biktim bu kv den

demirlale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
67
3
28
Diyarbakır
yedi kat yabanciya dedikodumu yapiyor ogluna yalan soyluyor bizi kavga ettiriyor ve ben bunlari ispatliyamiyorum iki aydir konusmuyorum yinede kurtuklamadim lafindan sozunden konusmama sebebimseannem gecmis olsun diye evine gitti kusmus konusmuyor evindeki misafirle rezil etmis elin yaninda napicam birturlu yaranamadim hep zitlasti farkli sehirde olmamiza ragmen her tatilimi burnumddan getirdi

bende böyle kv leri anlamıyorum canım ellerine ne geçiyor oğluyla gelinini huzursuz etmekle :44: oğlu üzülünce mutlumu oluyorlar acaba benimde iki oğlum var tek dileğim ilerde iyi bir yuva kurup mutlu olmaları

Galiba bazi kadinlar kv olunca hirsindan oglunu bile gozden cikariyo baska turlu akilerdiremiyoru bukadar yalanla ne geciyo eline biz burda huzursuz olunca elalem hakkimizda konusunca ne anliyo anlamiyorummmm
Buarada evlatlarini agiztadi huzur ve saglikla buyutmeni dilerim Allah bagislasin

Son düzenleme:
farklı şehirdeyse boşver en idare et... annen konusunda ise sen küsme bence sonra kötü olursun.

herkesin başında bu kayınvalideler
ne yapsak yaranamayız
biz de artık tatillerde 5 günden fazla kalmamaya çalışıyoruz,yoksa huzursuzluk çıkartmak için bahane arıyor
küsmeyin bu çözüm olmaz,ama mesafeli duru,özel günlerde arayın sadece,tatillerde de mutlaka az durun
malesef eğer bizim gibi doğudaysanız,gerçekten tatile insan gereksinim duyuyor
ama sonuçta eşinin ailesinin evin de kalırsak,sonuçta biz el kızıyız,kendi evi diye iyice saçmalıyor
çözüm mesafe...

bıkmayan insan azdır zaten
Allah bıktırmayanlarla karşılaştırsın bekar arkadaşları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…