Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizde şiddet var. Evet fiziksel şiddet değil bu ama şiddet var. Buda psikolojik şiddet. Sadece vurmak dövmek değil işte. Hem eş hem kayınvalide tarafından buna maruz kalıyorsunuz. Hemde baskı var. Dışarı çıkmanız engelleniyor,bireysel insani haklarınız bunlar, ve elinizden alınıyor. Dışarı çıkma ve çalışmaya yasak gibi.
Küfürler insan yerine konmamalar. Bunlar hep psikolojik şiddet .
Bu hayat böyle geçmez. 5 senedir çözemediyseniz ,, zaten çözmeniz çok zor.
Valla boşanma kararınız kesin mi bilmiyorum. Ama bu kararı verirseniz bana göre yerden göğe haklısınız. Dünyaya 1 kere geliyor insan. Oda acı çekip aşağılanmaya değil.
son durum ne acaba...
arkadaşlar ilk önce canol222 arkadaşın dedigi gibi çok ciidi bişekilde konuştum eşimle.zaten buraya konu açtım gün kaynanmla çok kötü dögüştük agza alınmayacak laflar söledi.(bebelerim benim gibi insan olacaklarsa ölsünlermiş)şok oldum bulaftan sonra senin gbi babnne olmaz olsun dedim.ben neyapptımki benim gibi olacaklarsa.neysee ogün eşime bunlarıda söledim yeter artık dedim.azııcıkta sabret çıkacaz diyo bebeler perişan olmasın dedi.sonuç birazdaha sabredegim beblerim için dualarınıza ihtiyacım var hepiniz saolun destek oldunuz içinÇok üzgünüm çoook
Zaten o evde kaldığınız sürece olan o bebelere ve size oluyor...
Görmüyor musunuz? Daha ne kadar perişan olabilirler ki o melekler?
Eşiniz resmen oynuyor sizinle!
Üzgünüm siz inanmaya devam ediyorsunuz..
arkadaşlar ilk önce canol222 arkadaşın dedigi gibi çok ciidi bişekilde konuştum eşimle.zaten buraya konu açtım gün kaynanmla çok kötü dögüştük agza alınmayacak laflar söledi.(bebelerim benim gibi insan olacaklarsa ölsünlermiş)şok oldum bulaftan sonra senin gbi babnne olmaz olsun dedim.ben neyapptımki benim gibi olacaklarsa.neysee ogün eşime bunlarıda söledim yeter artık dedim.azııcıkta sabret çıkacaz diyo bebeler perişan olmasın dedi.sonuç birazdaha sabredegim beblerim için dualarınıza ihtiyacım var hepiniz saolun destek oldunuz içinÇok üzgünüm çoook
bende herşeyin farkındayım.bebelerimin bu haline bende çok üzülüyorum kendimden geçtim artık ama ben annesiz büyüdüm halimi görüyorum onlarında öle olmasını istemiyorum.2 tane bebden bahsediyoruz.1 tane olsa gene neyse çok aklısızlık ettim.inandım çünkü eşyaları tek tek almaya başladık.inş bu gidişle fazla sürmüyecek.bide birşey soracım siz evlimisiniz.