- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Bebek çayları var rezene,gece çayı vb ,bebeklere özel yani. Muhtemelen onlardan bahsediyor konu sahibi.
9 aylık bebe,hem demli hem şekerli 2 bardak çay içiriliyor
Anne,verme onun çayı var diyor,o ne çayı acaba?bu çocuk ne zamandır çay içiyor sadece 2 bardaksa hemen demir eksikliği olmaz ama her gün içiriliyorsa olur
Konu kendi cocugum oldugu zaman kalp filan dinlemem kirarim! Benim cocugum hasta olacagina karsimdakinin kalbi kirilsin da belki akli basina gelir! Yapma dedigin bir seyi nie senin cocugun ustunde yapar bu insanlar, hic anlamiyorum!Hic uyku tutmadi beni hanimlar neyapmam gerek bide size danisayim dedim. Pazar gunu kayinbabamlara gittik kayinbabam 1bardak demli sekerli cay icirmis ogluma ben bulasiklari yikarken. Oglum 9aylik daha. Neyse bisey demedim. Ordan ciktik babamlara gittik bide orda 1bardak demli cay icirdi babam yapma baba onun kendi cayi var onu ver dedikce inadima demli cay verdiler. Eve geldim cok sinirlendim. O gece ter doktu oglum kafasi terledi sabaha kadar. Internette arastirdim kafa terlemesinin sebebi demir eksikliginden olurmus cay bebegin vucudundaki demiri eksiltirmis. Her gittigimizde iciriyorlar ama busefer 2bardak cay icirdiler cocuga. Dunde bi haber cikti tvde cocuklarda sekerli cay obeziteye yol acarmis Dr.lar onermiyor. Iyice moralim bozuldu.
Soyluyorum beni dinlemiyorlar daha nasil soyleyebilirim sert cikmak istemiyorum kalp kirmak istemiyorum verme dedikce 2misli fazla veriyorlar nasil onleyebilirim daha bir fikri olan varmi kizlar yardim edin bana
Okudugunuz icin sagolun
bırak 2-3 akşamda bi baksınlar ..Esimi dinleyen kim kendi babasina kiziyor sus diyormus bakamiyorsunuz bi cocuga bize verin bizde kalsin diyormus
9 aylık bebege ne cayı yaaa, benım yegenım var oda aynı ayda sadece arada verırsek bır ıkı cay kasıgı cay verıyoruz o da cocuk nedendır bılmem tadını cok sevdıgı ıcın , ama cay kasıgı nere.... ıkı bardak nere ????Hic uyku tutmadi beni hanimlar neyapmam gerek bide size danisayim dedim. Pazar gunu kayinbabamlara gittik kayinbabam 1bardak demli sekerli cay icirmis ogluma ben bulasiklari yikarken. Oglum 9aylik daha. Neyse bisey demedim. Ordan ciktik babamlara gittik bide orda 1bardak demli cay icirdi babam yapma baba onun kendi cayi var onu ver dedikce inadima demli cay verdiler. Eve geldim cok sinirlendim. O gece ter doktu oglum kafasi terledi sabaha kadar. Internette arastirdim kafa terlemesinin sebebi demir eksikliginden olurmus cay bebegin vucudundaki demiri eksiltirmis. Her gittigimizde iciriyorlar ama busefer 2bardak cay icirdiler cocuga. Dunde bi haber cikti tvde cocuklarda sekerli cay obeziteye yol acarmis Dr.lar onermiyor. Iyice moralim bozuldu.
Soyluyorum beni dinlemiyorlar daha nasil soyleyebilirim sert cikmak istemiyorum kalp kirmak istemiyorum verme dedikce 2misli fazla veriyorlar nasil onleyebilirim daha bir fikri olan varmi kizlar yardim edin bana
Okudugunuz icin sagolun
Çay İçmezse ne oluyomuş anlamadım ki, heves mi ediyorlar yani. Oldu olucak bide sigara yakıp versinler. Te allahım yaa
Sizin net olmanız lazım, çay içince uyumuyo ona hiç faydası yok diye net konuşun. Çok istiyorlarsa Mamasını -meyvesini -yoğurdunu falan verin onları yedirsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?