Sivilceli Ciltler bıktım bunlardan kaç senedir nasıl geçerler resimliii

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
doğru diyosun dışarda gören çok sallamıyo ama biz takıyoruz =( seninkide kötüymüş niye olur ki siyah leke bleaching falan işlem yaptırmayı denedin mi =(

Bahsettigim lekeler :(

Eklentiler

• $1396438082312.webp
    $1396438082312.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 68
anladım sanırım ama kir gibi durmuyo çok değişik geldi niye öyle olur ki doktorlar sebebini söyleyebildi mi
demişsin vücut kendi yapıyo diye

göze batmaz ama ya kim bakcak boynuna ne renk diye bi de fondotenle falan kapatabilrsin kolayca çok sorun edilcek bi şey deill gibi :44:

Oy roaccutane mi kullandın bunlar için bence değmez yağ bezelerini tahlil ettilermi ? eğer yayılacak bişi değilse kendin düzenli peeling yaparak yüzeye çıkartırsın

melaba nasıl peeling yapabilirim ki acnelyse kullanmşştm bi ara göğsüme bayağı soydu ama yine geçmedi lanetlerrr ne kadar deerindelerse artıkk

bursum yatınca dermoroller alcam işe yarar inş :43:

melaba nasıl peeling yapabilirim ki acnelyse kullanmşştm bi ara göğsüme bayağı soydu ama yine geçmedi lanetlerrr ne kadar deerindelerse artıkk

bursum yatınca dermoroller alcam işe yarar inş :43:

kayısı çekirdekli pirinçli pellingler var düzenli her duştan önce mesela pelling yapsan
bide avenenin öyle soyduran bir ürünü var adnını unuttum şimdi
benimde sırtımla boynumun altı komple sivilce birazda kollarımın üst kısmı duştan sonra tonikle siliyorum yoksa çoşuyorlar

Son düzenleme:
sağoll bulamadım biri dermorollerın yağ bezelerine iyi geldiğni yazmış diğer ay dermoroller denicem ama bunlar deri altındaymş o yüzden etkili olur mu bilmiyorum =(
Dermaroller birçok katmandan geçerek yag bezelerine ulaşır ancak sizin bunları yoketmeniz çok zor.Küçük kistler düşünün ve muhtemelen ya fazla kiloluydunuz ani kg verdiniz yada düzensiz beslenmeniz mevcuttur.Vücut bundan üretir.Bende sırtımda taşıyorum içleri çıkmazda.Uğraş vermeyin barışık olun.Dermaroller biraz can yakıcı bir uygulamadır.

Dermaroller birçok katmandan geçerek yag bezelerine ulaşır ancak sizin bunları yoketmeniz çok zor.Küçük kistler düşünün ve muhtemelen ya fazla kiloluydunuz ani kg verdiniz yada düzensiz beslenmeniz mevcuttur.Vücut bundan üretir.Bende sırtımda taşıyorum içleri çıkmazda.Uğraş vermeyin barışık olun.Dermaroller biraz can yakıcı bir uygulamadır.

ikiside olmadı ani kiloda vermedim düzensizde beslenmem hiç:14:

canım tatlı deil hiç valla iğneli epilasyona gidiyorum ondanda çok acicak deil ya :43:

ondan çok farklıdır acısı.Biranda vücudunuza 192 tane titanyum iğne girecek.Tabi sizin seçiminiz bu.Umarım başarılı olursunuz :)

ondan çok farklıdır acısı.Biranda vücudunuza 192 tane titanyum iğne girecek.Tabi sizin seçiminiz bu.Umarım başarılı olursunuz :)

teşekkürler geçecekse acı no problem istediği kadar acısın =( bu arada siz kullandınız heralde ne için kullanmıştınz

Son düzenleme:
Ben resimlerde sivilce falan göremedim. Bunlar sivilceyse benim kol ve kalçamdakiler ne :1: Vallahi öyle moralim bozuluyor ki hiç doktora gitmedim. Yüzümde yok çok şükür. Resimde gördüğüm kadarıyla çok dert etme bence canım.

Ben resimlerde sivilce falan göremedim. Bunlar sivilceyse benim kol ve kalçamdakiler ne :1: Vallahi öyle moralim bozuluyor ki hiç doktora gitmedim. Yüzümde yok çok şükür. Resimde gördüğüm kadarıyla çok dert etme bence canım.

sivilce değil yağ bezeleri
sivilce olsa daha iyiydi ki sivilce de vardı roaccutane sayesinde geçtiler ama bunlar geçmiyolar nerdeyse 6 7 senedir :5::5::5:

Back
X