Bıktım bu evlilikten

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Zor dayaniyorum artık bu adama yapıyo yapıyo sonra geliyo sarılıyor öpuyo bu nedir ya kır kır sonra bişey olmamış gibi davran bişeyler e kiziyo sonra benden çıkarıyor hincini ben nasıl sabrediyorum bilmiyorum artık derler ya duvarı nem insanı gam yıkar ya oynaticam yada kalpten gidicem heralde bigün insan niye sevdiğini üzer ki anlamıyorum

Zor dayaniyorum artık bu adama yapıyo yapıyo sonra geliyo sarılıyor öpuyo bu nedir ya kır kır sonra bişey olmamış gibi davran bişeyler e kiziyo sonra benden çıkarıyor hincini ben nasıl sabrediyorum bilmiyorum artık derler ya duvarı nem insanı gam yıkar ya oynaticam yada kalpten gidicem heralde bigün insan niye sevdiğini üzer ki anlamıyorum
Belki de sevmiyodur..

Zaten sorunca oyle derler.bahaneside hazir sen yaptiriyosun.
bunlar bahane seven adam sen hata yapsan bile bunu gozardi ediyor.
Obur turlu sen ne yaparsan yap batiyo.
ama lafa gelince kendilerine toz kondurmazlar.ha bide olurcesine seviyolardir.
Bende bugün dedim bitiyo artık bişeyler sevgi bitiyo nefret dönüşüyor dedim susuyo pişman oluyo ama iş isten geçtikten sonra sarılsan ne olur ki

Sizin nedir problem çocuk var mi
Daha tam anlayamadim sorun ne.esimi bi anlayabilsem sorun kalmiyacak ortada.bi cozebilsem.cok tutarsiz davraniyor.ota cope sinirlenen biri.bu kadar agrasif olmasimi onu boyle yapiyor yoksa benimlemi bi derdi var anlamadim.onceleri sabir diyodum aman iyi olalim.sonucta benim icin degerliydi sevgim vardi.aman bagris cagris olmasin cocuklar var baktimki o hic umursamiyo.o beni kirmaktan uzmekten cekinmiyor.bende 1 haftadir bosverdim.belki anlar diye ama onda hic oyle bisey yok.benim gidip konusmam icin benim onla iyi olmak icin konustum ne varsa bunlari yapma kiriliyorum diye suan onlari yapiyor.akli fikri cinsellik oda olmiyinca sanki hakliymis gibi bide trip atiyo bana:) benim her istedim olsun ama seninki muhum degil ona gore.inceldigi yerden kopsun.ya akli basina gelir yada gercegi soyler biter bu evlilik.simdiye kadar yaptigim ozveri fedakarlik ödün tavizin haddi hesabi yok.ne doluymusum be:KK14:

okurken kendimi gördüm burda herkez çekilmez edilmez falan diyor ama gidilmiyor işte hele çocuk varsa gidemiyorsun ALLAH yardımcımız olsun

Seven üzmez. Sen üzüldüğünde o daha çok üzülür. Ben haklı olduğum konularda bile eğer kırıldıysa bile özür dilerim, çünkü benden ötürü üzülsün istemiyorum.

okurken kendimi gördüm burda herkez çekilmez edilmez falan diyor ama gidilmiyor işte hele çocuk varsa gidemiyorsun ALLAH yardımcımız olsun
Evet maddi güvencem var çocuğun geleceğini de dusunuyorum aklı başına gelir diye de sabrediyorum ama bilmiyorum nereye kadar Allah sizinde yardımcınız olsun

Seven üzmez. Sen üzüldüğünde o daha çok üzülür. Ben haklı olduğum konularda bile eğer kırıldıysa bile özür dilerim, çünkü benden ötürü üzülsün istemiyorum.
Bende kırdıysam Özür dilerim asla hakaret etmem eşime sadece yaptığı yanlışlar a kızıyorum okadar ama onun tahammülü yok bişeye ailesinin yanında çay icmistık dün bana diyo topla burayı sanki ben yapmıyorum ben dedim malın değilim senin karinim bana bi daha söyleme ben biliyorum napcagimi dedim tuhaf biri cozemiyorum

Amin bende az büyüsün diyordum ama emin ol büyüdükçe babasına daha da bağlı oluyo çocuk için katlaniyoruz bazı şeylere :KK46:

biraz da karakter meselesi malesef..ben annemi, kardesimi canimdan cok severim. ama kahretsin ki öyle kırıyorum ki..sevgilimi de öyle. ofke kontrolü tedavisi almali eger sevdiklerine karsi boyleyse..

Back
X