- 18 Haziran 2020
- 1.472
- 1.881
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben “ kötü yorum yapanları farklı numaralardan arayarak taciz ediyorlar” diye tekrar yorum yapardım. Resmen size psikolojik baskı yapıyorlar ve başarıcaklarda.Yaşadığım şehirde hatırı sayılır bir kuaför salonunda kaşlarımı aldırdım uçlarını almayın kaşım kısalmasın dememe rağmen sanki tam tersini demişim gibi aynaya bakınca şok oldum, ama yapılcak birşey yoktu elinize sağlık güzel oldu dedim ve çıktım, daha sonra Google üzerinde hatırladığım kadarıyla 2 yıldız verip üste yazdığım gibi çok ilgili ve naziktiler ama kaşım kısalmasın dememe rağmen sanki tam tersini demişim gibi çok ince aldılar üzgünüm yazdım , aradan 10 gün geçmiştir sen misin bunu yazantelefonla kuaför salonuna gitmeden önce randevu almıştım oradan buldular beni ve şimdi farklı farklı numaralardan beni arayıp duruyorlar böyle birşey olabilir mi ya , beni arayıp neden öyle yazarsın gibisinden trip atılır mı ? dinlemedim kapattım telefonu şimdi farklı farklı numaralardan arıyorlar ben engelliyorum , utandımda aradılar diye çünkü kadın gerçekten çok nazikti ilgilendi onun için yüzüne karşı ne yaptın sen kaşıma diye kırmak istemedim, ne yapabilirdi çıkan kaşları geri mi eklicekti , nereden yorum yapasim tuttu ne yapsam elime yüzüme karışıyor beni arayıp durucaklarina şikayetlere odaklanıp hatalarını düzeltmeleri gerekmiyor mu tek kötü yorum benim değil, silmeyi düşünüyorum yorumumu
![]()
Yok o İlk şoku atlattım yorum falanda silmedim bakalım yarın tekrar arayan olursa artık ne gerekiyorsa yapicam.Ben “ kötü yorum yapanları farklı numaralardan arayarak taciz ediyorlar” diye tekrar yorum yapardım. Resmen size psikolojik baskı yapıyorlar ve başarıcaklarda.
Polise şikayet edin ve google yorumlara bu olanı biteni yazınAçtım ilk aradığında konuştuk, daha doğrusu hep o konuştu sanki ben onları karalamaya çalışıyor muşum gibi baktım uzatıyor ben sizi dinlemicem kapatıyorum dedim ve kapattım baktım farklı numaradan daha arıyor sen nasıl yaparsın şikayetin varsa buraya gelip bildirceksin gibisinden şaşırdım açıkçası kötü hissettim kendimi ben mi yanlış birşey yaptım diye.
Go..le ve şik.yt vr a yazılan yorumları kendileri silemiyorlar ve olumsuz yorumlardan çok korkuyorlar çünkü ben de tek olumsuz yorum gördüğüm an o firmadan soğuyorum olumuz yorum zedeliyor onları işlerini doğru dürüst yapsınlar sizi tekrar ararlarsa cimere yazacağınızı hatta tekrar yorum yazdığınız yere sürekli aranıldığınızı da yoruma ekleyeceğinizi söyleyin bunlar olayı aşırı abartmış sürekli arama olayı nedir sizden başka olumsuz yorum yapan yok mu kiAçtım ilk aradığında konuştuk, daha doğrusu hep o konuştu sanki ben onları karalamaya çalışıyor muşum gibi baktım uzatıyor ben sizi dinlemicem kapatıyorum dedim ve kapattım baktım farklı numaradan daha arıyor sen nasıl yaparsın şikayetin varsa buraya gelip bildirceksin gibisinden şaşırdım açıkçası kötü hissettim kendimi ben mi yanlış birşey yaptım diye.
mahalle kuaforumu bilmiyom ama onlara bulasma hic telefonlarini acma engelle.cok nezih duzgun insanlarda sayilmazlar.bencede sen sikayetini gerekli kurumlara yap .dikkat et kendine .basit takık tipler olabiliyorlarYaşadığım şehirde hatırı sayılır bir kuaför salonunda kaşlarımı aldırdım uçlarını almayın kaşım kısalmasın dememe rağmen sanki tam tersini demişim gibi aynaya bakınca şok oldum, ama yapılcak birşey yoktu elinize sağlık güzel oldu dedim ve çıktım, daha sonra Google üzerinde hatırladığım kadarıyla 2 yıldız verip üste yazdığım gibi çok ilgili ve naziktiler ama kaşım kısalmasın dememe rağmen sanki tam tersini demişim gibi çok ince aldılar üzgünüm yazdım , aradan 10 gün geçmiştir sen misin bunu yazantelefonla kuaför salonuna gitmeden önce randevu almıştım oradan buldular beni ve şimdi farklı farklı numaralardan beni arayıp duruyorlar böyle birşey olabilir mi ya , beni arayıp neden öyle yazarsın gibisinden trip atılır mı ? dinlemedim kapattım telefonu şimdi farklı farklı numaralardan arıyorlar ben engelliyorum , utandımda aradılar diye çünkü kadın gerçekten çok nazikti ilgilendi onun için yüzüne karşı ne yaptın sen kaşıma diye kırmak istemedim, ne yapabilirdi çıkan kaşları geri mi eklicekti , nereden yorum yapasim tuttu ne yapsam elime yüzüme karışıyor beni arayıp durucaklarina şikayetlere odaklanıp hatalarını düzeltmeleri gerekmiyor mu tek kötü yorum benim değil, silmeyi düşünüyorum yorumumu
![]()
Var bir kadın saçını boyatmis, boya esnasında canının çok yandığını bunun normal olup olmadığını sormuş normal demişler, işlem bitince acıdan fön istemiyorum demesine rağmen olmaz böyle demişler fönlemişler, fotoğrafta koymuş başında su toplamış yaralar oluşmuş şikayetçi olmuş kadın, diğeri saçının yamuk kesildiğini yazmış 15 yorum varsa 10 tanesi kötü.Go..le ve şik.yt vr a yazılan yorumları kendileri silemiyorlar ve olumsuz yorumlardan çok korkuyorlar çünkü ben de tek olumsuz yorum gördüğüm an o firmadan soğuyorum olumuz yorum zedeliyor onları işlerini doğru dürüst yapsınlar sizi tekrar ararlarsa cimere yazacağınızı hatta tekrar yorum yazdığınız yere sürekli aranıldığınızı da yoruma ekleyeceğinizi söyleyin bunlar olayı aşırı abartmış sürekli arama olayı nedir sizden başka olumsuz yorum yapan yok mu ki
Yok mahalle kuaförü değildi aksi gibi Kaşımı alırken mahalle kuaförlerini kötüledi tüm yüze ağda yapıyorlar diye .k
mahalle kuaforumu bilmiyom ama onlara bulasma hic telefonlarini acma engelle.cok nezih duzgun insanlarda sayilmazlar.bencede sen sikayetini gerekli kurumlara yap .dikkat et kendine .basit takık tipler olabiliyorlar
kuaforler kendi disind her kuaforu elestirir.bu kaşlarini kim almis bozmus hep her hafta bana gel duzeltelim kaşlarini.saçlarinin boyasi niye bu hale gelmis ben olsaydim duzgun kaliteli açardim saclarini.kim kesmis saclarini boyle felan vsvs.hep duzmeceYok mahalle kuaförü değildi aksi gibi Kaşımı alırken mahalle kuaförlerini kötüledi tüm yüze ağda yapıyorlar diye .