bıktım,bunaldım,sıkıldım herşeydennn

Daha önceki konunuzda da söyledim..
Çıkın gidin polise,anlatın derdinizi..
Sığınma evi mi olur Mor Çatı mı olur bilemem ama kaçın kurtulun o evden..
Evden çıkmanıza mı izin vermiyorlar?
Netten bir arkadaşınıza mail atın,o haber versin polise,gelip alsınlar sizi..
Temizlik,çocuk bakıcılığı vs. iyi kötü bir iş bulursunuz. Adam zaten nafaka ödemek zorunda!
Çok gençsiniz,yazık etmeyin kendinize..

canım öylede,nasıl karşı çıksın kötü davransın. baksana kayınpeder denilen mahluk, kızı dövmüş. diklense yiyecek dayağı. erkek kuvveti nereye kadar gücü yeterki.
bu şiddetten sonra o koca hala karısını o evde tutuyorsa,,o kocaya koca demem ben. acaip kızdım sabah sabah.

yüzüne gülüp iyi davranıyorda ne oluyor..yine aynı şeylere maruz kalmıyormu arkadaşımız..hatta boyutunu artırıyorlar..ben kadınım gücüm yetmez diyip dayağı yiyip otursunmu...nasıl olsa bu gidemez gidecek yeri yok diye düşünüyolar bundan emin oldukları için rahat rahat aşağılayıp dışlıyolar..en son çare gider sığınır karakola dönmem o eve der..zaten onlarda gerekeni yaparlar..en son çare bile şu anki durumundan daha iyidir..

rabbim yardımcın olsun klasik vakalardan biri seninkide.durum kötü böyle haya geçmez ne kaynanaymış nasıl sana öyle kötü sözler söyleyebilir ya...

17 yaşında evlendiniz yani, tamam görücüymüş, ama siz mi istediniz o yaşta evliliği, yoksa babanız mı (çok afedersiniz) başından savurup attı?
Eğer babanız bilerek bu kadar erken evlendirdiyse sizi, bırakın geçimsizlik, sizi kesseler biçseler bile evine geri kabul etmez sanırım..
Üvey anne olunca işin içinde babanın tavrı çok değişiyor malesef..:gitme:

Siz daha 22 yaşında ana kuzususunuz ya, nasıl diyor size eşek, aptal??
Annesin evet, ama küçüksün daha.. Biraz daha büyüdüğünde, bu yaşadıkların, yaşatılanlar için çok daha fazla canın yanacak, hırslanacaksın..

Baban arkanda sağlamca dursa, seni birkaç ay yanına alsa, geri de vermeyeceğim dese.. Bak gör, nasıl değişir sana tutumları.. Bunu yapabilecek dayı, amca vs de mi yok?
Tabi senin bir mesleğin olsa ve kimseye eyvallahın olmasaydı (hem maddi anlamda, hem özgüven) tüm bunlara gerek olmazdı.:delphin:

babm istedi.kayınbabmın vurdugunda ogün akşam babmıda çagrıdılar.ben babmın boynuna aglıyarak sarıldımda babam sahp çıkmadı bana.hiç kimsem yok bi laf var ana olmayıncı babada olmazmış.sevdigim insanlar bile ortadn kayboluyolar herşeyi göre görebenneyaptımki

bu adam yani kayınpeder, size bıçakta çekmiş. valla birgün kızar o bıçak giriverir vücudunuza. tehlikedesiniz.bunu söyleyeyim size

ne babalar var yarabbim...
büyük konuşmayım ama kötü yola bile düşeceğimi bilsem durmam 1dk o evde ben...

yüzüne gülüp iyi davranıyorda ne oluyor..yine aynı şeylere maruz kalmıyormu arkadaşımız..hatta boyutunu artırıyorlar..ben kadınım gücüm yetmez diyip dayağı yiyip otursunmu...nasıl olsa bu gidemez gidecek yeri yok diye düşünüyolar bundan emin oldukları için rahat rahat aşağılayıp dışlıyolar..en son çare gider sığınır karakola dönmem o eve der..zaten onlarda gerekeni yaparlar..en son çare bile şu anki durumundan daha iyidir..

arkadaşım adam bıçak bile çekiyor ne diyorsun. kolaymı öyle 2 kişiye karşı koymak. hele şiddete meyili bir adama.
ne karşı çıkacak ne iyi davranacak. yapacağı tek şey karakolamı gider sığınma evinemi. artık birini yapacak. o evden kurtulmalı bir an önce.

daha fazla o evde durmayın!
ne demek kayınpederden dayak, kaynanadan hakaret...
kocada sorumsuzun önde gideni. hiiç değmez o aileye. alttan almayın. daha hayta yeni başlicak yaştasınız.
16-17 yaşında kaynana evine gelin gitmişsiniz. sizi iyice bi sindirmişler. her istediğini yapmışlar. bi de güzelce kullanmışlar.
tek üzüldüğüm nokta o masum bebekler. yazık keşke o kocaya 2 tane evlet vermeseydiniz.. ..
ama olan olmuş. çocuklar sizin tek hazineniz. bebeklerinizide kaybetmek istemiyosanız çocuklarıda alıp gidin o evden.

Son düzenleme:
arkadaşım adam bıçak bile çekiyor ne diyorsun. kolaymı öyle 2 kişiye karşı koymak. hele şiddete meyili bir adama.
ne karşı çıkacak ne iyi davranacak. yapacağı tek şey karakolamı gider sığınma evinemi. artık birini yapacak. o evden kurtulmalı bir an önce.

canım ben ne yazıyorum...............karakola gitmesini söylüyoru zaten..onlara bağırıp çağırmasını değil......sengözlerimebaksanab..lütfen yazdıklarımı iyi okuyun........

canım ben ne yazıyorum...............karakola gitmesini söylüyoru zaten..onlara bağırıp çağırmasını değil......sengözlerimebaksanab..lütfen yazdıklarımı iyi okuyun........

ee aynı şeyi bende ,deminden beri diyorum. taa ilk mesajımdan beri.
sizde benim yazdıklarımı iyi okuyun.

Yanliz daglar oturur aglar.....arkanda sana sahip cikan kapi gibi baban abin ailen olsaydi bak bakalim o kayinpeder denilecek serefsiz sana el kaldirabilirmiydi güzelim.....Sahipsizin yanlizsin onlara muhtacsin diye zulum etmek ne kadar kolay bazi insanlara....Bu ne bicim vicdan ne bicim insanlik....yaziklar olsun.

Sana gecen konundada yazdim.....babasinin annesinin eteginden cikamayan bir adamdan ne koca olur nede baska birsey güzelim....esin sana hicbir zaman sahip cikmaz.
Babasinin karisina el kaldirmasina göz yumman bir adamdan ne olur Allah askina?

Hersey bir yana kendi babanin vicdansizligina gercektende hayret ediyorum....kizinin bunca eziyete maruz kalmasina nasil ici dayaniyor?

Evet, keske cocuklarini alip arkana bakmadan gidebilsen....kendine istedigin gibi bir hayat kurabilsen, keske buraya yazdigim kadar kolay olsa bunlar.....ama degil, zor ve yipratici bir sürec.....lakin sonunda rahata huzura kavusmak varsa deger be arkadasim.....sadece biraz cesaretli olmalisin....

Bende bir kadin siginma evine müracat etmeni öneriyorum.....mutlaka oradaki yetkililer sana yardimci olacaktir....hic olmazsa yol gösterecekler....

Allah yardimcin olsun....

conal222 kullanıcısından alıntı
sana hakaret edip seni aşağıladıkça bu insanlar,insan yerine koymayıp değer vermedikçe
ve sen bütün bunların karşısında hala iyi davranmaya devam edersen inan hiç kıymetin olmaz....
bende hakaret edip aşağıladığım yada ilgilenmediğim biri bana iyi davranmaya devam ederse ona değer vermemki...kendi değerini bilen insanlara değer veririm..ben aşağıladığım zaman hopps dur bakalım sen kim oluyosun diyebilmeli bana.....kendi değerini bilmeli...seni sindirmişler..korkak yapmışlar..kendine olan güvenini bitirmişler..
daha fazlasına izin verme.....ve kendini yenile çünkü 22 yaşındasın daha bebeğim..
burada karakoldan bahsetmemişsiniz.
buyrun.

"]..ben aşağıladığım zaman hopps dur bakalım sen kim oluyosun diyebilmeli bana
bunu yazmışsınız.bende bunun üzerine dedim. bunu dediği an yer dayağı yine yada bıçağı ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanliz daglar oturur aglar.....arkanda sana sahip cikan kapi gibi baban abin ailen olsaydi bak bakalim o kayinpeder denilecek serefsiz sana el kaldirabilirmiydi güzelim.....Sahipsizin yanlizsin onlara muhtacsin diye zulum etmek ne kadar kolay bazi insanlara....Bu ne bicim vicdan ne bicim insanlik....yaziklar olsun.

Sana gecen konundada yazdim.....babasinin annesinin eteginden cikamayan bir adamdan ne koca olur nede baska birsey güzelim....esin sana hicbir zaman sahip cikmaz.
Babasinin karisina el kaldirmasina göz yumman bir adamdan ne olur Allah askina?

Hersey bir yana kendi babanin vicdansizligina gercektende hayret ediyorum....kizinin bunca eziyete maruz kalmasina nasil ici dayaniyor?

Evet, keske cocuklarini alip arkana bakmadan gidebilsen....kendine istedigin gibi bir hayat kurabilsen, keske buraya yazdigim kadar kolay olsa bunlar.....ama degil, zor ve yipratici bir sürec.....lakin sonunda rahata huzura kavusmak varsa deger be arkadasim.....sadece biraz cesaretli olmalisin....
Bende bir kadin siginma evine müracat etmeni öneriyorum.....mutlaka oradaki yetkililer sana yardimci olacaktir....hic olmazsa yol gösterecekler....

Allah yardimcin olsun....

saol gülsüm ablacım çok haklsın bugün eşimle son bi defa konuşup herşeyin ciidi oldugunu gösterek konuşacagım baktım olmuyor dedgin gibi yapmak istiyorum sizlerin yorumları sayeinde cesaretleniyorum hepiniz saolun

Canimm yaa inan cokk üzüldüm sabahh sabahh Allahh yardimcin olsun benimde problemlerim var ama sen kac kisiyle ugrasiyon yaaa bide 22 yasinda offff cani benim hakkinda herseyin hayirlisini versin Rabbimmm.Ama esinle konus ve herseyi acikca anlat ve isteklerini dile getir önce bi konus uyar bakalim olmazsa ozaman düsün ayrilmayi.Offfffff yaaaa nedir bu kadinlarin cilesi ne olur son durumlari paylas bizlerle

saol gülsüm ablacım çok haklsın bugün eşimle son bi defa konuşup herşeyin ciidi oldugunu gösterek konuşacagım baktım olmuyor dedgin gibi yapmak istiyorum sizlerin yorumları sayeinde cesaretleniyorum hepiniz saolun

Her kadin cesaretilidir aslinda güzelim, bakma yasadiklarimiz maruz kaldigmiz seyler bizi bazen sindiriyor, ürkek korkak yapiyor....ayrilirsak bosanirsak cocuklarimiza haksizlik yaptigmizi düsünüyoruz....fakat söyle bir baktigin zaman anlicaksinizki babasi basinda oldugu halde ne kadar cok babasiz cocuk var....kocasi yaninda oldugu halde ne kadar evli dullar var...

Esinle coluk cocugunla ilgilenmeyen sorumsuz bir adamla ömür gecmez....gecsede bosa gecmis bir ömür olur.

Daha 22 yasindasin....cok kücük yasta cok büyük dertler yasiyorsun....seninde mutlu olmaya seni seven deger veren, kadin oldugnu hissetiren bir ese ihtiyacin var....

Konus esinle, ne kadar net ve ciddi oldugnu ona söyle....insallah hersey gönlünce olur....

ya bir arkadaşımın yaşadıkları ile birebir nerdeyse yaşadıkların oda kayseride 2 çocuğu var çocukların yaşları bile aynı 22 yaşında ve 5 senelik evli oda aynı sorunlar ya senmisin yoksa oo

ya bir arkadaşımın yaşadıkları ile birebir nerdeyse yaşadıkların oda kayseride 2 çocuğu var çocukların yaşları bile aynı 22 yaşında ve 5 senelik evli oda aynı sorunlar ya senmisin yoksa oo

valla arkadaşım olmadıgı için hiç zaannetmiyom sayfana baktım tanımyırum seni.

Back
X