• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu kaşlardan yaaaardıımmmm

aysefatmanur

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
27
0
6
İstanbul
Evet kızlar ben kaşlarımdan gerçekten şikayetçiyim.Hem kalın hem uzun hem siyah.Saçlarımda açık renk olunca çok kötü duruyo.Sarartıcı sürdüm uzadı. Böyle etkili bi önerisi olan yok mu?
 
Son düzenleme:
Genelde bu siteye girerdim ama daha bugun üye oldum.Evet kızlar ben kaşlarımdan gerçekten şikayetçiyim.Hem kalın hem uzun hem siyah.Saçlarımda açık renk olunca çok kötü duruyo.Sarartıcı sürdüm uzadı. Böyle etkili bi önerisi olan yok mu?

orielle kaslarini acip,sacinin renginde boya.. istedigin kalinlikta aldir..
Cozùm basit?
 
Kaş farı kullan saçından bi ton açık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
kaş yüzün temel unsurudur. saçınıda makyajınıda kaşlarına göre ayarlamalısın. siyah kaşın varsa açık renk saç kullanamazsın. kullanırsan olmaz yani, güzel olmaz. bence kkaşı kabullen ona göre saç uydur. herkes açık renk saça sahip olmak değil sonuçta, ha kaşı inceltirsin hafif rengini kırarsın en fazla. yada kökten aldırıp kalıcı mayajla kendine yeni kaş yaptırırsın onda çok itici oluyor. bak ebru şallının kaşına kalın koyu ama çok güzel.
 
simsiyah kaşınız varsa saç renginiz de koyudur, herhalde boyayla açıyorsunuz.
kaşlarınızın rengini açmak yerine saçınızı doğru renge boyayın bence.
sizi görmedim bir şey diyemem ama dışarda gördüğüm siyah kaşlı sarı saçlı hanımlar gerçekten hoş görünmüyor.
kız<ıl, kahve, ya da bir şekilde kendi doğal renginize uyum sağlayacak ara tonlar kullanabilrsiniz.
esmer tenli platin saçlı bayanlar:25::25:
 
Evet kızlar ben kaşlarımdan gerçekten şikayetçiyim.Hem kalın hem uzun hem siyah.Saçlarımda açık renk olunca çok kötü duruyo.Sarartıcı sürdüm uzadı. Böyle etkili bi önerisi olan yok mu?

bu sene kalın kaş moda benım kaslarımda kalındı , ınceltıp aldırdım cidden kaslarım küstü tek tük almak ıcın cıkıyor seri cıkmıyor ve cok pısman oldum


ve oryalle kesınlıkle actırmayın dıplerı tıkanıyor yıpranıyor :((( ben kuafore düz boya ıle boyatıyorum
 
Kalin kasa care kolayda, koyu kasa acik sac yapinca cok Kötü
Duruyo. Dogal haline birak sacini, ozaman zaten sacta, kasta
Güzel görünür
 
Back
X