- Konu Sahibi VikingPrincess
benim ailem eğitimci.. annem de babam da... hatta o kadar iyi eğitimcilerki çok ciddi bir özel lisede müdür annem... her zaman ciddiye alındım. her zaman düzgünce dinlendim düzgünce konuşuldum.. her zaman iyi iletişim kuruldum.. şimdi benim annem babam da mı iletişim özürlü? ya da ben kesin çaydan falan tutuldum..ya da hastanede karıştım genetik demekki benim.. demekki çocuklar sokakta da tıp oynar gibi sessiz sessiz olmalılar...
bu arada sahura kadar dışarıda çocuk mu olur yahu?biraz fazla abartı olmuş..
(gerçi bizim de 'yazlığımızda'eskiden deşarj saatimiz olurdu çocuklar için yani.. tüm 'site' sakinleri bilirdi ve herkesin çocuğu dışarıda olurdu 12ye kadar..bağırış çığırış koşar pyun oynardık.. bi
Allah'ın kulu da çıkıp höyt demezdi.. demekki o zaman insana çocuk sesi cıvıltı gibi geliyormuş.. şimdi herşeye tahammülsüzüz...) bu yazdığımda ciddiyim valla deşarj saatimiz vardı
![]()
canm ya bende küçükken eski mahallemizde gece 12lere kadar oynardık...ne güzeldi gerçekten..kimsede ses etmezdi..çocuk olmak dışarda oyun oynamak bence park falan hikaye..heyecanla nasıl oynardık...kavgada ederdik..güzeldi güzeldi..