Bıktım bu kayınpederden :(((

Okudum şimdi. Oğlunuzun durumu için çok üzüldüm.Kendiniz ve oğlunuz için bir çıkar yol bulabilmenizi diliyorum. Umulmadık anlarda umulmadık şeyler olur bazen. Bu tıpta yeni bir gelişme, yeni bir tedavi olabilir. Oğlunuz iyileşir, siz de sizi üzenlerden uzak ,huzurlu ve mutlu olursunuz inşallah.
Tesekkur ederim sagolun

Oglumun rahatsizliklarini yazmistim carsamba gunu Ankara' ya getirdik dr a sonrasinda esim memlekete gecelim diye yalvardi ben hep tedirginim evliligimin ilk yilinda dovmeye kalkti kufurler etti esimin babası ziyarette hastalanip kalkamadim diye o olaydan sonra. İki yil konusmadim 3-4 yildir gidiyorum ama korkarak yine yapacagini yapti oglum şımarınca oglumu uyardim oglumda seni doverim dedi oglum 4 yasinda bu arada ben de anneye oyle denmez oglum dedim kayinpeder vur oglum döv oglum anneni dedi ben de alistirmayin oyle dedim sonra baktim sinirlenmeye basladi odadan ciktim kufur etmeye basladi esime bosayacaksin bunu bosamazsan oglum demem bir daha sana dedi esim de bana kızdı cevap vermeseydin kucuklugunu bilseydin baban yasindaki adama bu boyle olmayacakti diye. kayinvalidem beni teselli etti sen ona bakma diye. Ben ilk olaydan sonra bir daha boyle bisey yapayacagini dusunmuyordum babamla konustum sana bi daha oyle yapmayacak babam dedi esim. Benim esimde böyle kavgaci biri ben anladim ki esim babasinin aynisi. Ramazan bayrami gelince gidelim diye kavgalara baslayacak yine ben bu ikinci terbiyesizligi oldugu icin gitmek istemiyorum. Babasini dinleyip bosanmak isteyecek. Linkini paylastigim konuyu okuyup oyle yorum yapar misiniz. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yuregim-daraliyor.1055008/
eşin adam değil

Tabii Allah bilir ama çektiğin bu kadar sıkıntıya günahın kalmamıştır heralde
Sınavın çok ağır ne evlattan ne kocadan ne koca ailesinden ne kendi ailenden yana yüzün gülmüyor
Tek olabilir yan çocuğun biraz toparlaninca kocadan bosanman yoksa bir yirmi yil daha ayni şekilde yasarsin

Tabii Allah bilir ama çektiğin bu kadar sıkıntıya günahın kalmamıştır heralde
Sınavın çok ağır ne evlattan ne kocadan ne koca ailesinden ne kendi ailenden yana yüzün gülmüyor
Tek olabilir yan çocuğun biraz toparlaninca kocadan bosanman yoksa bir yirmi yil daha ayni şekilde yasarsin
Annemin gücü yetmiyor oglumun hastaligindan dolayi onun da cesareti yok haklisiniz bu devran boyle gider insallah kefaret olur günahlarima dediginiz gibi oglum iyilessin bisey istemiyorum artik :(

Back
X