinde foto paylaşmış, tiksindim resmen, sadece kızlar değil üstelik kızlar-erkekler karışık, bense sadece eğlence amaçlı videolara bakıyorum onları paylaşıyorum kapatayım diyorum ama staj listesini bile oradan öğreniyorum o yüzden kapatamıyorum bu aciz insanları da mimleyip dikkat ediyorum resmen.
aynen ole cnm.bende face kullanmak zorunda kalanlardanım .okuldan arkadaslarla her ay toplanmalarımız var.lıse unv .butun okulun tel numaraları da ee bulunmuyor .mecburen oradan anlasıyoruz.ama ben hala faceyı ılk cıktıgı gıbı kullananlardanım .face kullananları dıslamak degıl mesele ,kullanılır ama olması gerektıgı gıbı kullanılır .nedır bu yaa sosyal hayatın ıcınde asosyalce yasamana neden olan celıskı .hem cok gezıp goren sosyaller, hem de facede aksam yapabılecek kadar asosyaller.bır turlu cozemedım su celıskıyı .mıllet gıydıgı elbıseyı gostermek ıcın foto cekıp faceye yukluyor ,gezdıgı mekanı fotograflandırıp faceye yukluyorlar ,bır de nerede olduguna daır durum guncellemesı dıe bırsey cıkmıs .ornegın ada lardamı su kısı ada larda dıye durum guncellemesı yapıyorlar.nedır bu sacmalık yaa .bız nerede oldugumuzu belırtmeyınce sımdı gun boyu hergun evdemı oturuyoruz anlamına gelıyor buyahu hem bu kadar yer gezıyorsun bu kadar sosyalsınız de ,nereden buluyorsunuz bu zamanıda dırek facede goruntu yapıyorsunuz .gıttıklerı yerde bıle eldekı tellerle facedeler.yaa ne yedıgımden bırsey anlarım ne gezdıgımden .sırf kompleks hava baska bırsey degıl yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?