bıktım bu komşudan

hediye mi alcan sessiz süpürge hemdeee :roflol::roflol::roflol::roflol:

bunu tuttum sempatiksalakcinni

çalışan kadın mı ev hanımı mı bilmiyorum ama
çalışan kadınsa çok görmem çok erken ya da biraz geç saatte ev süpürmesini

çalışıyor olmasıyla alakası yok bu konunun.kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.ev işleri uygun saatlerde yapılmalı çalışıyorsa pazar günü öğlen yapsın temizliğini

apartmanda yaşamaktan nefret ediyorum annemin evinddeyken de kötü komşular denk geldi burdada sabrettikçe tepene çıkıyorlar tek hayalim bahçeli müstakil bir ev

hiiiç sanmam inadına dahada yapar apartmandaki herkesle kavgalı inadına bişeyler yapmaya bayılır bi benle iyi yakında bizde tartışıcaz

arkadasim ayni dertten bendede vardi benimde alt katimda yasli hollandalo bir kadin vardi ama benimki sadece sabahlari degil gunde 5-6 kere ev supururdu deli oluyordum uyardik anlamadi hollandada bazi apartmanlar bi sirkete bagli oluyor bizimkide bagli sirketten bir adam getirdik dinledi yasli oldugu icin onu evden cikarma karari aldilar kadina mektup yollanacakdi kadin hastalandi oldu mektup yollanmadan ALLAH'in rahmetine kavustu mektubunda eline gecmedigine sevindim belki daha cok hastalanirdi kendimi suclu hissederdim.
ama sana bir tavsiye ispat etmek icin avukat getir sikayet et maden bir cok kez uyardin bence daha fazla dayanma

Oyyy... geçen sene benim üst kattaki komşum gece 1:30-2:00 sularında step yapardı... gerisini siz düşünün artıkın...

bizim komşunun çocukları da sabah namazı kılıcaz diye namaza kadar futbol oynuyolar tepemizde, sonra namaz kılıp uyuyolar.

ne kadar sevap di mi.

canım bulunduğunuz yer belediyesindeki zabıtalar bu konularla ilgilenir. şikayetçi olun...
Evine gidip uyarırlar, hatta çevreye rahatsızlık verdiğinden dolayı aynı şikayet tekrarlanırsa para cezası alacağını söylerler.. bu genelde ve hep etkili olur.

hmm bakalım her dakka kapımda olan birini de şikayet etmek çok ayıp geliyor kadın beni çok seviyor ama biz onları hiiiiiiiiç sevmiyoruz şikayet edersek de bizim ettiğimiz çok belli olacak çünkü tek rahatsız olan biziz çünkü altındayız

böyleleriyle başa çıkamazsın canım hadi senin komşun ya benim üsteki gıcık eltiye ne demeli
evini süpürürken süpürgeyi bi vuruşu var yere gelde katlan
allah sana sabırlıklar versin tatlım

topluluk içinde hep olan şeyler bunlarya ya düzgün yaşamayı bilmiyorlar yada gerçekten senle dalaşmak istiyorlar . bende genelde çamaşır olayına takılıyorum ya zaten bi hafta sonum var komşucum sen hergün evdesin bi gün önce yıkayıversen ölmezsinya suyu sıza sıza

Bu milet kafayı mı yemiş. Süpürgeyi yere vura vura süpürmek ne demek... suyu sıza sıza çamaşır yıkamak ne demek... bunlar teknolojiyi de kullanmayı bilmiyorlar... çok ilginç CADIARZU

elti olayı daha zor hakkaten bişey desen huzuru kaçacak tüm aileni valla Allah herkese sabır versin düşüncesiz insanlara da akıl ben oğlum ağladımı komşular rahatsız olmuştur diye yerin dibine giriyorum millet çok rahat normalde insanlar kendi kendine uyanır bense süpürge sesiyle bu sabah da çıldıracaktım sabır da nereye kadar en kısa zamanda bişey yapmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…