- 4 Mart 2012
- 15.572
- 36.057
- 798
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Koca adam ya..Terbiyesiz.
Evladınız acil şifalar diliyorum.Size güç kuvvet...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka bir doktor hatta araştırarak daha iyisini de bulursunuz bu çözülemeyecek bi sorun değil ki. Insallah en kisa surede bi çıkış yolu bulursunuz Allah yardımcınız olsun ama o adamla bence yoktan yere ömrünuzu daha fazla tüketmeyin. Bir kere geliyoruz dünyaya sadece onu da zindan etmeyin kendinize.Kardesim hasta okulu var ben gelemez gelse de oglum hasta diger linkte anlattim ben de oglumun prof dr uzaklasmak istemiyorum baska ile gidip nolacak bilmiyorum
Terbiyesiz olan ben oldum malesef tesekkur ederim duanizaKoca adam ya..Terbiyesiz.
Haklisiniz.senin kocan koca degilki kp laf edelim!
Normalde de ayni linkini attigim konudan dolayi beklemedeyim oglum biraz toparlasa dusunuyorum ama oglum pek iyiye gitmiyor
Annen çocuğu alsın gelsin. Sen güvenilir bir bakıcı bulsan yürür bu iş.Amin insallah annem memlekette kardesimi birakamaz TME hastasi ben de prof dr larimizdan uzak yere gitmek istemiyorum annemin yapacagi bir sey degil malesef zaten
Haklisiniz sagolun duanizaCanım bunlardan sana hayır yok. Diğer konuyu da okudum. Allah oğluna şifa sana da bir çıkış kapısı versin.
Bahtsiz bedevi koydum adimi çölde kutup ayisi cikar benim karsima bu sansizliklaSiz ne bahtsız bir kadın sınız..Çok üzülüyorum size.Ne yapacağınız hakkında bir yorumum yok.Edepsiz insan her zaman edepsizdir.Muhattap olmayın mümkünse uzak durun.
Ben bunu anlatamiyorum ki koca musveddesine o iyi olsa ailesi iyi olurduSen benim karıma nasıl küfür edersin diye babasına tepki göstermeyecek o mahluk.
Ve ben o adamdan soğumayacagım öyle mi?
Mecazen degıl ama ben gerçek anlamda soğurdum öyle birinden. Ana bacı söver, mahalleye çıkardım onları rezil ederdim bi güzel. Ben hiç bir zaman kv kp de suç bulmuyorum. Her zaman eş de olay biter. Eş sesini çıkarmadıgı ıcın tepene biniyorlar! O yüzden lütfen o sünepe adamı hayatınızdan çıkarın
Annemin gelmesi zor kardesimin okulu sinavlari ve hastaligi varAh canim Allah' im oglusuna şifa versin , diger konularinida okudum. Böyle vicdansizlik olamaz sana destek olmalari gerek oglun zaten rahatsiz piskolojini düsunemiyorum Rabbim sana ogluna yardim etsin kp ve esine diycek laf bulamiyorum Allah indan bulsunlar gercekden okurken icim acidi ya Rabbim melegini korusun sifa versin insalah buyuk imtihanlarin var. meslegin elinde kariyerin yerinde keske bosansan annende yanlizmis annenle yasarsin annen ogluna bakar sen calisirsin. anladim kadariyla sahibsiz gibi goruyolar gercekcen cigerim sizladi okurke
Linkini paylastigim konumu okudunuz mu?Kayınpederiniz cahil ve ahlaksız. Eşiniz de o adamın oğlu. Armut dibine düşer. Babasını dinleyip de sizi boşar diye endişelenmeniz de çok acı. Çünkü bu olanlardan sonra sizin bu kararı almanız gerekiyor gibi geldi bana. Mecburiyetleriniz var belki de bilemiyorum ama umarım ayaklarınızın üzerinde duracak gücü bir an önce bulursunuz ve kendinize bunları yaşatmazsınız artık. Hiç bir kadın böyle horlanmayı hak etmiyor ama yurdum kadını nasıl yetiştiriliyorsa o diyardan gitmektense her koşulda deveyi gütmeyi tercih ediyor.
Okudum şimdi. Oğlunuzun durumu için çok üzüldüm.Kendiniz ve oğlunuz için bir çıkar yol bulabilmenizi diliyorum. Umulmadık anlarda umulmadık şeyler olur bazen. Bu tıpta yeni bir gelişme, yeni bir tedavi olabilir. Oğlunuz iyileşir, siz de sizi üzenlerden uzak ,huzurlu ve mutlu olursunuz inşallah.Linkini paylastigim konumu okudunuz mu?
eee babam yokmus zaten annenle pasa gibi yasarsınBabam vefat etti annemi de dinlemiyorlar abi ve erkek kardes yok