- Konu Sahibi oglananasi
-
formaliteden, sabahın koru evine bir avukat yollayın dava edecegim diye
belki tutusur hanımefendinin pacaları a.s
ya bazen gidip kızıyorum bi saat sonra elinde bi tabakla geliyo bişeyler getiriyo rahatsız ettm kusura bakmayın diyo biz utanıyoruz olur böyle şeyler falan diyoruz ertesi sabah yine yapıyor temizlikle işi yok pek evi hep darmadağındır çocukları çıkarır yere atar ama süpürge bunun takıntısı hediye olarak rowentanın sessiz süpürgesini alcam artık :) bunaldık ya bu kadar olmaz ailece bezdirdiler dış kapı anahtarları yok hergün 4-5 kez bana baıyorlar ben açıyorum kapıyı bebeğim de ses alıyor irkiliyor bıktım illallah deddim kırmak da istemiyorum ama bezdim
çalışan kadın mı ev hanımı mı bilmiyorum ama
çalışan kadınsa çok görmem çok erken ya da biraz geç saatte ev süpürmesini
Sabah altıda zilini çalın ya da altıda kalkan bir tip olduğuna göre üç dört gibi..
Uykusunun en tatlı yerinde şöyle bir hafta aa pardon sizin zilinize mi basmışız,eşim mesaiden döndüğünde uykusuzluktan şaşırmış olmalı diyerek her sabah bir tabak hamur işi kek falan götürüp özür dileyinsempatiksalakcinni
Olmadı,kapısında şarkı söyleyip teneke çalın,daha da olmadı pes edinakannehir
İflah olmayan tiplerdense yapacak pek bir şey yok,komşunun kötüsü de hayatı karartır,tecrübeyle sabittir..
Kolay gelsin,gerekirse hır çıkarın ki,şikayet etmeniz kolay olsun..
bence sen birgün ona git oturmaya diye,o mutfakta kahve vs yaparken, süpürge makinasına herhangi bir zarar ver , al makası kablosunu kes,borusunu del...
öylelerine böylesi lazım kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?