- Konu Sahibi VikingPrincess
satıcılara karşı neden bu kadar tahammülsüzsünüz onlarda meraklı değildir sıcağım altında gezmeye traktörlerle onlarında ailesi var çocukları var.insanlara karşı biraz hoşgörülü olamazmısınız herkes bir şekilde ekmeğini kazanmak zorunda..
senin kafan şişmesin insanlar evde aç susuz otursun..yazık ya gerçekten yazık böyle bencil düşünce sistemine..oturduğum yerde akşama kadar satıcılar ve çocuklar var..kimseyle uğraşmıyorum..napsın çocuk annesi parka göndermiyor yanındada gidemiyor belki evde küçük bebek var..çocuklar evlerinin önünde bile oynayamayacak mı..Allah insanlara merhamet hoşgörü insan sevgisi versin
aç susuz?oturduğum sokağın 100 metre ilerisinde her türlü market,manav,seyyar meyve sebze tezgahları var zaten.emin olun ben de en az sizin kadar emekçiye saygı duyuyorum.günde 1-2 kere olsa zaten birşey demem ama sabah 9 dan akşama kadar yarım saatte bir geçmeleri normal mi sizce?evde hasta yatanlar olabilir,uyuyan bebek olabilir,dinlenmek isteyen olabilir onlara zulüm olmuyor mu bu?